Vse samske mone so z razlogom samske
Berem tale čvek, berem in berem in opažam, da so samske mone z razlogom samske.
Edina normalna ženska tu gor je Margot. Je pa poročena. Vse ostalo je ne podn od bab. Ni čudno,da so samske.
Ali so neumne ali debele ali oboje skupaj pa vse po vrsti zoprne.
Haha.. Pozabil si še eno, ki je debela, ZOPRNA in razvajena, slaba kombinacija za dobit tipa:)
Kot Zastava Yugo za 100.000EUR.
Kako si mene lahko spregledal? Zna biti moj status koruznice tisti, ki to povzroči.
Zakaj imam občutek, da je nekdo, ki je samski z razlogom, odprl temo?
In to si napisal zato, ker……………….?
Ne najdeš sebi primerne?
In vidiš le svoj odsev?
Možno?
Le kaj bi videl tak primitivec, kot neumno ali debelo….
Hahaha, o madonca. Ampak nekaj mi ni jasno. Kako veš, da so debele?
Ker fitneserje zmerjajo z nerazgledanimi opicami, ki se po cele dneve v špegu gledajo ?
Meni je všeč, da ima dedc nekaj, s čimer se ukvarja, da ima nek hobi, sploh če je povezano s športom.
Samo da bi mu bila to edina okupacija in da bi se po cele dneve ukvarjal samo s svojim videzom, mi je pa mal mim no. Čist iskreno. Biti lep se mi zdi domena žensk. Ne vem no. Mogoče sem samo jaz starokopitna.
Premau hodš med ljudi ja…
Ja in? In tvoje mnenje je pa kao merodajno? Si jasnoviden al kaj? Vidis skoz monitor. Not. Dlje od svojega nosu ne vidis, zato shshsh pa zase se brigaj.
Model je tako neumen, da ne loči dejstev od špekulacij, poleg tega pa še tako nerazgledan, da ne ve, da indukcija ne deluje na socioloških študijah humanih vzorcev.
Samskost je pač naravno stanje. Od žensk tu ima v bistvu samo margot klasično zvezo. Imamo ene 4 strastne moške zagovornike družinskega lajfa, ženske pa praktično nimamo take. Pametnemu to pove dovolj. Moški so za zvezo dolgoročno bolj zainteresirani. Zato za to tudi tako zagreto lobirajo. A prepričevanje prepriča le prepričane , antilopa vztraja v pasivi, skela je pobegnila pred prepričevalci. Ne glede na to, kaj prepričujete babe, na koncu boste evrjetno sami. Sej se že skoraj vsaka druga loči. Ene so zvezi sploh ne razmišljajo. Zveza je nezanesljiva zadeva, ki temelji na občuutkih. Občutki danes so, jutri jih ni. ženske to vedo, moški žal še ne.
Forum je zaprt za komentiranje.