Vse je umetno – fake
tukaj ti dam pa prav…
nič ni narobe, če ima ženska napirmer lepo popravljen nos, povešene veke, zafilano mimično izrazno črto med obrvema, lepo popravljene prsi, da sploh ne izgleda, da so popravljene ( sploh v primeru, k gre za kakšno hudo stisko po porodih, ko ostanejo prazne “čajne vrečke”), ali pa dobri lasni podaljški, na trak, ne “nudlci v posameznih čopkih na keratin”….
sem ženska, brez popravkov, mimogrede…..
Problem je v plastičnem videzu. Komaj opazni, minimalni popravki so meni osebno nemoteči. Totalne preobrazbe so pa strašljive in vse te “popravljene” ženske (tudi instagram ženske) so si neverjetno podobne.
Recimo njeni prvi popravki so bili zelo dobri.
[img]http://haidahg.com/wp-content/uploads/2017/05/cheryl-plastic-surgery-chatter-busy-cheryl-cole-plastic-surgery-cheryl-plastic-surgery-before-and-after.jpg[/img]
Zdaj pa katastrofa. Le še ena od mnogih.
[img]https://imgs.heart.co.uk/images/24332?crop=16_9&width=660&relax=1&signature=0Dxu6Tl5V1NjiDojkU-OJJCM8Rw=[/img]
tukaj ti dam pa prav…
nič ni narobe, če ima ženska napirmer lepo popravljen nos, povešene veke, zafilano mimično izrazno črto med obrvema, lepo popravljene prsi, da sploh ne izgleda, da so popravljene ( sploh v primeru, k gre za kakšno hudo stisko po porodih, ko ostanejo prazne “čajne vrečke”), ali pa dobri lasni podaljški, na trak, ne “nudlci v posameznih čopkih na keratin”….
sem ženska, brez popravkov, mimogrede…..
[/quote]
Tudi če bi jih imela, nimam te kaj “pokristjanjevat”. Tvoje telo tvoje odločitve. Lahko samo povem kaj mi je všeč in kaj mi ni všeč.
In tako kot si opisala. Lepo je takrat, ko na prvo žogo sploh ne opaziš, da je nekaj popravljeno.
Ne pa Bling Bling 😬🤯
To glede obrvi pa itak.
Je pa res, da nekatere imajo izredno dolge umetne trepalnice. To bi se recimo dalo drugače izkoristit. Recimo kot odlagalno poličko: za svinčnik (namesto za uho) ali za pisarniške sponke.
Ena sodelavka zaradi dolgih umetnih trepalnic ni mogla niti očal za vid nosit. Je prešaltala na leče.
Ne bom pozabila..Prisla delat na eno firmo, kjer mi je takoj v oci padla tipi top izgledajoca zenska v sosednjem oddelku. Stara cez 40. Vedno lepo urejena, nasminkana, namazane trepalnice, urejene obrvi. Pa jo cez kako leto pohvalim, kako dobro izgleda za svoja leta. Pa mi pove, obrvi vtetovirane, podaljsane trepalnice, da si jih sploh ne rabi mazat z maskaro ter vtetovirane obrobljene ustnice. Dalje nisem vec sprasevala.
No, amak če ti nebi ona povedala, da ima umetno dodano in narejeno, bi zate bila ona še vedno “vidno lepo urejena”, ker ko si jo pohvalila, še nisi vedela, da ima umetno…. er če ne bi se že v štartu zgražala, kako je imela grozno narejeno. Let’s face it…. Očitno je imela pač dobro narejeno.
P.s. -nimam nič proti, če ima katera to dobro narejeno in naravno izgleda, grozno pa je, ko že na daleč opaziš, da je fejk…. Sama pa ne uporabljam nič od tovrstnih “pripomočkov in podaljškov” , ker ne potrebujem, imam vse od matere narave, zelo OK , pohvaljeno tudi od drugih.
Enkrat sem šla gledat en “tutorial” na youtube, glede urejanja in je dečva na posnetku uporabila preko trideset produktov . Noro.
