Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vse Mone so iskrene z nami

Vse Mone so iskrene z nami

res je
govorijo, kako ni pomemben :))))

ne res ne razumem, tak denar lahko ženska dobi edino, če da noge narazen, ampak mora bit hkrati tupa ko točak.
dej mi razloži še enkrat, prosim. komu se moram potem dat oplodit?

Spider, o denarju govorijo vsi, v taki al drugačni obliki. Velikrat se iznajdejo druge besede, da se malo zamegli:)

No Spider, glede na nove podatke, kaj praviš, a nas Lepolaska nateguje in je trenirkarska wannabe fata k skače po kurcu anloga DELO OSVOBAJA, Peter Musevski, k jo je najdel preko salomonca?

Al ima res NAJmaNJ 1450EUR neto+malico in prevoz, se prav 1600EUR vsak mesec na računu, samo OSNOVO 🙂

PA glede na to da se tako kurči pa serje nad metalurgi pa pičke materine bi skoraj prej rekel da ima okoli 2 jurja na mesec glede na omenjene predpostavke. Ti pa praviš da ma kok, minić za minić?

Denar je pomemben. Ampak ljudje, ki imajo, se ne pogovarjajo o svoji plači. Ne čutijo potrebe po tem.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

hja, nisem jaz tista, ki mečem svojo plačo kar naprej ven, svojo vezo kar naprej ven, svojo postavo, itd, itd.
imate pa nekateri očitno veliko željo vedet, kaj sem po poklicu, koliko zaslužim in kako me moj moški v resnici sploh ne mara :)))) drugače ne vem, zakaj vsakič vprašanja na isto temo :)))))

Ti si malo pod vtsiom njenega kurćenja, jaz pa pravim, da če ej slučajno res dipl. ekonomistka ( najpogostejša izobrazba žensk), in se je preko vez uspela ugurat v kakšen telemach, recimo v marketing, potem ima verjetno okoli jurja neto, glede na to, da je mlada.

Vsekakor ni to razlog za kurćenje, jurja v LJ je bolj revščina, če morš slučajno še najemnino plačat.

ne res ne razumem, tak denar lahko ženska dobi edino, če da noge narazen, ampak mora bit hkrati tupa ko točak.
dej mi razloži še enkrat, prosim. komu se moram potem dat oplodit?[/quote]

Ja je res, samo ti nisi ženska:) Potem potrjuješ, da na mesec dobiš med 1450EUR-2050EUR NETO + malica in prevoz vsaj še 150-200EUR, se prav te na TRR čaka lepo od 1600EUR+2200EUR. Zdej kot rečeno je smešno, da se nekdo s plačo sploh nekaj povdiguje nad komurkol drugim, ki dela za plačo. Ampak recimo, da bi sklepal da tak večvrednosti kompleks izvira iz relativno mnogo višje plače, sklepam da moraš dobivati vsaj 2jurja na mesec, z dodatki pa ob dobrem mesecu tudi do 2500EUR na TRR/mesec, kajne?

Če se pa s plačo ukol 1500EUR tako obnašaš, kot da bi bila Kraljica Elizabeta, je pa WTF… Da bi vsaj približno razumel tvoj overdose plače, glede na starše, verjetno ste odraščali v revščini, da se ti zdi to taka bogatija, bi rekel da moraš dobivati zgornjo mejo. Ker če se s spodnjo mejo tako bahaš je pa BEYOND pathetic.

Stari, za največje carice se imajo ponavadi prodajalke v Mullerju….:)))))

Ja to pa verjamem:) Sej veš kaj je največja fora. Najbolj zabijajo ostali ravno tisti najbol na dnu. Ne zabija te nekdo k je res uspel, ampak tist k ma 1cent več, če ma. Zato se je ljudem na dnu tako težko dvignit, ker ga ostala družba dol stovče. Prvi korak je zamenjava. Poglejte to lepolasko, vse zabija po spisku, sama pa res zna v mulerju delat, pol pa sem pa tja več jogurtov računa pa je zmagala, k jih lahko dam nese. Al pa kalo poje.

