Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vse je fikcija ane? Moj prvi lajv koncert 17 junij (ZAGREB)

Vse je fikcija ane? Moj prvi lajv koncert 17 junij (ZAGREB)

Odgovor na objavo uporabnika
Kokoši anonimno, 25.06.2023 ob 19:27

grenivka neprijavljena, 25.06.2023 ob 19:10

Darw., 25.06.2023 ob 18:59

grenivka neprijavljena, 25.06.2023 ob 18:51

Darw., 25.06.2023 ob 18:31

So se posrankoti vdrli v zemljo pa spet okorajžili 😀

———————-

No kakorkoli, dvigujem temo, da delim “utrinek koncerta”.

Darko, ni potrebe se opravičevat in bockat in karkoli dokazovat nobenemu. Pusti norce na miru. Vsak glasbenik, naj bo amater ali profi, ima svoje kanale kjer piše bloge, vloge ali objavlja videoposnetke.

Te ženske, ki ti stojijo na tvoji poti in te želijo oblatiti, niso srečne v sebi. Nikoli ne bodo. Če pa piše moški, še toliko slabše, ker verjetno nikoli ne pride do tega znanja in izkušenj, ki jih imaš ti. Midva pa veva oba, koliko tega nosiš v sebi.

Jaz osebno sem te podpirala odkar sem prišla na ta forum in imaš mojo popolno podporo še naprej. Tudi ostali, ki te poslušajo ali berejo, te bodo še naprej in hvala bogu, da obstajajo še drugi forumu po svetu, kjer se lahko meniš o vsem, ne da bi te trgali na živo.

Tu so trgali na živo tako Marka Potrča, Sašo Lendero, Ano Roš, Plestenjaka, Cavazzo, Goloba, Tino Gaber, pa še mnoge ostale uspešne ljudi, na katere so te miniaturne figurice iz tega foruma močno ljubosumne. Ti si svoje teme tu in drugod delil že leta nazaj in mnogo od teh so se prijele med ljudmi, verjemi. Saj jih normalni razumemo in jih delimo dalje.

Te histerične izpade in izjave pa jemlji zgolj kot dokaz, da so pač slabiči in ljubosumni ljudje na svetu, ki bodo naredili vse, da ti bodo porezali krila. Ampak verjemi, vedno se boš postavil na noge. In resnica vedno najde svojo pot.

Imaš pa tudi možnost preko zasebnega detektiva priti do teh oseb, ki te javno blatijo.

Mojo podporo imaš 🙂🌸

Moj koncert jih je tako s tira vrgu da niso mogl spat in so celo noč brskal po internetu hahaahahah

Bolniki so. Ampak saj se jim ne da dopovedat.

In vsekakor se najde da še kje delim poglede na svet, musko, imamo debate in drugo. Nč novega, ampak tale ki se je ponoč USROU je pa največji papak. Ta se je na slo techu name spravu pa pljuval musko potem pa najprej da bi meni dokazal da nism dobre glasbenik kar od drugega profi glasbenika video delil. kar je kot bi še s tujmu curcam na ohcet. Totaln debil. Ker mu to ni šlo skozi se je pa posnel in se čisto ubrukal, potem pa hitr zbrisal. In ko je videl moje objave na monu je pršu sem in od takrat še tu najeda hahahahaha

vidš da ne znajo povedat nč pametnga ampak so jih le žalitcve kot smrkuci pamži ko še nimajo pameti.

Pokazat se ne upa noben, kar pomeni, da so  posraneti ne pa desci. Če pa je vmes res katera babnca da je tok usekana pa je žalostno.

norci nimaš kej

Kot rečeno, vedno so ti javni forumi pljuvalnik in filter za motene slabiče, ki jim pač prav pride da javno izrazijo svoj bes in nezadovoljstvo nad svojim življenjem.

Ti ustvarjaj dalje, nisi dolžan nobenemu računov polagat, ne tistemu iz slo techno, ne iz mona.

Če si malo bolj pozoren, so danes že odpirali teme za robija in ludija. Žalostno in sramotno pa je, da se na monu ves čas dovoli javno blatenje in linčanje, spletno nasilje (Redna), ki nima veze s kulturno komunikacijo v sklopu teme.

Brenkaj in poj ti naprej in ni potrebe svojih planov objavljati 😉

GRENIVKA,

to da so odprli temo za ROBIJA sploh ni isto kot, če jo za DARWINA.

