vse kar si je vlada zadala, pada
Ma čisto nič, kar so obljubljali, ni bilo izvedeno.
– stanovanja za mlade, ki da se bodo masovno gradila, uveden davek – padlo
– preoblikovanje zdravstva – vedno slabše je, spremenili niso nič
– obljubili konec korupcije v zdravstvu – narejeno nič
– obljubili ukinitev dopolnilnega zavarovanja – prenesli ga bodo na obvezno in plačevalo se bo še več
– obljubili manj plačevanja za ostarele v domovih – zdaj se bo trgalo od plače vsem, svojci bodo pa še vedno isto plačevali
Verjetno sem še marsikaj pozabila.
Stopili so v prevelike čevlje, na veliko razkladali, da denar je, samo pravilno ga je treba razporediti in bo za vse dovolj. No, očitno pojma nimajo.
To sem jaz javno napovedala, še preden so zavladali. Njihovi cilji bodo eno, resničnost pa čisto nekaj drugega oziroma rezultat. Cilji res plemeniti, rezultat res slab. Hoteli bodo blaginjo, naredili pa oderuštvo, skratka nekaj na ta način.
To pa zaradi izključevanja. Če pametne izključiš in zabite priključiš, ki so samo lutke za oderuhe, oderuhi in lažnivci pa lepo in sladko govorijo, da lahkio vse nategnejo, potem je to to. In to je to.
No, to pa ne drži. Podtaknili so nam nove davke, tko potuleno, recimo v doh gre sedaj katasterski dohodek. In še delajo na tem, da nam podtaknejo še in še davkov, prispevkov, vseeno kako temu rečeš, da nas bodo olupili. To je dosežek te vlade. Seveda se lahko vprašaš kje pa so vsi ti davki končali? V gosp. se ne vlaga, subvencije se ukinjajo, mnogo stvari se bo realiziralo leta ….no, nekoč pač….ker pričakujejo še 2 mandat?
Vsak pameten se bo najprej podučil o temeljih hiše v kateri biva, oni pa so jo podrli iz začeli zidat streho….
Mene zanima, zakaj bo dodaten prispevek za obvezno zavarovanje enak, kot je bil doslej za dopolnilno, če so bili razlog za preoblikovanje dobički zavarovalnic???
Aja, vse se bo stekalo v ZZZS, kjer se pa ne ve, kdo pije in kdo plača. Nič ni transparentnega tam, nobenih pravih izračunov, kam se ves keš steka. Namesto da bi tam uredili zadeve in zahtevali popolno transparentrnost vsega keša, do zadnjega evra, kam gre, so se lotili graditi bajto pri strehi. Ali pa jim je tako bolje, ker bodo imeli več keša, za katerega nihče ne bo vedel, kam je poniknil.
ma joj no, 01.07.2023 ob 08:18
Ma čisto nič, kar so obljubljali, ni bilo izvedeno.
– stanovanja za mlade, ki da se bodo masovno gradila, uveden davek – padlo
– preoblikovanje zdravstva – vedno slabše je, spremenili niso nič
– obljubili konec korupcije v zdravstvu – narejeno nič
– obljubili ukinitev dopolnilnega zavarovanja – prenesli ga bodo na obvezno in plačevalo se bo še več
– obljubili manj plačevanja za ostarele v domovih – zdaj se bo trgalo od plače vsem, svojci bodo pa še vedno isto plačevali
Verjetno sem še marsikaj pozabila.
Stopili so v prevelike čevlje, na veliko razkladali, da denar je, samo pravilno ga je treba razporediti in bo za vse dovolj. No, očitno pojma nimajo.
Res je. Volitve so le za zabito čredo. Ker je zabita čreda lahko neštetokrat nategnjena, pa bo še vedno hodila na volitve.
