Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vse Mone so iskrene z nami

Vse Mone so iskrene z nami

Lepolaski verjamem, da ima 1600 eur, perfektnega deca, najvišjo izobrazbo, perfekten telešček, luškan obrazek,…

Senza pa tud zgleda ene 10 let mlajša, kot jih šteje, kredibilen vir: njene prijateljice, ki jih ne poznamo. Ima tud ona perfektnega deca, pa perfektno zvezo, ona še napiše vse perfektno, z vsemi ločili vred, pa čist zmeri je iskrena z nami.

Le zakaj bi se nam ženske na internetu karkoli zlagale ?

Katero drogo to jemlješ za take tripe? 🙂

Danes sem napisala zbrala namesto izbrala. In ti, ki si Margotko poskušal učiti, bi to moral opaziti.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Škoda ker nimam še sam eno tako 🙁

[img]http://www4.slikomat.com/13/1015/dr8-Whatis.jpg[/img]

jap, tako kot tvoja neustavljiva privlačnost, športno telo, lepe mišice, dobro delovno mesto :))))))))))) hahaha. kar v vrsti nate čakajo :))))))

Ma, kakšna škoda neki? Veš, kako so cele trume žensk lahko presrečne? 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

[img]http://www4.slikomat.com/13/1015/ru8-Idisag.jpg[/img]

Nič njih ne zanimajo njihovi domači loleti v avtih za 6 jurjev ( vir: lepolaska). Bolj jih privlačijo neposredne cinične brezkompromisne besede samskih lumpov tukaj. Zato prihajajo po nove doze žalitev. če bi ersno mislile, bi se že zdavnaj spokale od tu v tisti svoj dnevni dolgčas.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

spider, “rahlo” si za časom :)))) oz. zaostal :))))

Amen.

Lepolaska si je nesposobna ljubimca najti, zato sem prihaja, da jo jaz malo v glavo je….:))))

Vsaj na internetu kej dobi.. To z eno roko tipka, z drugo si pa banano baše not.

blagor tebi, ko vse jebeš: šefa v službi, ker si na malici 32 minut namesto pol ure, ženske, ki umirajo za tabo, ti (car) jih pa nočeš nti pogledat, jebeš državo, ko vlečeš podporo in nočeš novega delovnega mesta, jebeš svojo mater, ker se nočeš odselit, ko je ona že v penziji, jebeš kolege, ko pozabiš denarnico, ko greste na pir, mene, ko me “užališ” s tem, ko ugotavljaš, koliko sem stara in koliko zaslužim :)))))) jst pa v jok in na drevo

pravi jebač si, ni kaj :)))))

Bolj, ko si žaljiv do nje, prej ji pride.

Pa sej je že napisala kakšno plačo ma, kaj se spreneveda zdej. Še več kot to.

to bi pa res rada videla, kje sem napisala :))))

Koji kurac sem ti jst, da ti iščem, tokrat.
http://med.over.net/forum5/read.php?124,10459705,10469478#msg-10469478

Bil je tud znesek že, pa se mi en da iskat ker je v kurcu iskalnik tukaj.

blagor tebi, ko vse jebeš: šefa v službi, ker si na malici 32 minut namesto pol ure, ženske, ki umirajo za tabo, ti (car) jih pa nočeš nti pogledat, jebeš državo, ko vlečeš podporo in nočeš novega delovnega mesta, jebeš svojo mater, ker se nočeš odselit, ko je ona že v penziji, jebeš kolege, ko pozabiš denarnico, ko greste na pir, mene, ko me “užališ” s tem, ko ugotavljaš, koliko sem stara in koliko zaslužim :)))))) jst pa v jok in na drevo

pravi jebač si, ni kaj :)))))[/quote]

Malo še treniraj.

razlike v tem je 600 eur :))) to je skoraj za eno celo minimalno plačo. res me zanima znesek no 🙂 da bom končno vedela kolk res zaslužim :))))

Dementna gospa samo za vas…
http://med.over.net/forum5/read.php?124,10459705,10469465#msg-10469465

Se pravi ima plače, če razume neto postavko pa to:) (in če “SMER” misli glede na skrajna roba in ne na sredino). Najmanj 1450 EUR NETO, plus malica, prevoz, je 1600 EUR, tok dobi na TRR vsak mesec minimalno, če nič dodatno ne pofafa… A zna biti tudi drugi rob, glede na to, da gre za tujo firmo, pa če res dobro pizdo nastavla. Pol zna imeti 2050EUR neto, plus malica in prevoz, se prav 2200EUR dobi na TRR MINIMALNO na mesec 🙂 No če je mislila SMER glede na sredino intervala, si pa sami izračunajte. Ampak ne glede

1600 EUR dobi lepolaska MINIMALNO na TRR vsak mesec, če je prav potrdila zgoraj (1450EUR neto)

To je MINIMALC k ga dobi na TRR vsak mesec. Samo sumim da gre prej za

no ti je uspelo ponovit, kar sem že sama napisala, od 1450 do 2050 je 600€ razlike :))) torej, (skoraj) za minimalno plačo. bravo 🙂
ti tudi na jackpotu vsak mesec zadaneš, sej je samo 50 številk gor ali dol :))) le zakaj ti nočejo izplačaz, ziher je kak nateg :))))

https://www.youtube.com/watch?v=18m95OSKD-c

Lepolaska ne vem ali se delaš neumno ali je to že naravni talent. Nima veze koliko je razlike, ker ti že v spodnjo mejo ne verjamejo. In spodnja meja je 1450EUR neto, malica in prevoz je pa vsaj še 150EUR, se pravi dobiš na tekoči račun, za SPUŠIT najmanj 1600EUR in že to ti ne verjamejo. Ne in to ni +/- 600 EUR ampak ta cifra je lahko samo še plus 0-600EUR 🙂 Gre pa to za MINIMALNO kar domnevno dobiš, če te ni Spider bolje prebral.

Razumeš sedaj? Glede na tvojo trditev ti dobiš NAJMANJ 1450EUR neto na mesec, z malico, prevozom pa vsaj 1600EUR, bog ne daj še nadure, dodatke, dnevnice, kilometrine etc… In že tukaj je DISPUTE. Če pa je karkoli čez, je pa še toliko bolj, samo je tukaj ozko grlo, tko da ni pomena ali zaslužiš še 600EUR več od tega, razumeš al je pretežko?:)

O dnarju največ govorijo tisti, ki ga nimajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close