Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek VSE NAJBOLJŠE!

VSE NAJBOLJŠE!

Naša poletka!
Kar si najbolj želiš,boš morala pač sama uresničit!
Mi ti lahko samo samo malenkostno pomagamo!
Radi te imamo!!!!
Cmokov sto!
Sp

Poletka…vem, da te ne bo več sem…in da tudi tega ne beres vec, pa vedi vseeno, da si mi v mislih in da ti želim, da se tvoje življenje…nekega dne obrne tebi v prid, dovolj si trpela, čas je, da uživaš tudi ti v sreči, ker si jo zaslužiš…delaj na temu, saj si pogumna punca…poljubcek…draga moja…rada te imam..kjerkoli že si, pazi nase!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Hojla,
vse najboljše, ampak res samo vse najboljše, tudi z moje strani!
Pa tri poljubčke: cmok, cmok, cmok!

Hvala ti Sp, da si se spomnil na moj rojstni dan!!! Evo ti cmokija za zahvalo :***

Ej … kej se skrivaš????? Te greškamo … :((((((

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Vse najboljše!

Koliko pa je, a so že Kristusova leta, ali celo Abraham nemara???:-)))))

saj se ne skrivam…malo sranja je bilo vmes…pa…saj bo boljše pravijo…
kako si ti? Upam, da bolje kot jaz…

hvala…
ja, ja, leta pa ne izdam :)))

Z mano je … ja no … mal gužva v glavi … ma bo že v redu … ;))))))

Upam, da je sranje mimo … pa da boš zdej spet lahko med nami … :-*****

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Zakaj se ne javljaš na mobi???????
Saj veš,da smo v skrbeh zate!!!
Cmoka in oglasi se kaj!
Sp

Poletka………….tudi od zvezdice……..najlepše želje………….Naj se ti jih čim več izpolni………….CMOKA

kdaj pa si me klical? včeraj sem imela neki neodgovorjeni klic…samo ne vem če si bil ti ali kdo drug…sicer pa nikoli in nikdar ne kličem nazaj na neodgovorjeni klic…
cmokeca tudi tebi :***

zvezdica hvala…tebi in tvojemu cukru poljubček

Klical sem te takoj po tistem,ko si napisala,da je doma nekaj narobe!
In mi javi avtomat,da taa številka ne obstaja!!!!!
Čez par dni isto!!!! Pa sem te na tisto številko ziher klical,ker jo imam v spominu.
No včeraj zjutraj nisi bila dosegljiva,popoldne pa je zvonilo v prazno…tako,da zna biti tisti klic moj.
Zakaj pa imaš tako travmo klicat na neodgovorjeni klic?
Sp

A imaš kako informacijo o Trilči?Ta se je tudi v zemljo udrla!
Kaj pa njo matra?
Cmoka
Sp

ja, pol pa je bil tvoj…ker sem imela samo enega nedosegljivega…ma ne vem zakaj…samo že od vsega začetka nikoli ne kličem nazaj na neodgovorjeno…imam svoje fore pač :))))))))

jo zdaj pokličem pa ti javim kaj je narobe…

ne dvigne :(((((((( zadnjič sem jo klicala, pa se je ravno na avtobus odpravljala, pa sva se zmenili da jo pokličem čez čas nazaj, pol pa je ravno kolegica z malo hčerkico prišla k meni, pa je nisem mogla nazaj klicati…tak da nič ne vem zakaj se nič ne javi na forumu…bom pa probala jo danes priklicati…upam, da ni nič narobe :(((((

New Report

Close