Podlaga ena, podlaga dve v spreju, korektor za podočnjake, drugi korektor za nos, osnovni puder, nova plast samo za svetlejše dele nosu, čela in brade, temnejši za ličnice, senčila in rdečila – to je bil samo obraz. Za oči, da ne naštevam. Pa še usta ene šest.
Končni produkt je bil plastični, svetleči se ksiht izložbene lutke, ki komaj drži oči odprte od teže umetnih trepalnic in tiste odstudno našobljene ustnice.
Če je komu to lepo – meni res ni.
Da se greš pa še rezat in pumpat – je pa sploh druga pesem.
Za vse to rabiš preceeeeeeej denarja in časa, samo nohti so 40 eur na dva tedna, kaj šele podaljški. Trpalnice so za posebne priložnost, boljši par stane 10 eur. To najstnice že vedo, polovici pa starśi tudi ne plačajo tega
Pa kje vidiš vse te umetne? Ena na 500 je mogoče taka. Pa 80% žensk ima lase dolge tja do 10cm čez ramena, za to pa ne rabiš podaljškov
Bolj zaskrbljujoče so druge stvari. Npr. en kriv zobek (pa se že nora delajo sošolci), beljenje zob in brušenje. Barvanje las že v oš. Injekcije v ustnice tam ko so stare 25 (pa to zelo majhne količine, ki jih ne opaziš), botoks ko smo 30 (da zakasnimo nastanek prvih gub, ker se ne sprijaznimo s staranjem, btw botoks je relativno poceni) … to je zaskrbljujoče in slab vzor in ne neke trpalnice in nohti. Saj hočem lep obraz in telo, kdo pa roke gleda.
Za vse to rabiš preceeeeeeej denarja in časa, samo nohti so 40 eur na dva tedna, kaj šele podaljški. Trpalnice so za posebne priložnost, boljši par stane 10 eur. To najstnice že vedo, polovici pa starśi tudi ne plačajo tega
Pa kje vidiš vse te umetne? Ena na 500 je mogoče taka. Pa 80% žensk ima lase dolge tja do 10cm čez ramena, za to pa ne rabiš podaljškov
Bolj zaskrbljujoče so druge stvari. Npr. en kriv zobek (pa se že nora delajo sošolci), beljenje zob in brušenje. Barvanje las že v oš. Injekcije v ustnice tam ko so stare 25 (pa to zelo majhne količine, ki jih ne opaziš), botoks ko smo 30 (da zakasnimo nastanek prvih gub, ker se ne sprijaznimo s staranjem, btw botoks je relativno poceni) … to je zaskrbljujoče in slab vzor in ne neke trpalnice in nohti. Saj hočem lep obraz in telo, kdo pa roke gleda.
[/quote]
Veliko blagajničark po različnih trgovinah, starostna skupina med 20 in 30 – umetne trepke ala metle oziroma “caterpillar”, tiste tapoceni iz “škatlic za 1-2 eur, sintetične in že na daleč opazne, ko so kocine vse enako dolge in precej goste. Njihov trend in zaščitni znak.
V našem lokalnem Lidlnu je to tudi trenutni trend med prodajalkami, kar tekmujejo, katera bo imela daljše umetne trepke…. 🙂 Sej dečve so zelo hitre, prijazne, ni kaj. Samo tiste umetne trepalnice pa…Groteskno, no.
Še to: podaljševanje s čopki trepalnic brez privihavanja – te izgledajo še najbolj naravne – je pa cena tudi nekje med 30-50 eur na začetku, refili na 2 tedna pa med 20 in 40 eur…..Berem cene na spletu, očitno laufa tudi to.
Veliko blagajničark po različnih trgovinah, starostna skupina med 20 in 30 – umetne trepke ala metle oziroma “caterpillar”, tiste tapoceni iz “škatlic za 1-2 eur, sintetične in že na daleč opazne, ko so kocine vse enako dolge in precej goste. Njihov trend in zaščitni znak.
