Naslovnica Forum Starševski čvek Vse bolj se kristalizira kdo je kdo

Vse bolj se kristalizira kdo je kdo

Vlado obtožujejo pritiskov na novinarje, sami bi pa delali takole
Pet ukrepov za prevzgojo vlade:

1. Vsi normalni mediji vpeljejo bojkot uporabe imen in priimkov vseh slovenskih politikov. Opisujemo jih samo s funkcijami: predsednik vlade, minister za obrambo, vodja poslanske skupine.

2. Ukinjeno je objavljanje fotografij, videoposnetkov in risb politikov pri opravljanju funkcij. Namesto njihovih podob se objavi simbolične slike ali posnetke. Na radiu in televiziji njihove izjave z nevtralnim glasom prebere voditelj.

3. Vpelje se popolna prepoved citiranja, povzemanja in komentiranja vseh tvitov in zapisov na Facebooku ter drugih ekscentričnosti. Tega ni. Delovalo je za Trumpa in ni hudič, da ne bo tudi za slovensko vlado.

4. Piše se izključno o tistih relevantnih potezah vlade in parlamenta, ki imajo vpliv na delovanje družbe. O njih se piše ekstenzivno, temeljito in brez zadržkov.

5. Pri vsakem članku ali prispevku je treba omeniti, kaj o dogodku pravi STA. Da ne pozabimo, zakaj to počnemo.

To so neke novinaske zahteve pisuna z Dnevnika, če dobro pomislimo kdo je začel napad že tisto prvo nedeljo ko so v soboto nastopili dolžnost, ja pisuni vendar ko so že nekaj ur po izvolitvi vpili kako nesposobni da so desničarji da niso kupili mask, pa ponoči so šele prevzeli dolžnosti…

New Report

Close