Pri ROBIJU se gre, da zagovarja VOJNO in nek REŽIM. To so močne stvari in ljudje so čustveni. Razumljivo je, da se v njih vzbudi borbeni duh in napadejo tistega za katerega se jim zdi da zagovarja zadeve, ki imajo usodne posledice.

Jaz naprimer na temu forumu pišem o temu kako so eden glavnih razlogov za nasilje v družbi odgovorne spolne frustracije, ki povzročajo napetosti in nezdravo okolje za ljudi. Ker sem veliko zunaj sem videl že ogromno nasilja, polomljenih reber, razbitih obrazov itd. Pa ko sem še kdaj srečal storilce sem pod pretvezami navezal stik z njimi in vem zakaj počnejo kar počnejo.

In seveda napadem na forumu in zmerjam tiste, ki jih imam za škodljive, ker s svojimi razmišlanji podpirajo tako družbo.

Torej v primeru takih kot je ROBI napade nanj izove odnos ljudi, ki ga imajo do družbe. Tudi ti ne bi bila zadovoljna če bi pisal kako je treba Srbe sesuti in pobiti.

V primeru DARWINA pa se gre za osebni napad in obsedenost zanj, z vsem kar počne itd…

BISTVENA RAZLIKA.

Saj Darwin je tudi škodljiv. Že leta nadleguje ljudi in jih na vsak način probava zvabit v svoj kult. Na srečo mu do zdaj sicer še ni uspelo sicer.

Ampak a veš kaj se zgodi ko takšnim uspe? Dobimo razne Trohe, ki ropaje že tako revne in uboge v imenu “izobraževanja”

grenivka neprijavljena, 25.06.2023 ob 19:43

Kokoši, tudi jaz podpiram Rusijo. In ni me sram zaradi tega. Sram je lahko lažnive medije, ki podpirajo zločin. Ampak glej, midva verjetno tu ne prideva skupaj. Nič hudega 🙂 tema je namenjena  koncertu 🙂

Seveda podpiraš. zakaj podpiraš putina, ki v zapore meče vse ki si upajo kaj reči proti njemu, ni jasno. No, je. Ker si budala kot robi.

Darw., 25.06.2023 ob 19:31

A bo, 25.06.2023 ob 19:11

Darw., 25.06.2023 ob 19:01

A bo, 25.06.2023 ob 18:53

Darw., 25.06.2023 ob 18:49

A bo, 25.06.2023 ob 18:47

Darw., 25.06.2023 ob 18:44

Darkoman, 25.06.2023 ob 18:38

Lepa najdba 😀

Kaj je punčka si se spet upala oglasit pa nisi upala pred odgovort?

DARKO JE CAR ko mu tako veselo sledite. ne pozabte se pofočkat pa subscybat

A boš ze začel tiste sodne postopke, ali kaj? 😀

Čakamo že par let, da ti človek beseda, preideš k dejanjem 😀

Seveda jih lahko. Kaj pa ti drekec se še kar bojiš z menoj srečat?

Dej bom počakal kako minutko pa menjaj nick.

A je hudo ko si tako pokakan 😀

Vprašal te nisem a jih lahko, nepismeni.

Vprašal sem te ali jih boš. Kaj čakaš? Je treba od sociale nabrat dovolj za advokata? 😀

Ja, zakaj vprašaš? Borovnice nabiram pa prodajam in takoj ko zberem ti bom kupu sladoled. 😀

Ej dobr ime maš : A bo

heheheheeh

kaj bo?

drekc, prpa?

Vprašam seveda zato da lahko vidimo kolikšen človek beseda si, ko pride tisti cajt za katerega si se odločil.

Tako da, kar povej kdaj lahko vidimo kakšen poštenjak si 🙂

Trolček anonimni zadnji si, ki bi lahko kaj govoril kdo je človek pa kdo ni.

Nč bat jst vem da si debil pa da ti veš da si. “nama” je to dost

vsako minuto, ki jo zame porabljaš tukaj gor, da najedaš se vidi da ti je lajf gniu tvoj

tebi je tvoj lajf gniu, torej gniješ v njemu

vsak pameten to ve

Aha, torej ne bo nič iz tega zopet. Same besede, ko je pa treba k dejanjem je pa konec. Saj drugega ni za pričakovati od nezaposlenega jebivetra.

trolčki, 25.06.2023 ob 19:48

Zartrose, 25.06.2023 ob 19:33

Kere hijene majkemi, zasledujejo cloveka po netu..