V našem lokalnem Lidlnu je to tudi trenutni trend med prodajalkami, kar tekmujejo, katera bo imela daljše umetne trepke…. 🙂 Sej dečve so zelo hitre, prijazne, ni kaj. Samo tiste umetne trepalnice pa…Groteskno, no.
Še to: podaljševanje s čopki trepalnic brez privihavanja – te izgledajo še najbolj naravne – je pa cena tudi nekje med 30-50 eur na začetku, refili na 2 tedna pa med 20 in 40 eur…..Berem cene na spletu, očitno laufa tudi to.
[/quote]
Saj mogoče da je katera trgovka ta trend pri vas začela. A pravilo ravno ni.
Povedat sem želela, da ko pogledaš po ulici ( tudi najstnice) takih žensk ne vidiš v večini. Na vsake toliko ena. Dobro nohte si jih precej dela doma, a to ni nekaj kar bi slab zgled dajalo in bi bilo omembe vredno. Tudi ne izstopa. Lase pa imajo skoraj vse tam malo čez ramena dolge. Malo nas je ressss dolgolask.
Saj mogoče da je katera trgovka ta trend pri vas začela. A pravilo ravno ni.
Povedat sem želela, da ko pogledaš po ulici ( tudi najstnice) takih žensk ne vidiš v večini. Na vsake toliko ena. Dobro nohte si jih precej dela doma, a to ni nekaj kar bi slab zgled dajalo in bi bilo omembe vredno. Tudi ne izstopa. Lase pa imajo skoraj vse tam malo čez ramena dolge. Malo nas je ressss dolgolask.
[/quote]
kako pri “nas”? Nisem jaz s kmetije in zabačenega kraja doma, bajdevej :))))
Pojdi v E. Leclerc v Ljubljano, poglej blagajničarke – pa v H&M, pa Primark v BTC LJ, pa večino ostalih trgovin v BTC LJ napirmer, pa si oglej gosenice pod gornjo veko prodajalk -prestolnica trend, balkan pjevalke trend, pa Kim Kardashian trend:)))))
Ne dolgo nazaj v enem soping centru vidim zenske (mlajše) dolgi umetni nohti razlicnih barv,ogabne umetne trepalnice in narisane obrvi, preozka obleka ona pa ca.15 kil preveč,visoke pete hodi pa kot slon…samo obrnila sem se ,hb da je prišla mimo vsaj ena res dobra in s stilom,da sem imela kaj gledat …o tipih pa sploh ne bom,ker to je pa poraz na celi fronti
Ne dolgo nazaj v enem soping centru vidim zenske (mlajše) dolgi umetni nohti razlicnih barv,ogabne umetne trepalnice in narisane obrvi, preozka obleka ona pa ca.15 kil preveč,visoke pete hodi pa kot slon…samo obrnila sem se ,hb da je prišla mimo vsaj ena res dobra in s stilom,da sem imela kaj gledat …o tipih pa sploh ne bom,ker to je pa poraz na celi fronti
Ravno včeraj sem začela gledat en tak tutorial. Ženska začne s čisto naravnim umitim obrazom, lepa sijoča koža, rahla rdečica. Najprej je nanesla že 3 različne serume: 1 za okoli oči, drug za hidracijo in še en na T coni.
Potem pa je vzela nekaj v tubi, ki kao izenači njeno polt. Si zadevo stisne na roke in že tam se vidi, da je nekaj odtenkov svetlejše od njene polti in ona veselo maže in zraven razlaga, kako ta krema spremeni barvo in se prilagodi njeni naravni barvi obraza….pa jo gledam, kako nase daje vsaj 2 odtenka svetlejšo zadevo s katero je zakrila popolnoma vso naravno barvo svojega obraza. Hm…. WTF??? Kaj nima ogledala? Koga ona farba (razen sebe)?
Takrat sem nehala gledati ker…praktično si je narisala obraz.
Aja še to: skoraj vedno začnejo z besedami: poenotimo ten kože, zakrijemo rdečico…potem si pa z bronzerji in blusherji riše rdečico nazaj:):)
In ja, v teh primerih pa razumem moške, ki ostanejo brez besed, ko se njihova “lepotica” umije.