vse kar si je vlada zadala, pada
seveda ne ker, 02.07.2023 ob 07:47
Seveda ne, ker levičarji so itak le muslimani pod krinko in butalci, ki tega ne dojamejo. Njim se pa gre pa samo zato, da UNIČIJO nevernike in poplenijo vse kar se poplenit da. Drugih ciljev nimajo.
Isto kot desničarji, oziroma janševa retardirana golazen. Ni nobene razlike.
hahahahha, 02.07.2023 ob 02:16
Hahahahaha, kletni bi že črte vlekli. Četrtina mandata je komaj mimo, še 3 leta. Zdaj pa v jok, pa žalostno klofat po tipkovnici naprej
A podstrešni se boste pa po 4 letih ko še kar nobenih rezultatov ne bo, kar strinjali, da rabijo še en mandat, da se kaj vidi? :))))
kletni, 02.07.2023 ob 08:46
A podstrešni se boste pa po 4 letih ko še kar nobenih rezultatov ne bo, kar strinjali, da rabijo še en mandat, da se kaj vidi? :))))
PODSTREŠNI, hahahaha.
A zdaj imamo na eni strani kletne trole, na drugi pa podstrešne trole? Ja saj, na podstrešju so se po navadi golobi zbirali, ko so še imeli po bajtah tiste odprte linice gor, hahahahaha.
Star 52 let, 01.07.2023 ob 15:47
Czdb, 01.07.2023 ob 08:47
To sem jaz zamerila Golobi še preden je bil izvoljen. Kako je nakladal, o dodani vrednosti, pač njemu je tata zrihtal bajno službo na gen i, kjer so marže 300% in on je mislil da je v proračunu enako. Kolikor zapravim, še vedno bo ostalo. Ampak ni tako. Proračun je zmanjšan, saj je manj pobranega DDV, ljudje manj kupujejo, njegove obljube so pa vse padle v vodo. Ne rečem da je Janša boljši, on je kreten druge vrste. Ampak tud tale Golob je total zanič in nesposoben. Glavno da ima Tinko
JA jansa je bolsi in to svetlobne leta pred golobom in pred vsemi na enemu sestanku ki je biv tudi moj znanec pri jankovicu to je zdej 4 leta nazaj je jankovic priznav v zelo oskem krogu da jansa je sigurno najbolj sposoben politik in to se zavedajo vsi levi politiki seveda tega ne bodo priznali v javnosti in mu bodo metali polena pod noge ze 30 let ker ni na pravi strani in dobesedno se ga bojijo ker ce bi janez imev tako vecino kot jo ima golob v patlamentu bi sev marsi katiri politik sedet prvi pa sigurno bi biv jankovic od mnogih potem mu sledi kucan itd itd
Podpišem.
ma joj no, 01.07.2023 ob 08:18
Ma čisto nič, kar so obljubljali, ni bilo izvedeno.
– stanovanja za mlade, ki da se bodo masovno gradila, uveden davek – padlo
– preoblikovanje zdravstva – vedno slabše je, spremenili niso nič
– obljubili konec korupcije v zdravstvu – narejeno nič
– obljubili ukinitev dopolnilnega zavarovanja – prenesli ga bodo na obvezno in plačevalo se bo še več
– obljubili manj plačevanja za ostarele v domovih – zdaj se bo trgalo od plače vsem, svojci bodo pa še vedno isto plačevali
Verjetno sem še marsikaj pozabila.
Stopili so v prevelike čevlje, na veliko razkladali, da denar je, samo pravilno ga je treba razporediti in bo za vse dovolj. No, očitno pojma nimajo.
Ljudje sami bi morali ugotoviti kako realne so te obljube. Sicer je pa za nami šele dobro leto vladanja te vlade.