Najdi forum

Splash Forum Koronavirus VSE SEM ODPRL ZDAJ STE SVOBODNI

VSE SEM ODPRL ZDAJ STE SVOBODNI

Hvala vam gospod predsednik za svobodo!
Delamo za ljudi- ZA LJUDI, glejte odprli smo restavracije, kino, gledališče, a smo ali nismo, no???
ja res ste odprli, ampak….samo….gostov ni, ker se nočejo testirati za vsako malico?
Ja to so spet ti levaki, ti mi ves čas nagajajo……
ne, gospod predsednik, tudi desnih ni v restavracije……
ja, desnih ni zato, ker smo rekli, da odpiramo lokale samo zaradi tečnih levakov, ki ne morejo malo počakati da virus obvladamo, restavracije so zaprte komaj nekaj mesecev, naj še malo počakajo, tisti ki ne morejo naj pa grejo na test, no in desni pač ne bodo šli, ker so pametni…..
aja, aha, kaj pa gledališča, a mislite da se lahko preživijo s tem da prodajo 10 vstopnic od 500, kolikor jih imajo na razpolago???
Ja nekaj je, a ne, vsaki dan naj naredijo 10 predstav od jutra do večera, pa jih bo 100, saj so zdaj zabušavali, ležali so na kavčih, ko smo mi trpeli muke po službah……
Ja ne vem gospod predsednik pripravljajo se protesti…..
saj ni problema, sem dal dovoljenje Hojsu SS da lahko pretestira 10 ljudi, naj se dogovorijo levaki in naj vsaki 2 ur protestira 10 drugih, če bomo pridni, bodo vsi prišli na vrsto…..

:))))))))

drug teden bo že drugače, ker sicer jih bo kdo fasal……res, prav norca- PRAV NORCA SE DELA TALE JANŠA IZ NAS, NO!!!!!!!!!!!!!!!
Janša se je odločil, da je dovolj zaslužil s to korono postrani, tako da se je odločil, da ne bo več kandidiral, zdaj bo kandidiral Logar……………

Eno leto in več že poslušamo, da jih bo nekdo fasal….eno leto že poslušamo upor…upor….
In to od takih , ki nič ne berejo, nič ne spremljajo.
Če bi, bi namreč vedeli, da je politični analitik Maksuti že lani jeseni povedal, da če vlada ne pade do prvega zimskega dne, bo ostala do rednih volitev.
Torej še 1x…kdo jih bo fasal…..a bomo še eno leto poslušali, da jih bo nekdo fasal?

Tole njihovo epidemijo nam bojo zdaj gonili dan na dan, še celo poletje, dan na dan, da ja ne bo kdo pozabil, kakšno kužno bolezen imamo – takšno kužno bolezen, da je treba vsak dan znova besno PREPRIČEVATI in PREPRIČEVATI, da ja ne bi kdo pozabu.

PAZI TO!
Danes se v bolnišnici ZARADI(!) covida-19 zdravi 618 bolnikov, 160 jih potrebuje intenzivno nego. V petek je umrlo devet bolnikov, ki so bolehali ZA(!) novo koronavirusno boleznijo.

Izvedeli na RTVSLO, 24. aprila 2021 (pod temi zmazki se že dolgo s polnimi imeni ne podpisujejo):https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/v-petek-med-5180-testi-potrdili-831-okuzb-devet-bolnikov-je-umrlo/577890

[img]https://media.tenor.com/images/c97fd518a1cbe61fac66c4a7acb9c75b/tenor.png[/img]

New Report

Close