Vse bolj razumem ljudi, ki zastrupljajo pse
Kaj komaj čakaš? Da ti kdo psa zastrupi?
Potrpi malo! Saj bodo prišli na vrsto.[/quote]
Nekateri prav čakate težave. V eni temi me omenjajo/te s priimkom, tu mi groziš z zastrupitvijo psov. Si prepričan/a, da želiš bit en/a od obiskanih v kratkem? Veš, nismo krav skupaj pasli in te zadeve kar lepo romajo naprej. Moderatorji bodo itak brisali, ja, pajade.
Kaj komaj čakaš? Da ti kdo psa zastrupi?
Potrpi malo! Saj bodo prišli na vrsto.[/quote]
Nekateri prav čakate težave. V eni temi me omenjajo/te s priimkom, tu mi groziš z zastrupitvijo psov. Si prepričan/a, da želiš bit en/a od obiskanih v kratkem? Veš, nismo krav skupaj pasli in te zadeve kar lepo romajo naprej. Moderatorji bodo itak brisali, ja, pajade.[/quote]
Nisi samo treščena v glavo s temi tvojimi kuzlami, si tudi funkcionalno nepismena. Kje ti vidiš grožnje? Dobila si odgovor na tvoje vprašanje.
Če bi ti bila namesto s svojimi psi, malo več z ljudmi, bi mogoče celo kaj več kapirala. Zdaj pa ti že čisto po pasje razmišljaš. Hov hov….
vsepovsod so, 30.03.2015 ob 15:52
Kamorkoli greš je vsepovsod polno cuckov, njihovih drekov in njihovega laježa.
Človek ne more iti v miru ne na otroško igrišče, ne na sprehod ali tek v naravo, ne po cesti, da se vanj ne zaleti kakšna mrcina ali da ne stopi v pasji drek, niti nima miru doma, saj ima že vsak drugi stanovalec cucka, ki laja cele dneve in noči.
V Sloveniji je že več psov kot je otrok.
Kamorkoli greš je vsepovsod polno ljudi, njihovih čikov oz ogorkov in njihova obrekovanja drugih ljudi.
Človek ne more iti v miru ne na otroško igrišče, ne na sprehod ali tek v naravo, ne po cesti, da te ne opravljajo ljudi ali da ne stopi na kaksen ogorek, plocevinko niti nima miru doma, saj ima že vsak drugi stanovalec ropota,.se krega, ki laja cele dneve in noči kot kaksen pes.
V Sloveniji je že več kretenov kot je psov.
Delavka, 06.01.2025 ob 06:49
Kamorkoli greš je vsepovsod polno ljudi, njihovih čikov oz ogorkov in njihova obrekovanja drugih ljudi.
Človek ne more iti v miru ne na otroško igrišče, ne na sprehod ali tek v naravo, ne po cesti, da te ne opravljajo ljudi ali da ne stopi na kaksen ogorek, plocevinko niti nima miru doma, saj ima že vsak drugi stanovalec ropota,.se krega, ki laja cele dneve in noči kot kaksen pes.
V Sloveniji je že več kretenov kot je psov.
Nasilni pasjeljubci ste res v večini. In da celo enačite otroke s psi, pove veliko o vas. Pasji dreki povsod, cucki se prosto sprehajajo po živilskih trgovinah, vozite jih v nakupovalnih vozičkih in oblajate vsakega, ki se zgrozi, ker bo morda ravno on tisti, ki bo v tem vozičku kasneje imel hrano. Vaši cucki serjejo in ščijejo po grobovih na pokopališčih, vsaka zaplata zemlje v človeških naseljih je pasji skret. Da o neprestanem lajanju sploh ne govorim. Nasilni ste, pasjeljubci.
Vedno bolj razumem tiste, ki na FB skupinah pišejo, da bi takega psihopata, ki bi fental njihovega psa, oni potolkli do smrti!
Zob za zob, glavo za glavo.
Pasje življenje NI NIČ MANJ VREDNO, kot življenje sovražnika živali.
Živalim je treba, če so lačne, ali v kakšni stiski, pomagat.
Ljudem pač ne, ker so mnogi, vsekakor več kot polovica – PIZDE…