Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vse je fikcija ane? Moj prvi lajv koncert 17 junij (ZAGREB)

Vse je fikcija ane? Moj prvi lajv koncert 17 junij (ZAGREB)

Zagreb record sound 17 Junij lajv koncert.

Everything is a fiction

( https://www.youtube.com/watch?v=xP7SNIs1ndU )

Hahhhahha 🙂 No, prav!

Ti želim, da ti enkrat pa res uspe!

Ni ti treba na forumu nič dokazovat, ti samo poj, potuj in bodi srečen.

Odgovor na objavo uporabnika
Darw., 24.06.2023 ob 21:07

Zagreb record sound 17 Junij lajv koncert.

Everything is a fiction

( https://www.youtube.com/watch?v=xP7SNIs1ndU )

In kje v Zagrebu je bil ta Koncert?

Tudi če bi bil za kaj darwin, si prestar za začet kariero. Itak si pa popolnoma zanič in psiho povrh, zato se tudi vsiljuješ celo na mon.

Realno je tako, 24.06.2023 ob 23:32

Tudi če bi bil za kaj darwin, si prestar za začet kariero. Itak si pa popolnoma zanič in psiho povrh, zato se tudi vsiljuješ celo na mon.

in ti si profesionalna ocenjevalka 🤣🤣

Anonimno9055, 24.06.2023 ob 23:36

in ti si profesionalna ocenjevalka 🤣🤣

Kaka ocenjevalka neki. Zanjo je Darwin nekaj podobnega, kot Kosobrin iz filma Kekec.

Mon iskalnik pravi, da si 17.6. 2023 štepal poste na monu eno za drugim podnevi in ponoči. Kdaj ti je ob vsem tem uspelo imet slavni koncert v Zagrebu?😝

Shizofrenija in narcisoidna sociopatskost morata bit ubijalska kombinacija. Darč bo vse naredil in priredil, samo da bi mu res kdo verjel in ga pohvalil. Ta ne bo dolgo. Enkrat bo čisto ob glavo in se fental.

Shizofrenija, 24.06.2023 ob 23:55

Shizofrenija in narcisoidna sociopatskost morata bit ubijalska kombinacija. Darč bo vse naredil in priredil, samo da bi mu res kdo verjel in ga pohvalil. Ta ne bo dolgo. Enkrat bo čisto ob glavo in se fental.

Iz tvojih ust v božja ušesa.

Zakaj si se zlagal darwin, da si imel koncert v Zagrebu in niti ne poveš kje? Kaj imaš od tega?

Tist dan si bil cel na monu. Eno zelo slabo odpeto pesem si dal na yt in dodan zamolkel zvok ploskanja in žvizganja. Tudi na srbskem forumu so ti to temo brisal. Namreč, če greš pogledat na google kje je bil tvoj koncert  vrže prvi zadetek forum krstarice, kjer si z enakim naslovom odprl temo  kot na monu. Le da je tam tema že  brisana. Tud tam boš kmalu banan, če bos tako nadajeval, kot si na vseh slovenskih, le na monu ne. Ker na monu ni moderiranja.

Ko boš res kam šel darwin, imaš v nekaterih lokalih karaoke in se lahko preizkusiš.

Res je o tem koncertu tema in  odstranjena.😄 Na srbskem forumu je enak kot tu.

Pazi to, piše da že leta v Sloveniji dela na področju učenja ljudskih množic. Na srbskem forumu kjer je pod vzdevkom Tedar ga hitro ustavijo, temo zaklenejo ali brišejo.

Ta človek je resen duševni bolnik.

Evo primer iz foruma krstarica, ko naš darč fantazira in moderatorka zaklene.

IMG 20230625 041432

IMG 20230625 041238

Zakaj darwin?, 25.06.2023 ob 03:44

Zakaj si se zlagal darwin, da si imel koncert v Zagrebu in niti ne poveš kje? Kaj imaš od tega?

Tist dan si bil cel na monu. Eno zelo slabo odpeto pesem si dal na yt in dodan zamolkel zvok ploskanja in žvizganja. Tudi na srbskem forumu so ti to temo brisal. Namreč, če greš pogledat na google kje je bil tvoj koncert  vrže prvi zadetek forum krstarice, kjer si z enakim naslovom odprl temo  kot na monu. Le da je tam tema že  brisana. Tud tam boš kmalu banan, če bos tako nadajeval, kot si na vseh slovenskih, le na monu ne. Ker na monu ni moderiranja.