Tako izgleda svobodna demokratična izbira za zabito čredo.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=755219093051524&set=a.105474874692619
kaka bedakinja si, 01.07.2023 ob 08:38
avtorica glupo si kvečjemu ti, ker si nasedla enmu levaku, ki ti je obljubljal teh 30 000 stanovanj. pa kak bedak to moraš bit da verjameš enmu nakladaču, ki nima niti dneva delovne dobe v gospodarstvu in ki ne zna niti ne razume, kako se denar zasluži. priklopljen na državne jasli odkar je s p. padu. lopate so že zasajene , kok je iq tistga ki pade na to finto cel svet s evam smeji volilci levakov in goloba, en vas je spet knkretno na… in ni zadnji čez 3 leta vas bo spet EN NOVI lol pametni pač ne hodimo na volitve volitve so za bedake , večina tistih, ki gredo na volitve so pač navadni neuki nerazgledani zabiti bedaki
Kdo pa pravi, da sem verjela? Mene ni prepričal že zato, ker je bil 25 let v politiki, pač v ozadju in ker je bil tesen sodelavec Bavčarja in Jankovića. Zaradi zvez je prišel v državno energetiko in tam pokasiral ogromno keša, ki ga ima zdaj v vsemogočih tujih oazah. Jaz sem že takrat opozarjala, da on ni rešitev problema, ampak kvečjemu poglobitev. Volila sem pa Vesno. Zdaj samo opažam, kako sem imela prav. Morda je kdo med njimi tudi zanesenjak, ki bi dejansko rad kaj spremenil, ampak ti so že pred časom z Bobnarjevo na čelu odstopili.
Se strinjam, da Janša ni opcija, ampak to, kar je zdaj v vladi, je pa lahko pogodu kvečjemu socialcem in migrantom.
To sem jaz zamerila Golobi še preden je bil izvoljen. Kako je nakladal, o dodani vrednosti, pač njemu je tata zrihtal bajno službo na gen i, kjer so marže 300% in on je mislil da je v proračunu enako. Kolikor zapravim, še vedno bo ostalo. Ampak ni tako. Proračun je zmanjšan, saj je manj pobranega DDV, ljudje manj kupujejo, njegove obljube so pa vse padle v vodo. Ne rečem da je Janša boljši, on je kreten druge vrste. Ampak tud tale Golob je total zanič in nesposoben. Glavno da ima Tinko
No kletarji, za danes ste opravili svoje delo, nekateri boste v sendviču s poliko dobili tudi sir in kumarice.
Dajte si v glavo, da nobena zadeva se ne reši od danes na jutri.
V zdravstvu so padli v sršenje gnezdo za katerega si niti predstavljali niso kakšno je. Opozicija se z vsemi mahinacijami trudi ustavljati vse tisto, kar začnejo in se zadeve podaljšujejo v nedogled.
Glede davkov, ja kaj bi še radi. Državno malho je potrebno napolniti, ker je potrebno poplačati vse predvolilne bombončke z obrestmi vred.
Ne vem, če je kdo od vas že kdaj kak “cegu” premaknil, ker vam ni jasno, da se gradnja ne da “zgoditi ” od danes na jutri. Vse se mora začeti na začetku.
Tako stokanje, ni za mlade poceni stanovanj, ni zanje odličnih in dobro plačanih službic, pa vsi so tako zmatrani od posedanja po kafičih in pred tipkovnicami.
Edina napaka te vlade je, da je takoj na začetku začela s časovnicami, ker si niti predstavljali niso, da že redni postopki ne gredo tako hitro in niso imeli uvida po posameznih resorjih, jim pa “bremza” vse napore opozicija, ki je že kar nekajkrat bila pozicija, pa tudi od njih ni padlo kaj veliko dobrega- prej slabo za ljudi, samo to ni nikomur še do danes jasno.
Da pa gre en jajo s svojimi podaniki po Evropi cvilit, o vladavini prava je pa sploh višek pameti. razumi, kdor more.
in ni zadnji čez 3 leta vas bo spet EN NOVI lol pametni pač ne hodimo na volitve volitve so za bedake , večina tistih, ki gredo na volitve so pač navadni neuki nerazgledani zabiti bedaki
Se pravi tvoje poslanstvo je v prazno lapati po monu in ne spreminjati ničesar? To da ne greš na volitve je kvečjemu popolna pasivnost in vdanost v usodo. V čem točno si ti boljši in pametnejši? Tudi če nihče od nas ne bi šel na volitve, bi šli pa vsi politiki, njihove družine in frendi. In kaj bi bilo drugače? Res si car!
ja,ja, 01.07.2023 ob 08:47
No kletarji, za danes ste opravili svoje delo, nekateri boste v sendviču s poliko dobili tudi sir in kumarice.
Dajte si v glavo, da nobena zadeva se ne reši od danes na jutri.
V zdravstvu so padli v sršenje gnezdo za katerega si niti predstavljali niso kakšno je. Opozicija se z vsemi mahinacijami trudi ustavljati vse tisto, kar začnejo in se zadeve podaljšujejo v nedogled.