Darko, super koncert 😉

Hehe, a zdaj ko si vse povedala pod “grenivko” in pod ” Kokoši”, si pa že spet Zarta?

🙂 🙂 🙂

TEb se pa vidi da si neumno.. jaz zartrose sem ena oseba, kokosi druga in grenivka tretja, swveda vsak v svojem telesu, da ne bos spet narobe povzela brihtno.kot si.. not..

“GRENIVKA”,

saj nisem pisal o podpori Rusiji kot bistvu o temu kar bi hotel izpostaviti. Hotel sem razložiti le razliko. ko se ljudje spravijo na ROBIJA ali DARWINA.

Razliko med tem ko se ljudje čustveno odzovejo, ko nekdo podpira vojno in med tem ko je nekdo osebno obseden z nekom in ga zalezuje.

Sicer pa če si zašla že v druge vode ti bom pa napisal še nekaj kar menim. Hudo mi je da je prva stvar ko PUTIN začne vojno je to, da se dobi s KIRILOM in bluzita temu kako hočeta zaščititi RUSIJO in njene tradicionalne in družinske vrednote pred utrgano LGBTQ+50NovihSpolovTRANSaktivistično ideologijo KI PRIHAJA IZ AMERIKE!!! 😀 😀 😀

Medtem ko je zmede spolne indetitete več v nerazvitem nezahodnem spolu.

Kaj ne naredi to PUTINA avtomatično za ŠHIZOFRENEGA norca, ki nima pojma in se ga moramo bati???

Sicer pa ravno napačno razumevanje psihologije človeške spolnosti jih pelje v RUSIJI ravno po poti takšnih anomalij proti katerim se naj bi borili.

Zartrose, 25.06.2023 ob 20:36

TEb se pa vidi da si neumno.. jaz zartrose sem ena oseba, kokosi druga in grenivka tretja, swveda vsak v svojem telesu, da ne bos spet narobe povzela brihtno.kot si.. not..

Zartrose, jaz se na tole ne odzivam ker mi je butasto do amena 😃😃

“SVETU” sem hotel napisati (ne “spolu”)

“GRENIVKA”,

saj nisem pisal o podpori Rusiji kot bistvu o temu kar bi hotel izpostaviti. Hotel sem razložiti le razliko. ko se ljudje spravijo na ROBIJA ali DARWINA.

Razliko med tem ko se ljudje čustveno odzovejo, ko nekdo podpira vojno in med tem ko je nekdo osebno obseden z nekom in ga zalezuje.

Sicer pa če si zašla že v druge vode ti bom pa napisal še nekaj kar menim. Hudo mi je da je prva stvar ko PUTIN začne vojno je to, da se dobi s KIRILOM in bluzita temu kako hočeta zaščititi RUSIJO in njene tradicionalne in družinske vrednote pred utrgano LGBTQ+50NovihSpolovTRANSaktivistično ideologijo KI PRIHAJA IZ AMERIKE!!! 😀 😀 😀

Medtem ko je zmede spolne indetitete več v nerazvitem nezahodnem “SVETU”!

Kaj ne naredi to PUTINA avtomatično za ŠHIZOFRENEGA norca, ki nima pojma in se ga moramo bati???

Sicer pa ravno napačno razumevanje psihologije človeške spolnosti jih pelje v RUSIJI ravno po poti takšnih anomalij proti katerim se naj bi borili.

“Učitelj množic”, 25.06.2023 ob 19:49

Saj Darwin je tudi škodljiv. Že leta nadleguje ljudi in jih na vsak način probava zvabit v svoj kult. Na srečo mu do zdaj sicer še ni uspelo sicer.

Ampak a veš kaj se zgodi ko takšnim uspe? Dobimo razne Trohe, ki ropaje že tako revne in uboge v imenu “izobraževanja”

Na srečo je Darkoman preglup 😀

Hvala bogu, 25.06.2023 ob 20:56

Na srečo je Darkoman preglup 😀

Kako mi ni uspelo?

Saj se celo noč zaganjaš za menoj in iščeš kje je bil koncert kjer mi je uspelo da velika množica aplaudira. “zagrebčani” so drgač kot ti

Meni vse uspe. Meni ne sledijo le tisti, ki me imajo radi ampak tudi ti, ki me nimaš.

Na povodcu te imam pa še veš ne. Tako kot viharca.

Jst katerokoli temo bom odprl imam ZAGOTOVLJENE BRALCE in poslušalce. RAZUMEŠ PAPAK?