Obnaša se res kot ena stereotipna prodajlka k ji dajo naziv oddelovodja al kako že, paje glavna na vasi.

ne vem od kje ideja, da se hvalim s svojo plačo, ker meni se 1500…2000 oboje zdi dokaj malo.
kar se mene tiče, je to nizka plača, glede na to da v sestrskih firmah folk dobi za podobno mesto 5x več.
čeprav je po drugi strani glede na okoliščine (smo v slo, nimam vez v firmi, definitivno ne delam kot ekonomistka, še manj na telemachu :))) in službo sem si zrihtala kar sama) to še kar solidno…

ne vem od kje ideja, da se hvalim s svojo plačo, ker meni se 1500…2000 oboje zdi dokaj malo.
kar se mene tiče, je to nizka plača, glede na to da v sestrskih firmah folk dobi za podobno mesto 5x več.
čeprav je po drugi strani glede na okoliščine (smo v slo, nimam vez v firmi, definitivno ne delam kot ekonomistka, še manj na telemachu :))) in službo sem si zrihtala kar sama) to še kar solidno…[/quote]

OPOMBA: govorimo o NETO plači 🙂

U zdej si ga najebala, čak da Matkič tole prebere:)

Konkurenco imate? legalno? Sem kaj zamudil, kupleraji so legalizirani, ne več samo dekriminalizirani?

Hude cifre stara, 100 na uro ?

Matkić jo bo zdaj tok zabil, da bo mogla vzdevek zamenjat 🙂

ja vem, on se hvali, da čisto lepo živi doma pri starših s 650 eur, pa še za pir mu ostane, da se ga lahko nažre za vikend. za oblečt ne rabi, kaj dosti drugega pa tudi ne.

imamo pač različne poglede na kakovost življenja 🙂

čeprav je po drugi strani glede na okoliščine (smo v slo, nimam vez v firmi, definitivno ne delam kot ekonomistka, še manj na telemachu :))) in službo sem si zrihtala kar sama) to še kar solidno…[/quote]

U zdej si ga najebala, čak da Matkič tole prebere:)[/quote]

Mene bolj zanima, kako bi se DX odzval na tole linčanje nekoga, ki pove, da mu ne gre slabo… Najbrž ne bi pozabil povedati, da imate težave z njo, ker razen svojega mikro sveta ne dojamete, da obstaja še kak drug(ačen) svet.

Ali je nastavila, ali pa nastavlja. To je vse od vaše domišljije.

Toliko o iskrenosti, pa lahko noč. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

ja vem, on se hvali, da čisto lepo živi doma pri starših s 650 eur, pa še za pir mu ostane, da se ga lahko nažre za vikend. za oblečt ne rabi, kaj dosti drugega pa tudi ne.

imamo pač različne poglede na kakovost življenja :)[/quote]

Ma ti nimaš nobene plače lepolaska, tvoja plačilna lista je ko ti kamionarji na Ravbarkomandi dajo en dober money shot….. Vrhunec tvoje kakovosti v lajfu pa je negativen test za bolezni in nosečnosti.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Lepolasa se ne hvali.
http://med.over.net/forum5/read.php?124,10654234,10669847#msg-10669847

Kulturnež, je s tem tebe mislila “kot npr. moj kolega, ki je top amaterski fitneser in samo za prehrano porabi 500€/mesec” ? 🙂