Glede davkov, ja kaj bi še radi. Državno malho je potrebno napolniti, ker je potrebno poplačati vse predvolilne bombončke z obrestmi vred.
Ne vem, če je kdo od vas že kdaj kak “cegu” premaknil, ker vam ni jasno, da se gradnja ne da “zgoditi ” od danes na jutri. Vse se mora začeti na začetku.
Tako stokanje, ni za mlade poceni stanovanj, ni zanje odličnih in dobro plačanih službic, pa vsi so tako zmatrani od posedanja po kafičih in pred tipkovnicami.
Edina napaka te vlade je, da je takoj na začetku začela s časovnicami, ker si niti predstavljali niso, da že redni postopki ne gredo tako hitro in niso imeli uvida po posameznih resorjih, jim pa “bremza” vse napore opozicija, ki je že kar nekajkrat bila pozicija, pa tudi od njih ni padlo kaj veliko dobrega- prej slabo za ljudi, samo to ni nikomur še do danes jasno.
Da pa gre en jajo s svojimi podaniki po Evropi cvilit, o vladavini prava je pa sploh višek pameti. razumi, kdor more.
ma kaj jih bremza opozicija, bebo? Bremzajo jih socialni partnerji in vsi, ki bi se morali z njimi dogovarjati, pa se ne!! in ja, bremzajo jih koruptivneži! Koliko časa pa rabijo, da bi vsaj ENO reformo izvedli vsaj napol? Cel mandat? Aja, ne, –rabijo dva mandata! Za debile kot si ti, ki bodo še po štirih letih govorili, da se ne da “od danes na jutri nič narediti”, morda res. Ja, so padli v sršenje gnezdo korupcije, ki pa ima opraviti tako z levimi kot desnimi, vsemi tistimi, ki se napajajo iz državnega korita – in z marsikom iz njihovih vrst. Ti pa še vedno s plašnicami na očeh bluziš o kletarjih in SDS. Ne kupimo več tega tvojega deljenja na dobre leve in grde desne, odjebi s tem primitivizmom, kreten.
aja260, 01.07.2023 ob 08:50
in ni zadnji čez 3 leta vas bo spet EN NOVI lol pametni pač ne hodimo na volitve volitve so za bedake , večina tistih, ki gredo na volitve so pač navadni neuki nerazgledani zabiti bedaki
Se pravi tvoje poslanstvo je v prazno lapati po monu in ne spreminjati ničesar? To da ne greš na volitve je kvečjemu popolna pasivnost in vdanost v usodo. V čem točno si ti boljši in pametnejši? Tudi če nihče od nas ne bi šel na volitve, bi šli pa vsi politiki, njihove družine in frendi. In kaj bi bilo drugače? Res si car!
cisto prav ti je povedal,na volitve hodite idioti,sam sem nazadnje volil leta 1996 ko me je nategnil jelincic,vas pa vsake 4 leta nategujejo t.i novi obrazi,pa povej kaj konkretno se je spremenilo v 10 letih? nic….golob in njegiva falanga lazejo glede davkov,lagala je bratuskova,lagal je jansa in to drhal laznivo vi volite..?
Czdb, 01.07.2023 ob 08:47
To sem jaz zamerila Golobi še preden je bil izvoljen. Kako je nakladal, o dodani vrednosti, pač njemu je tata zrihtal bajno službo na gen i, kjer so marže 300% in on je mislil da je v proračunu enako. Kolikor zapravim, še vedno bo ostalo. Ampak ni tako. Proračun je zmanjšan, saj je manj pobranega DDV, ljudje manj kupujejo, njegove obljube so pa vse padle v vodo. Ne rečem da je Janša boljši, on je kreten druge vrste. Ampak tud tale Golob je total zanič in nesposoben. Glavno da ima Tinko
DDV-ja je več, ker višje so cene izdelkov in storitev višj je DDV. In kot sem že rekla razne podmukle obdavčitve za katere niti ne vemo….
Julij Cezar, 01.07.2023 ob 08:56
cisto prav ti je povedal,na volitve hodite idioti,sam sem nazadnje volil leta 1996 ko me je nategnil jelincic,vas pa vsake 4 leta nategujejo t.i novi obrazi,pa povej kaj konkretno se je spremenilo v 10 letih? nic….golob in njegiva falanga lazejo glede davkov,lagala je bratuskova,lagal je jansa in to drhal laznivo vi volite..?