Ko boš res kam šel darwin, imaš v nekaterih lokalih karaoke in se lahko preizkusiš.

Dajva se midva zdaj lepo vprašat, KDO SI TI?

Se ti sploh zavedaš, kaj počnete tukaj nekateri ali kaj nekateri počnejo?

A ti razumeš, da že nekaj let imam vse možnosti, da bi dal ljudi na sodišče? Imam shranjeno, kaj počnejo ali počnete. Ali vi nekateri razumete, da se gr ena tem forumu predaleč in da resnično,ko se mene javno blati s tem blatite nekateri kompletno družino. Si znate predstavljati, kaj si moški ob tem lahko misli, da bi vam storil.

To kar ti počneš, ki ne vem kdo si in če si ti tisti, ki namerno hoče uničevati lajf a veš, kaj ti JAZ LAHKO STORIM, če se odločim storiti, da se odpovem vsemu kar imam še lahko. En klic EN, KLIC detektivu in kmalu bi imel konkretne podatke in grem lahko na sodišče ali mimo njega.

Ta forum je odprt, kar pomeni, da se lahko počne kršenje prava. Ker pravo sovražim se v vseh teh letih nisem odločil, da napadem nazaj konkretno, vendar ne bom dejal nikoli.

Zdaj pa še enkrat, kdo si ti, kdo ste vi? Kaj ste za eni psi, da vohunite za menoj in vas tako interesiram?

Zdaj pa ti povem, ker si sprovociralo in povzročilo, da se bo gniloba žaljiva širila potuhnjeno na druge forume.

Tu imaš IZDAJALEC print screen in dobro poglej, kdo je brisal in zakaj.

koncertt

Brisanje sem jaz naročil in prosil sem jih za izbris in to ravno zato, ker sem opazil, da ste pripravljeni nekateri vohuniti za menoj. Kreten zgoraj pravi nisem imel časa za koncert in da je šel gledat ali sem bil prisoten na forumu ali ne. ALO BOLNIKI.

Na drugem forumu se mi čisto fajn razumemo pa tudi niso alergični, če delim svojo glasbo. Dobim normalno kritiko, nasvet ali pohvalo. Celo s profesorico bosanskega jezika sem navezal stik, ki mi je napisala lepe pesmi in je v javnosti poznana, kot pisateljica pesmi. Tako, da meni je ok tisti forum.

Tvoje grdo ravnanje, vohunjenje , izdajanje tukaj in gnjavljenje pa ni za nikamor in tudi to bom shranil za vsak slučaj. Imate za vsak post datum in uro in zadaj je skriti IP, ki ga uradne službe brez problema zahtevajo ali vam je to jasno. Dlje časa traja blatenje večja je lahko odškodnina in več škode je storjene. Lahko vas pošljem kamor vas hočem pa se ne boste izvili iz tega.

Kar se tiče koncerta JAZ NE LAŽEM in vse piše v naslovu. Če ne razumete pa ni moj problem.

Igranje, kanal you tube in vse to je kot show in lahko si dovolim svoje umetnije ali pa po vaše zmazke ustvarjati po svoje in jih tudi predstavljati po svoje. KDO STE VI DA ME SODITE gnoj od ljudi?

Nimate obraza,nimate glasu, nimate imen pa napadate žalite, sodite, lažete,, fuj.

Se berete kakšno gnilobo ste napisali v temi nekateri. Če ima kdo od vas kaj z menoj naj pride do mene presneti hinavci pokvarjeni.

In verjemite vsakič, ko se blati direktno to tudi shranim. Povem zato da opozorim, če pa se debili ne mislite ustavit pa resnično povem ne na sodišču ali mimo njega se tudi jaz ne bom takrat pa tudi vaša familija naj izve, kdo ste in žrite sramoto, ki ste si jo pridelali. Z vami sem pripravljen iti na smrt presrane budale.

Sem oče in vsakič, ko mene po krivem ubijate ubijate mojega otroka pa ne ker mene boli v men zame ampak me boli, če bo otroku kdaj kakšno vaši laž na ušesa prnesu. Če se to zgodi, naj bo tale zapis, dokaz, da sem OPOZORIL da sem pripravljen na smrt iti resnično in boj se me če te srečam ali vas srečam tistega, ki se ves čas izživlja. Vsak euro, ki bi ga sedaj za začetek preiskave ali sodišča dajal drugim imam lahko za otroka in ga hranim zanj ne da se z vami budalami dajem. Ampak sem trmast kot vidite nisem ušel in ne mislim uiti ker ste tak gnoj. Vi z mojim življenjem in musko nimate nč. Če hočte delat delajte svojo pa da vas vidimo prasci pokvarjeni.