Meni je vse omenjeno en BULLSHIT. Kaj eč mi kurac wakebordate, jadrate, kajtate? To je za zgubljence, k bi se radi drogirali/omamlji z ekstremnimi športi. Nič drugačno od popivanja, še prej se lohk ubiješ, na kratki rok. Pa kaj če mi pes reševalec, zastonj da naj delam, da se bo folk preseraval. Za koji kurac rinejo tja v en hrib/goro, jst naj pa tvegam lajf, da ga rešim idiota? WTF. Ne upa nič v lajfu, ne joba zamenjat, odpret firme, it na faks (ponovno), če je dropout, pol bi si pa rad na eni neumni gori nekaj dokazoval, jaz pa naj to plačujem. Naj vzame v zakup pač al pa naj da DOWNPAYMENT kot v tujini, če hoče reševanje. A pro-bono naj kot idiot bom reševalec, da se mi bo potem lepolaska smejala kako sem reven=zabit, raj delam 4money, sploh take stvari za debilčke. Če mene kdo vpraša bi moral takega kurca oglobit kot prasca. K brez potrebe rine na eno goro. Al pa naj heavy zavarovanje prej plača. Drugo je nesreča, sam večina idiotov samih gor rine. Dobr da na mont everst ne rešujejo, tam je poštiman to, vsi vejo kako je:) Pa kaj če mi modelarstvo? Spet ena glupost. Ta je pa res epska no, če nekomu paše naj, sam zdej pa un k pa ne je pa SCUM? Grobnik, karting, a se ti zajebavaš? K bi vsj kaj uproabnega napisala bi še rekel. Si pa napisala same “hobije” postaranih mulcov.

Lahko bi vsaj kvalitetno zabijala. Ne pa s temi DUMB&DUMBER zapravljanjem, k je tudi ok na trenutko, omejeno, samo ti si pa VSE take stvari napisala, same YOLO stvari.

za svojo plačo me ne skrbi :))) me pa zanima kakšne vrste cnc serviserja si ti.
osebno poznam 2, ki spadata med top 10 v sloveniji in oba imata v službi komajda čas it na wc. 🙂 ti si pa po treh mesecih dela že tako sposoben, da se stroj nastavi kar sam in lahko preostalih 7,5 od 8ih ur preživiš na forumu? 🙂

U zdej si ga najebala, čak da Matkič tole prebere:)[/quote]

Mene bolj zanima, kako bi se DX odzval na tole linčanje nekoga, ki pove, da mu ne gre slabo… Najbrž ne bi pozabil povedati, da imate težave z njo, ker razen svojega mikro sveta ne dojamete, da obstaja še kak drug(ačen) svet.

Ali je nastavila, ali pa nastavlja. To je vse od vaše domišljije.

Toliko o iskrenosti, pa lahko noč. :)[/quote]

Hvalisanje kako je ona kao sposobna in kako karierno uspešna, potem pa govori o plačah ki niti ne presegajo 2.000€ neto (če predpostavljamo da to pravljico verjamemo) itak vzbuja samo nasmeh. Da bi vsaj bila tam v rangu Akrapoviča, če ne kakšnega Bill Gatesa…..

Medtem ko (če tudi predpostavljamo da je vsa kar DX pove res) DX nikoli ne ponižuje ljudi z drugačnim lajfom od njegovega (pa naj se gre v obzir plače ali statusa ali česarkoli) pa tale lepolaska prav ustvarja odpor do njenega hvalisanja kako je fit (pa to ji še najbolj verjamem) kako ima dobro plačo (čeprav je baje vseeno slaba kot je danes napisala oz. NIZKA)

na koncu ugotoviš da ima lepolaska dobro plačo ampak je po njeno vseeno tako nizka, da potrebuje še dodtano zabijat dol ljudi ki imajo nižjo od nje, da se počuti kot da ima ok plačo…. patetično.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

za svojo plačo me ne skrbi :))) me pa zanima kakšne vrste cnc serviserja si ti.
osebno poznam 2, ki spadata med top 10 v sloveniji in oba imata v službi komajda čas it na wc. 🙂 ti si pa po treh mesecih dela že tako sposoben, da se stroj nastavi kar sam in lahko preostalih 7,5 od 8ih ur preživiš na forumu? :)[/quote]

Kdaj sem napisal da sem CNC serviser

Se strinjam.

psi so top za reševanje v ruševinah, po potresih in naravnih katastrofah (tudi slovenske enote grejo na drug konec sveta pomagat) ali pa iskanje pogrešanih, ki so denimo obnemogli (recimo starejši ljudje), definitivno pa ne rešujejo alpinistov, glede na to, da ne zmorejo plezat po navpični steni.
zanimivo, da vi, ki kao nimate kompleksa večvrednosti (tako kot baje jaz) ne zmorete niti pikice empatije. verjetno ti ne bi pomagal niti potres, kjer bi se ti streha podrla na glavo in bi te tik pred koncem našel kak smrček – nekaterim pač ni pomoči.
pravite, da “uživate”, v resnici pa samo futrate svoj egoizem.
verjetno si več kot minimalca res ne zaslužite, ker vidite le svojo rit in nimate pojma o 6. pravilu, ker niti do prvega niste prilezli:
[img]http://desinema.com/wp-content/uploads/2015/07/Arnold-6-rules.jpg[/img]