Ne, ne volimo te lažnive drhali. To bi bilo treba vse pometat s parlamenta. jaz sem volil neparlamentarno stranko, ki je dobila 1% glasov in ki nikoli ni bila v politiki, ampak se gre večinoma prostovoljstva! saj sem vedel da bo tako, ker vi kreteni ne volite že od 1996. Če bi vsi taki volili to stranko bi morda bilo danes drugače. Morda pa ne, ampak nikoli ne bomo vedeli, ne?
Kaksni kletarji, nehaj s tem. Ko tvojega malika Goloba ne malikujemo , smo pa takoj kletarji. Nesposoben je. Glavni dosežek je da se kaže z kur…in na to si ponosna? To si volila? Koliko časa točno pa moramo čakati na rezultate? Dva tri mandate? Naredili niso popolnoma nič in tudi ne bojo. Ker nimajo pojma. Loredan je zlizane z zdravniško eliti. Financar sploh ne ve zakaj se gre. Nesposobna ekipa so. Edino Golob je našel punco. To je njegov dosežek Pustimo da si ne našel najbolj zmahano.Pa kako bo vodil državo tak, če se doma ne zna urediti. Če si se ženske ne zna poiskati .podn je ta vlada. Žalost je pa to da tudi drugje ni nobene pametne opcije. Smo ujetniki nesposobnih politikov
ma joj no, 01.07.2023 ob 08:31
Mene zanima, zakaj bo dodaten prispevek za obvezno zavarovanje enak, kot je bil doslej za dopolnilno, če so bili razlog za preoblikovanje dobički zavarovalnic???
Aja, vse se bo stekalo v ZZZS, kjer se pa ne ve, kdo pije in kdo plača. Nič ni transparentnega tam, nobenih pravih izračunov, kam se ves keš steka. Namesto da bi tam uredili zadeve in zahtevali popolno transparentrnost vsega keša, do zadnjega evra, kam gre, so se lotili graditi bajto pri strehi. Ali pa jim je tako bolje, ker bodo imeli več keša, za katerega nihče ne bo vedel, kam je poniknil.
“Mene zanima, zakaj bo dodaten prispevek za obvezno zavarovanje enak, kot je bil doslej za dopolnilno, če so bili razlog za preoblikovanje dobički zavarovalnic???”
Zato, ker imajo ideološke predsodke do zasebne lastnine. Če ma Veselinovič 10 jurjev plače v STA, nikom ništa, če ma Štefančič 7 jurjev plače na RTV, no prob, če Bergant zasluži 8 jurjev in se mu manjkajoče ure kar magično izravnajo, kot vsem na RTV, to je v redu, ampak če pa v zasebni firmi kdo zasluži 5 jurjev, je pa dobičkar, dvoživka, ni da ni.
Ti, ki se razglašajo za levičarje, v resnici že ves čas zastopajo samo maziljene, prejemnike javnih sredstev, nerealni sektor znan tudi kot javni, “nevladnike”, kulturnike, ki jim morajo delavci na minimalni plači plačevat prispevke, tzv. sindikaliste, akademijo, ki v mednarodnem merilu ne pomeni nič, paradržavne monopoliste tipa Gen-I, subvencionirane “novinarje”, na katere se prostovoljno ne bi naročili, vse to je neka nedotakljiva kasta, ki ji z ljubkovalnim imenom pravijo “stroka”, oni so stroka, vi ste pa stoka, plačite in ne sprašujte preveč, zakaj imate najvišje davke na svetu, za to pa niti neodvisnega, niti neučinkovitega sodstva ne dobite, niti zdravstva brez čakalnih vrst in korumpiranih zdravnikov, niti sistema brez udobnih služb za “naše”, kjer ure sploh niso važne, to se 2x na leto kar izravna, ker se žrtvujejo za vas.
Neto vplačniki v proračun, delavski in srednji razred, “levičarji”, moramo v bistvu voliti desno, te so v resnici bolj levi k uni, ki zase vpijejo, da so levi. Čeprav tudi ta desni niso ne vem kaj, ampak vsaj niso tok pokroviteljski.