Moje teme niso kot teme nekaterih, kjer ni obiska. Jst imam zagotovljen obisk in tozato, ker sm izredno sposoben in uspešen in ta dokaz USPEHA SI TI, ki se pokažeš v temi, oglasiš, pustiš pečat, ogled itd.

Darw., 25.06.2023 ob 21:49

Kako mi ni uspelo?

Saj se celo noč zaganjaš za menoj in iščeš kje je bil koncert kjer mi je uspelo da velika množica aplaudira. “zagrebčani” so drgač kot ti

Meni vse uspe. Meni ne sledijo le tisti, ki me imajo radi ampak tudi ti, ki me nimaš.

Na povodcu te imam pa še veš ne. Tako kot viharca.

Jst katerokoli temo bom odprl imam ZAGOTOVLJENE BRALCE in poslušalce. RAZUMEŠ PAPAK?

Moje teme niso kot teme nekaterih, kjer ni obiska. Jst imam zagotovljen obisk in tozato, ker sm izredno sposoben in uspešen in ta dokaz USPEHA SI TI, ki se pokažeš v temi, oglasiš, pustiš pečat, ogled itd.

Res dosežek da te spljuvajo kamorkoli prideš 😀

Dosežek res, 25.06.2023 ob 22:21

Res dosežek da te spljuvajo kamorkoli prideš 😀

Mene nč ne spljuvajo. Pljuvaš ti ker si odvratna spaka brez manir.

Verjetno,ko si bila mlajša sem ti kje kako vzgojno dal in me tudi iz tega razloga ne morš pozabit.

NI GA ČLOVEKA da se na koga zakači BREZ RAZLOGA.

To pomeni, da sem te storil bebca, da si jo fasal, da si bil slabši pa so ti povedali, da si slabši in te razganja ljubosumje in lastna nesposobnost, foušija, bolezen v glavi .  Skratka nezadovoljen si tako s svojim lajfom a ti je moj lajf pomembnejši in se skoz vtikaš vanj. Skoz bi bil rad v mojem lajfu ahahahah cepc.

Sicer pa forum KRSTARICA je toliko le odprt, da lahko ljudje sami pogledajo ali mene res pljuvajo ali ne, kot ti trdiš MANIPULATOR pokakani.

Tudi tu na tem forumu ne pljuvajo ampak ti pa še dva tebi podobna primerka ali eden poleg tebe potem se pa neha. 😀

Ljudje imajo pač svoj lajf. Ti ga nimaš v mojega lezeš, ker je moj bolš kakršen pač je 😀

Se izmika revček ko pride do uresničevanja svojih groženj.

DARK-O, temna luknja= ritna luknja pa kje boš ti driska zapohana imel kak koncert? Kurčiš se vsepovsod in kjer se pojaviš te postavijo narealna tla, da si eno zabito mamino tele in tebi to ne potegne pa da ga jebeš. Potem so pa vsi drugi kreteni, budale in ovce le ti psihopat si najbolj pameten in edini, ki ga je treba poslušati in se mu klanjati. Koji kurac se nekaj kurčiš s sodišči, če pa je vse pravna fikcija? Groziš drugim kaj bi jim ti naredil in potem se jokaš če ti kdo omeni mamo in fotra. Zblojen si u 3PM, ampak zblojencu to dopovedat je tako misija nemogoče. Za govedo kot si ti se ne splača rok mazati in potem še odgovarjati kot za normalnega človeka. Ti nisi za drugam kot za v oblazinjeno sobico za desert pa veeeeeeliko pomirjeval.

Pazi! Te bo poiskal po pravni poti in ti na štiri oči vse objasnil 😀

Če vam gre ta temna luknja tako na živce, zakaj vsako uro prideš v temo na koncert in izlivaš svoj bes? 😃😃😅

A veš ko si preveč obseden z nekom in imaš preganjavice, si sam z eno nogo že v svoji črni luknji 😛🤪🙉

Pazi se, 26.06.2023 ob 20:11

Pazi! Te bo poiskal po pravni poti in ti na štiri oči vse objasnil 😀

A tako pravi?😆

Je pa drugače zanimivo, za druge velja pravna fikcija ,on sam bi se pa s tožbami na sodišca obračal……☝️😆……jaooooooo, to je res zmešano bitje, ko purji drek. Po moje ga dajo direkt norišnico, če bi res svoje pisarije pošiljal sodniji.😆

New Report

Close