Toliko žalitev čez musko kot ste mi tu eni in isti dali dobim pohval na tujem forumu, kjer ni kretenov ki bi mi pljuvali čez mrtvega očeta ali zmerjali s šizofrenikom. Šizofreniki ste kvečjemu vi in psihopati. Tako da resnično je kdaj težko, da ne dvignem, tistega jurja ko greste tako daleč pa da vas kasneje sredi belega dne na domu obiščem in imate zadnjo uro. Bi imel nekaj hrane za ohladitev vesti, glede na to kaj ste počeli.

V glavnem zame ste resnični prasci in reve da počnete to kar počnete. Stalkerji , kar vas dela bolestne  in res ste bolani in za zapahe ali pa v bolnico ali pa NAGOBEC ALI HUJE.

V glavnem upam, da smo si na jasnem.

Tako, da nisem tebi hinavec nepoznani dolžan razlagati kje sem bil pa kaj sem počel, ker piše v naslovu teme, pa tudi naj te ne skrbi, kdo bo mene kje banal. Doslej sem bil banan le na enem forumu in VELIKO NAS JE S TAM BANANIH ker je totalno pristranski forum kar se moderatorjev tiče in cenzuriran. In imajo non stop pritožbe, ki pa jih skrivajo pa še to je slovenski forum. In eden od tam je že sem sledil, ker si je sramoto naredu, ko me je napadel zaradi moje glasbe. Se je frajaru da on bolje potem so se pa njemu smejal, ker je tak bebec izpadel ko je svojo kalvarijo delil, kasneje pa hiter zbrisal in se skril. Verjento ga ta sramota še danes boli in se tukaj v vsaki temi oglaša in mogoče si to ravno ti kreten posran debilen, ki si hotu zafrajart si pa kreten izpadu ,ker misliš da je vse tko izi a pojma nimaš.

Kaj pa vi znate v čem ste pa vi ODLIČNI razen v žalitvah na skrivaj? Dajte mi povedat kaj pa vi obvladate, kaj pa imate vi za pokazat svetu? Ne imena, ne obraza, ne ustvarjanja očitno nimate, da imate čas meni soditi, kje sem, kako sem in kaj počnem norci trapasti. Škoda, ker vam moram jaz povedat, pa vam drugi ne, da bi mi bilo vsaj kaj prihranjeno. FUJ MRŠ

Sem šla pogledat, 25.06.2023 ob 04:25

Res je o tem koncertu tema in  odstranjena.😄 Na srbskem forumu je enak kot tu.

Pazi to, piše da že leta v Sloveniji dela na področju učenja ljudskih množic. Na srbskem forumu kjer je pod vzdevkom Tedar ga hitro ustavijo, temo zaklenejo ali brišejo.

Ta človek je resen duševni bolnik.

Evo primer iz foruma krstarica, ko naš darč fantazira in moderatorka zaklene.

IMG 20230625 041432

IMG 20230625 041238

Vidš debil. Sploh ne veš kako forum tam deluje pa kar sikaš v prazno.

A veš da te na tistem forumu moderator lahko vpraša če laho zaklene in ne zaklepajo kar kot bi vi pezdeti.

In ja oh, NEVERJETNO da se tudi tam pogovarjamo lahko podobno kot tukaj.

KRETEN

Si homo da mi tako slediš majmun?

Zdej boš imel čas cel mesec iskati pa prebirati ker svojega lajfa nimaš.

fak ker degen res

vidš debilko zblojen:

fr........

V glavnem zmoli OČE NAŠ da se te ne polotim ,ker ti bom cel lajf zaznamoval , kot ga ti hočeš meni.

Slovenija je mjhna in mene VEČ KOT OČITNO NISI SPOZNAL KOK SM JST STOJIM ZA TEM KAR PRAVIM.

Ne pri nekih rečeh ampak povsod. Resno se k sebi vzemi!

Se pa vidi da vas je moj “nastop” tako iz tira vrgu da se že celo noč z mneoj ukvarjate. Kere budale res.

Tam pa moderatorka malo drugace kot je na monu. Če nihce nic ne razume za darwina, gre tema pod ključ, pravi moderatorka😝😄😄😄😄. Enake geme odpira kot na monu. Vseh se tam ne upa.

