Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Vse gre po planu

Vse gre po planu

[attachment=1]FB_IMG_1618420163093.jpg[/attachment]
Res upam da jim sledi Nurnberg
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=123709796452786&id=100064412991582
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=317624859785110&id=100046127960827
ČE se odločm za test, še ne vem, ima da iščem da mi zravn dajo embalažo

ZD ADOLFA DROLCA MARIBOR, to je javno vprašanje (uraden dopis še dobite).

Prosim, če meni in vsem ostalim zainteresiranim odgovorite: ZAKAJ NE MOREM DOBITI PLASTIČNE EMBALAŽE TESTIRNE PALČKE, S KATERO MI JEMLJETE BRIS? KAJ JE TISTA SKRIVNOST, KI VAM DAJE TO PRAVICO, DA NE SMEMO POZNATI DEKLARACIJE? Ker “ZATO, KER NE” in “TO SO STERILNE PALČKE”…ME NE PREPRIČA!!! SODELUJETE???

[attachment=0]FB_IMG_1618420810507.jpg[/attachment]

Uhh, ne da se mi več limat.

Bravo Robi, res so FA.ŠISTI!

A nimaš ti enga frocka doma? Daj se raje njemu posveti, če te že tip ne šmirgla. Je blo včeri ene par tem o vozičkih in dojenčkih, pa si gladko preskočila, v teorijah zarote te je pa polno, zdej že sama odpiraš teme. Mal se ti je sfuzlalo.

A ne bi blo boljš se brigat zase?
Če nimaš kej pamtnga povedat al če te ne zanima, OBVOZ. VOZI!!!

Pa koji k…se ti brigaš zame? A sm sama z otrokom al kaj? Imam tud moža zravn, jap, pa full bliz so tud moji starši, tašča, tast, brat, svak, ni da ni.
Moj otrok se ima čist fjst, mu nič ne manjka, taprav veseljak, igriv, brihtn, zdrav…lahk sm sam presrečna da ga imam. Ga pa zihr več nimam 24h na dan pr seb. Se mora navajat tud mal stran od staršev, se ti ne zdi?

Zato še 1x: BRIGI SE ZASE IN ZASE POSKRB DA TI BO DOBR, DRUGE PA PUST PR MIR!!!

In koji k…da komentiram o vozičkih, dojenčkih…če vidm da je v eni temi že kr neki komentarjev, je sploh odpiram ne. Zakaj? Ker mi je bv. Zihr je že kdo odgovoru kar sm misla sama napisat, zakaj da ponavljam. Ne da se mi pa vseh komentarjev brat.
Lahk me te teme tud ne zanimajo. Imam zravn sebe full folka, ki morm priznat da mi je full pomagu tud pri vzgoji. Tud sprašvala sm full, kej prebrala..

A zdej štekaš???

ZASE SE BRIGI!!!

In koji k…da komentiram o vozičkih, dojenčkih…če vidm da je v eni temi že kr neki komentarjev, je sploh odpiram ne. Zakaj? Ker mi je bv. Zihr je že kdo odgovoru kar sm misla sama napisat, zakaj da ponavljam. Ne da se mi pa vseh komentarjev brat.
Lahk me te teme tud ne zanimajo. Imam zravn sebe full folka, ki morm priznat da mi je full pomagu tud pri vzgoji. Tud sprašvala sm full, kej prebrala..

A zdej štekaš???

ZASE SE BRIGI!!!
[/quote]

Haha prav si mu povedala, debile je treba čimprej odstranit, ker nam delajo samo škodo. Bomo videli komu se bo res utrgalo, cepljenim ali necepljenim. Sicer pa cepiva proti debilnodti ni.

Haha prav si mu povedala, debile je treba čimprej odstranit, ker nam delajo samo škodo. Bomo videli komu se bo res utrgalo, cepljenim ali necepljenim. Sicer pa cepiva proti debilnodti ni.
[/quote]

Ma dej, to so res BOL.NIKI, ne vejo kaj bi sami s sabo, pol se pa spravljajo na druge.

To mi gre pa res na k.., no ne na k, prej na p… :))) da človk neki napiše, pa se TAKOJ najdejo taki IZMEČKI kot je ta. Če jim grem na živce, naj nardijo OBVOZ, al se naj pa vsaj teme držijo.

Ne rabiš se zagovarjat za svojo zdravo zvedavo naravo pred nekim anonimnim statistom tukaj, ki bi se raje pogovarjal o tvojih materinskih dolžnostih, kot o tem, čemu je ta forum namenjen.

Sicer se pa obnasaš kot zgledna mati, ki se informira o sprijenosti sveta, da bo lahko pred njo zavarovala svoje potomce. Eni bi svoje otroke pač brez problema in dvoma in obveze prepustili v roke državnim institucijam in avtoritetam.

Država je kur.ba.

Ma dej, to so res BOL.NIKI, ne vejo kaj bi sami s sabo, pol se pa spravljajo na druge.

To mi gre pa res na k.., no ne na k, prej na p… :))) da človk neki napiše, pa se TAKOJ najdejo taki IZMEČKI kot je ta. Če jim grem na živce, naj nardijo OBVOZ, al se naj pa vsaj teme držijo.
[/quote]

Hvala,ker deliš!

A ne bi blo boljš se brigat zase?
Če nimaš kej pamtnga povedat al če te ne zanima, OBVOZ. VOZI!!!

Pa koji k…se ti brigaš zame? A sm sama z otrokom al kaj? Imam tud moža zravn, jap, pa full bliz so tud moji starši, tašča, tast, brat, svak, ni da ni.
Moj otrok se ima čist fjst, mu nič ne manjka, taprav veseljak, igriv, brihtn, zdrav…lahk sm sam presrečna da ga imam. Ga pa zihr več nimam 24h na dan pr seb. Se mora navajat tud mal stran od staršev, se ti ne zdi?

Zato še 1x: BRIGI SE ZASE IN ZASE POSKRB DA TI BO DOBR, DRUGE PA PUST PR MIR!!!
[/quote]
Bravo.
Psihopati pa se nočejo brigat zase, ker uživajo v tem koronsken nasilju.

New Report

Close