:))))) pravo firmo si dal za zgled :)))) koliko pa misliš, da imajo fantje plače? Tastaremu se je odpinkalo, ko je zavohal denar (da bi inženir prilezel do mojega dohodka bi scal kri), delal kot budala petke in svetke, s tem da še na sekret ne moreš, brez da se ti ta čas odšteje od delovnega. Čisto breveč jebuckanja za tako malo plačico. In potem ko svojemu čez mejo zgaranemu delavcu enkrat da tisti ubogi bonus 3000 eur, se ša 2 leti hvali po medijih in jamra, koliko jim je “pobrala država z davki”. Preserator jamra nad našo davčno politiko – ampak naši davki niso 5x večji od menških, zakaj imajo potem lahko tam delavci 5x višje plače? Suženj mi ne paše bit in mi čisto ustreza, da imam šefa in direktorja s katerimi se da normalno pogovarjat.

Ne hvalim se, koliko sem boljša od vas v proizvodnji – smilite se mi, ker se pustite nategovat in verjamete v pravljice o krizah in nezmožnosti izplačevanja več od minimalca.

Lepolasa, zdej pa res čedalje bolj Spiderju verjamem, da si ena trgovka v trenirki.

Aja psi ne znajo plezati po steni? Ja to je pa čudn, sem mislil, da so kot Stallone v filmu plezalec. Se ne rešuje po plazovih (sneg) pa to?

A veš kdaj je ta rule 6 veljavi? Ko MAŠ za svojo rit prvo vsaj za silo. Skos nam mečeš kako imamo minimalca pa kako smo zabiti a sedaj nas pa kurcaš, ker nismo prostovoljci in filantropi? A sedaj predlagaš, da gremo brezplačno delati kot vodniki psov, med ruševine, da nam bo še kaj padlo na glavo, nogo in bomo invalidi, potem bomo trajno nezaposljivi (še prej nas bodo odpustili defekta, bodo že našli pot), morda še bolniške ne dobimo in se nam boš še bolj smejala kako smo zabiti pa nesposobni. Tale 6th rule je še enkrat, mišljeno ko imaš že vsaj za silo svojo rit poštimano, kar minimalčar podnajemnik ne more reči kaj? Če bi vedla kako se razvijajo potrebe glede na hierarhijo potreb takih neskladij neb pisala. Konkretno pa je 6th rul bil mišljen, če res nekje uspeš, kar mi jasno nismo, kot praviš, potem odpreš pot še za ostale, jim pomagaš ipd… Arnold je tudi dost folka zajebal, da je prišel kamor je, kasneje je obžaloval, maš vse na youtube. Pri bodybuildingu je sotekmovalce mentalno zjebaval (Lou-a), čeprav bi moda vseeno zmagal, samo je bilo close, je znalo to pomagati. Potem k imaš pa milijone, se pa lahko greš dobrotnika, podariš bolnici, društvu etc… Ali pa pač, četudi nimaš, če bi družba to cenila, bi bilo drugače, bi delal marsikdo tudi prostovoljno marsikaj. Samo trenutno je še posebej tako, kar potrjuješ tudi sama, da se gleda samo EUR/mesec oz premoežnje. Če imaš dvolj si pametn, razgledan, sami superlativi, če pa nimaš, si pa zabit, klošar, drhal… In nobenga ne zanima koliko prostovoljnega dela narediš ali pa ne. V tej družbi je potem nesmiselno delati prostovoljno, če poleg tega, da ne zaslužiš nič, porabljaš čas za brezveze, na konc se ti pa še smejijo kako si reven in zabit. Hvala lepa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close