Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vse še spava……

Vse še spava……

…..samo zvezdica sveti…………..la, la, la……………

Sem malce priredila pesem………he,he,he………Ampak…….kje ste? A res še vsi spančkate? Lepo jutro, dobro jutro…….cmoke za vse…..in uživajte današnji dan………

Spimo!?
A ti žališ?Vrt zalivam že en cajt in uživam v lepem jutru!
Cmoka obema!
Sp

He, he, he…CMOKA mojmu Sprevržiju………..Kolk si pa ti priden že navsezgodaj……….

Noč in jutro sta pri meni zelo blizu skupaj!
Cmoka
Sp

cmoka na busija…zvezdica moja…jaz imam tako guzvo…saj bom odgovorila…verjetno pa bo lazje po telefonu…potujem na morje…ves in me nekaj casa ne bo..in iz morja ne dostopam na net…tam sem frej vsega;))! Do petka si ze izmenjava phone…pa bo…lep dan…draga moja, uzivajva!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Pa nisi nič zaspančkan zjutraj?

Oj……………srečka………Kdaj greš? Kam greš? Jaz tudi komaj čakam….konec meseca bom tudi jaz odpotovala………..

Ne!5 ali 6 ur spanja je zame dovolj.Včasih pa še 15 minut po kosilu in to je to.
Sp

Ups! Dober si, ni kaj………. Ampak jaz sem zadnje čase tako trudna in bi tako rada spala…………..

Popolnoma razumljivo in nič nenavadno za tvoje stanje!
Daj si duška,če si ga moreš.
Cmoka
Sp

Čez vikend smo malo preveč pohajali:)))))) in zdaj sem tako zmatrana……Bi rabila eno masažo………

Predaleč si….škoda…….ker to pa res rad delam in pravijo ,da dobro.(?)
Sp

ooooooooooo…………..škoda……………….Jaz imam tudi rada masažo……..pa nimam nobenega, da bi me zmasiral…….mojmu se pač ne da…………………Kje si Sprevrži?????????????????????

100 km proč…navzgor!
🙁
Sp

Vem, vem………….kje si………..

Zvezdi…se mejlava…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Super…….ti kar piši………

New Report

Close