Večina ljudi pri nas je raja, tako ali drugače. To se vsi strinjamo. Prva napaka je bila ko so ukinili dvigovanje davčne olajšave. S tem bo pobranega tudi manj davka. Dohodnina za rajo je 16%, DDV pa v večini 22,5%. Kaj bo pa raja naredila, če dobi tistih 500 EUR na leto več. Ja zapravila jih bo za neumnosti, ki so več obdavčene kot pa dohodnina. Malho treba polniti se strinjam, ampak to lahko počneš na več načinov.
komiki..,
vi ste mesečarja in goloba poslušali.. Kaj ima iluzionist in model, ki se mu je vse pokloplo v življenju okoli delavnega mesta, ki ga je imel pred volitvami za pametovat nekomu, ki celo življenje delal v gospodarstvu.., nič..
oba je ustvaril največji kreten na svetovni politični sceni, pacient.. In tako bo dokler bo on na politični sceni..
Ljudje volimo proti naci fašistično komunistični s(d) stranki oz., pacientu.. Pa če bi njegov/njihiv nasprotnik bila vreča krompirja bi za njo vecina nas volila..
In kje je problem.., veste vi kletni troli…, kje je.. V pacientu, ki se mu klanjate že 30+ let na 10 let podlage… in vi volite tega psiho manjka.
pacient tud nesrečnega petka 13.3.2020 ne bi prišel na aaablast, če ne bi bilo prevaranta vsaj polovico volivcev strank smc in desus.. pocivalska in pivcevo..
In še ena fora je. , pacient je stalno ponavljal ko je prišel na aaablast s prevaro volivcev… Zberite 46 glasov v parlamentu pa boste vladali… Narod je komaj čakal volitve in mu v njegovo faci zabrisal 52 glasov, zdej bi pa on to vlado rušil rad z državljansko vojno..
In ja, ta vlada je nesposobna ampak če bi jutri bile volitve, spet pacient ne bi mogel na aablast na demokratičnih volitvah.., s prevaro volivcev pa možno.., samo, kdo se bi upal it po poti pocivalska in pivcevo v politiki.., je njegova politična pot gotifa.., še tonin se je odpovedal pacientu..
Uspelo jim je glavno in edino pomembno. Vas osle peljat še stotič na led. Mi bomo pa še naprej dosmrtno dajali glas pacientu, tistemu, ki točno ve, kaj in kako naj dela. Na žalost je splošen intelekt večinske populacije tako nizek, da niste skapirali, da večina ukrepov ni bila namenjena drzavljanom, ampak je to bil edini način onesposobit hobotnico, ki se je z norostjo plebsa sedaj razbohotila do skoraj neuničljivega predatorja. Imejte in uživajte sedaj “Samo da ni….” …edini, ki je imel vsaj del potrebne moči in karizme, da bi lahko zajezil ta kriminal. Še nekaj… zakaj pri peeesdi ste vsi tiho, ko gre za odlive 22 mio eur in še več od vašega genija, pacienta pa za 220.000 eur, kar je v vrednosti večine enodruzinskih hiš v lasti povprečnega peka, trgovca, ploščičarja, učiteljna,… pribijate že dve desetletji na križ? Mislim, ok, razumem tiste s politicnim ozadjem in koristmi, da to gonijo, al zalopan narod? Zakaj? Ja, točno to- zalopan!
Želim vam lepo dobro jutro vsako dan, ko greste mimo ogledala. Čeprav smi vsi v težkem dreku, je moje osebno zadoščenje, da točno tam, v pgledalu, najdete vso potrebno resnico. i-aaa, i-aaaa, i-aaaa…
Glavno je uspelo, 01.07.2023 ob 12:48
Uspelo jim je glavno in edino pomembno. Vas osle peljat še stotič na led. Mi bomo pa še naprej dosmrtno dajali glas pacientu, tistemu, ki točno ve, kaj in kako naj dela. Na žalost je splošen intelekt večinske populacije tako nizek, da niste skapirali, da večina ukrepov ni bila namenjena drzavljanom, ampak je to bil edini način onesposobit hobotnico, ki se je z norostjo plebsa sedaj razbohotila do skoraj neuničljivega predatorja. Imejte in uživajte sedaj “Samo da ni….” …edini, ki je imel vsaj del potrebne moči in karizme, da bi lahko zajezil ta kriminal. Še nekaj… zakaj pri peeesdi ste vsi tiho, ko gre za odlive 22 mio eur in še več od vašega genija, pacienta pa za 220.000 eur, kar je v vrednosti večine enodruzinskih hiš v lasti povprečnega peka, trgovca, ploščičarja, učiteljna,… pribijate že dve desetletji na križ? Mislim, ok, razumem tiste s politicnim ozadjem in koristmi, da to gonijo, al zalopan narod? Zakaj? Ja, točno to- zalopan!