Screenshot 2023 06 25 04 45 00 09 40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12

Rolam se od smeha, kak bolnik je ta darwin. 😄😄😄Ni čudno, da ima tako črne kolobarje okoli oči kot da že deset let ni spal. Ker najbrž res ni, je čisto zbluzen, samo fantazira in se jezi.😄😄😄

Hahahaha973, 25.06.2023 ob 04:51

Tam pa moderatorka malo drugace kot je na monu. Če nihce nic ne razume za darwina, gre tema pod ključ, pravi moderatorka😝😄😄😄😄. Enake geme odpira kot na monu. Vseh se tam ne upa.

Screenshot 2023 06 25 04 45 00 09 40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12

Rolam se od smeha, kak bolnik je ta darwin. 😄😄😄Ni čudno, da ima tako črne kolobarje okoli oči kot da že deset let ni spal. Ker najbrž res ni, je čisto zbluzen, samo fantazira in se jezi.😄😄😄

Stari ti si velik BOLNIK res si.

Sicer ne bi bilo treba ampak ti še za tega pokažem kak debil si in kako to tam laufa. Pač je več podrubrik in moderator pove, če v napačno objaviš nekaj.

In to lepo in spoštljivo. Tako da se ne zapira, kot jst tebi tvojo pamet ampak vpraša in mu lahko poveš kaj hočeš ali pač da ti je vseeno kaj stori.

muti

Darw., 25.06.2023 ob 05:10

Sicer ne bi bilo treba ampak ti še za tega pokažem kak debil si in kako to tam laufa. Pač je več podrubrik in moderator pove, če v napačno objaviš nekaj.

In to lepo in spoštljivo. Tako da se ne zapira, kot jst tebi tvojo pamet ampak vpraša in mu lahko poveš kaj hočeš ali pač da ti je vseeno kaj stori.

muti

Tema o entiteti. Je pa podobno, kot pri nas in tudi tam ne vedo kaj več, kar je žalostno.

Sicer pa vohun a si tudi to zvohal, da sm bil pozvan z velikega srbskega yt kanala na intervju o tem? Tak pa ne znaš zvohat. Boš pogledal pa delil tudi pohvale o muski ali boš iskal le tisto s čimer bi me rad javno blatil in dikreditiral ker svoje akreditacije nimaš pa verjento še hujš izbuljene oči kt jst zaradi ponočevanja.

fak shit ker pacient si ej

Ustavi se! Vsi smo pismeni za razliko od tebe darwin in moderatorka zelo direktno in jasno napiše kaj je narobe. 

Enako bi morali na monu. Dosmrtno te banat kot so te na drugih forumih, vse od slo techa dalje.

Nehaj psiho!, 25.06.2023 ob 05:18

Ustavi se! Vsi smo pismeni za razliko od tebe darwin in moderatorka zelo direktno in jasno napiše kaj je narobe. 

Enako bi morali na monu. Dosmrtno te banat kot so te na drugih forumih, vse od slo techa dalje.

Je jasno napisal ja, saj sem delil KRETEN OČITNMO SI SLEP.

Dej povej se upaš z mano srečat pa mi zdele na tole odgovort z istim nickom ali se boš usral in se spet v punco spremenu?

Se upaš srečat z mano ali raje tukaj serješ pa gnjaviš v vsaki temi KER PAČ NI MODERATORJA DA TE BENA IN MENI OČITAŠ KAR BI SAM DOČAKAL?

Upaš odgovorit ali boš spet spi*dil?

Pa zakaj se vedno userješ pa začneš smo smo smo. niste ti si SAM.

Nč niste vi 😀 ampak si ti SAM kreten.

Dejmo čakam odgovor se upaš srečat z menoj ali se boš kakal cel lajf preko foruma posrano in hinavsko skrito?

Dej povej mi no?

Daj ti bom eno lepo pesmico na uho zapel, če se srečava. Imaš izvrstno priložnost? Te je sram, te kakat tišči, daj povej no in z istim nickom ti punčka.

Praviš vse od slo techa ane sej EDINI forum, saj sem omenil zgoraj.  A je še kakšen ko tako palamudiš? a? Kaj glumiš? Se prav si res tisti kretenček ki je reku kako lahko v petih minutah bolš zapoje pa zaigra in si doživel POGROM da te še dane sbilo? Prav ti je kretenček veš, tud simpl akord je pač treba zvadit in ne gre kar na en dva tri, kot ti fantaziraš.

Dej še kr čakam odgovor, upaš, da ti zapojem pesmico na ušesa al ne?

New Report

Close