Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Vse gre po planu

Vse gre po planu

Svoboda človeka gre k vragu. Poglejte samo kako se je svet spremenil v enem letu. A se sploh kdo še upira?
https://www.24ur.com/novice/korona/slovenija-podpira-digitalno-zeleno-potrdilo.html

Še eno leto nazaj so bile to teorije zarote, danes je to resničnost. Prihajajo cepilni potni listi. Omejevanje svobode na vsakem koraku. To je tretja svetovna vojna.

Popolnoma pravilno! Ja pa kaj bi ti rad? Ne gre za diskriminacijo. Če se nočeš cepit … prav, naj bo po tvoje. Ampak potem bodo pač posledice, ne cmizdrit zdaj. Če nočeš naredit vozniškega, pač ne moreš vozit. Če nočeš zahtevane izobrazbe, pač ne boš zasedel določenega delovnega mesta. Če si storil kaznivo dejanje, pač ne boš dobil potrdila o nekaznovanju (lahko pa boš PV) … kakšen plan, daj nehaj. Še tisti, ki so sposobni naredit nekakšen plan, so totalno v nuli. Malo manj komplicirajte, ljudje, boste videli, kako veliko lepše vam bo.

We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile.

Si absolutno prezabito, da bi sploh vedelo kaj je vojna, čeprav bi si lahko o tem kaj pogledalo na netu. Ne, nismo v vojni in verjemi na besedko, da si je ne želiš.

Popolnoma pravilno je v tvoji zabiti glavi. Nastavi se desetim dozam cepiva, če hočeš, ko ti bodo rekli, da se vrži iz mosta se boš najbrž tudi. Glavno da bo podpisana stroka, pa boš veselo…

Popolnoma pravilno je v tvoji zabiti glavi. Nastavi se desetim dozam cepiva, če hočeš, ko ti bodo rekli, da se vrži iz mosta se boš najbrž tudi. Glavno da bo podpisana stroka, pa boš veselo…
[/quote]

Mah, saj vem, da ne razumeš, potem sem pa jaz zabit. Naredi kar hočeš, ti pravim. V sprejetje posledic te bodo pa ostali prisilili, ne gre drugače. Metanje z mosta je pač druga kategorija. Za normalne, zate pa očitno isto. Belo in črno, vse isto, vse narobe, vse zlagano. Smilite se mi taki. Po svoje. Saj ne zares. Evolucija še vedno dela.

We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile.

Svoboda gre k vragu, a? Zakaj se pa ne buniš nad dokumenti, ki jih rabiš za potovanje? Saj te isto omejujejo pri svobodi. Bognedaj da bi ti majmunče kdaj šlo po svetu in rabilo imeti celo vizo s pripadajočimi potrdili.

… ne bo ravno držalo. vsaj pod to vlado ne, ko dnevno gledamo koga vse postavlja na različne položaje.

… ne bo ravno držalo. vsaj pod to vlado ne, ko dnevno gledamo koga vse postavlja na različne položaje.
[/quote]

Vlada nima s tem nobene zveze. Malo bi bilo bolj srečnih kot jaz, če tega škisa in njegove kamarile ne bi bilo niti na smetišču zgodovine več, v tisti del gnojnice spadajo, ki niti za na njivo ni dobra … ampak virus je treba uničiti in zaenkrat drugače kot s cepivi tega ne znamo naredit.

Vlada nima s tem nobene zveze. Malo bi bilo bolj srečnih kot jaz, če tega škisa in njegove kamarile ne bi bilo niti na smetišču zgodovine več, v tisti del gnojnice spadajo, ki niti za na njivo ni dobra … ampak virus je treba uničiti in zaenkrat drugače kot s cepivi tega ne znamo naredit.
[/quote]

Zdrava se naj cepim,da bom potem zbolela;
Enkrat sem se cepila proti gripi in jo dobila.Ko se nisem cepila je nisem.Pa nas takrat nobeden ni omejeval s svobodo tako kot danes.
Kje je tukaj logika?
Pa dejte ljudje malo kmečko pamet uporabit.

[/quote]
Virus je treba uničiti, pa čeprav ob tem vsi pocrkamo. 😀
Tako deluje ta korona nateg in vaša debilna logika.

sami SDS provokatorji, saj oni se itak ne bodo cepili, samo vas provocirajo, cepivo, je varno toliko kot če kuro na cesto porineš, no na avtocesto!

Cemu služi cepivo,če ravno tako zboliš????In kolikokrat bi se vi cepili???na vsake tri mesece????dajte se zresnit malo no.

Heheh dobra analogija

New Report

Close