Želim vam lepo dobro jutro vsako dan, ko greste mimo ogledala. Čeprav smi vsi v težkem dreku, je moje osebno zadoščenje, da točno tam, v pgledalu, najdete vso potrebno resnico. i-aaa, i-aaaa, i-aaaa…
A tako se oglašaš ko te pacient guzi na vsakih volitvah, heh..
Popay363, 01.07.2023 ob 14:42
A tako se oglašaš ko te pacient guzi na vsakih volitvah, heh..
Ti si tko zabit, da sploh ne dojameš zgornjega zapisa. Zgornji zapis z drugo besedo reče, da jim je JJ hotel levici omejiti privilegije (temu so bili namenjeni ukrepi), tiste zaradi katerih je raja revna, ampak raja ne dojame. Ti privilegiji so še iz juge, ampak z Jankovićem so se pa še jugoviči vrnili, tisti surovo plenilski. Raja ne dojame zakaj imaš v Avstriji še enrkat višjo plačo, pa nižjo najemnino. Raja je pač res neumna.
pacient tud nesrečnega petka 13.3.2020 ne bi prišel na aaablast, če ne bi bilo prevaranta vsaj polovico volivcev strank smc in desus.. pocivalska in pivcevo..
Aja? Bebček Janša je prišel na oblast izključno zato, ker je se je Šarec usral pred pandemijo in odstopil. Vsi so se usrali! A veš zakaj? Ker so vedeli, da bo tisti, ki bo moral zganjati omejitve in restrikcije dane s strani Evropske direktive, oreng najebal in dobil velik minus s strani naroda. Skoraj povsod po EU so to bili levaki, ki so jim desni v opoziciji metali polena pod noge. Samo pri nas je bilo obratno, ker je edino JJ bil dovolj butast, da se je v to spustil.
Lahko staviš, da bi, kdor koli bi pač bil na oblasti, moral plesati tako, kot bi zapovedala EU. In tudi bi! Golob je še pred nastopom mandata povedal, da bo poslušal stroko in se ravnal po smernicah, pa je bilo takrat s pandemijo itak že konec. Čisto vsak na mestu JJ bi ravnal enako, mogoče celo bolj restriktivno, JJ bi se pa iz opozicije zgražal, kako vlada pretirava z ukrepi.:))
To je bila dobra taktična poteza levakov, da so predali oblast Janši. Osel je šel pa seveda na led.:) In točno in samo zaradi tega bi bebci raje volili vrečo krompirja kot JJ. Ker ste revčki morali maske nosit pa v drugo občino niste smeli in v šoping centre. Narod je kolesaril zaradi restrikcij pri kovidu, ne pa zaradi vse hujše korupcije. Preprosti ljudje pač. In potem seveda morajo voliti drugega kretena. Kot da sta bila samo tadva opcija, ne me jebat, no. Lahko bi ostali doma ali pa volili koga tretjega, ne? Golob je bil edina opcija, ker vas je bilo preveč idiotov, ki niste dojeli, da ni nujno, da je tako.
JA jansa je bolsi in to svetlobne leta pred golobom in pred vsemi na enemu sestanku ki je biv tudi moj znanec pri jankovicu to je zdej 4 leta nazaj je jankovic priznav v zelo oskem krogu da jansa je sigurno najbolj sposoben politik in to se zavedajo vsi levi politiki seveda tega ne bodo priznali v javnosti in mu bodo metali polena pod noge ze 30 let ker ni na pravi strani in dobesedno se ga bojijo ker ce bi janez imev tako vecino kot jo ima golob v patlamentu bi sev marsi katiri politik sedet prvi pa sigurno bi biv jankovic od mnogih potem mu sledi kucan itd itd
njihovi cilji, 01.07.2023 ob 14:56
Ti si tko zabit, da sploh ne dojameš zgornjega zapisa. Zgornji zapis z drugo besedo reče, da jim je JJ hotel levici omejiti privilegije (temu so bili namenjeni ukrepi), tiste zaradi katerih je raja revna, ampak raja ne dojame. Ti privilegiji so še iz juge, ampak z Jankovićem so se pa še jugoviči vrnili, tisti surovo plenilski. Raja ne dojame zakaj imaš v Avstriji še enrkat višjo plačo, pa nižjo najemnino. Raja je pač res neumna.
Saj jim ne boš dopovedal, levaki so po naravi neumni in leni, ko bi njih predniki ne bili ravno takšni bi danes oni ne bili socialisti, ampak kapitalisti…