Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek VSE SEM ZAMUDILA ….

VSE SEM ZAMUDILA ….

ENA
Daj drugim več kot pričakujejo…
Naredi to z užitkom !

DVE
Poroči se s partnerjem, ki se rad pogovarja.
Z leti postane razgovor tako potreben, kot druge pomembne stvari v življenju.

TRI
Ne verjemi vsega, kar slišiš. Ne potroši vsega, kar imaš. Ne spi, kolikor moreš.

ŠTIRI
Ko rečeš “rad te imam”, bodi iskren

PET
Ko rečeš “oprosti”, glej osebo v oči!

ŠEST
Zaroči se vsaj 6 mesecev pred poroko.

SEDEM
Verjemi v ljubezen na prvi pogled.

OSEM
Nikoli se ne posmehuj sanjam drugih.
Ljudje brez sanj tudi bedno živijo.

DEVET
Ljubi močno in čustveno. Lahko si kdaj tudi razočaran, a to je edini način za polno življenje.

DESET
V sporih, se bori ponosno – brez žalitev!

ENAJST
Ne sodi drugih po njihovih sorodnikih.

DVANAJST
Govori počasi in misli hitro.

TRINAJST
Ko ti kdo postavi vprašanje, na katerega ne želiš odgovoriti, se nasmej in ga vprašaj:
“Zakaj pa to želiš vedeti?”

ŠTIRINAJST
Upoštevaj, da velike ljubezni in veliki projekti prinašajo tudi velika tveganja.

PETNAJST
Vedno reci “na zdravje”, ko kdo kihne!

ŠESTNAJST
Ko izgubiš, ne izgubi te izkušnje.

SEDAMNAJST
Spomni se na 3 S:
Spoštovanje do sebe,
Spoštovanje do drugih,
Sprejemanje odgovornosti za svoje obnašanje

OSEMNAJST
Ne dovoli, da majhen spor uniči veliko prijateljstvo.

DEVETNAJST
Ko ugotoviš svojo napako, naredi vse da jo popraviš.

DVAJSET
Daj drugim še eno priložnost. Vsakdo se lahko zmoti. Zmotiti se – je človeško.

ENAINDVAJSET
Ljubi se čim pogosteje!

DVAINDVAJSET
Nasmej se, ko govoriš po telefonu.
Tvoj sogovornik bo to opazil.

———————————————————————–
Na vraga kosmatega, le v kateri točki bi se še našla ?? V drugi ???

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Šest :)))))))))))

A je to iz une knjige zlate misli al zlati nasveti, ki jo je nek foter napisal sinu ob odhodu na fax ???

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Ne vem, dobila sem po meilu s priporočilom, da posredujem to zadevo vsem, ki jih imam zelo rada in katerim želim dobro !:-))))

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Aja to je to…da ti ne odpadejo zobje, da ne boš imela 7 let slabega sexa in te reči…če ne pošlješ to osmim in pol v roku 17 minut :))))))))))))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Osemnajst … je tudi full dobra! Se človek sme in mora v njej najti !
Devetnajst … naravnost čudovita! Vsi imamo svoje priložnosti ….

.. mi ravno ne uspeva ..He he

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa …. ku sem že taku bel na švoh zsi usim … no, mrbet zobje še nekak grejo, sej so porcelanasti … imam v ustih kar eno vornih “škarpo” za wokuli bajte ….. se spomniš, kako je zadevo pokomentiral Angel??? Ma drgači, de bi bla še sedem let brez seksa, ku že dva dni mal težko zdržim, tega si pa žal ne morem zamisliti …. bi se mi v očeh tički risali že po dveh urah posta začetka tretjega dne …:-)))

Men tudi ne.
:)))……………jaz bi vsak dan.

nadoknadit…upsssssssssssss

leta letijo - iščem stevardeso.....

Upppppppppppppppsaaaaaaaaaa, kaj pa tebe pri tem ovira, saj si v tem… kar frišna ????? :-)))))

viš babco smotano…name se je že navadla…pa ne štejem več…hahah

mariči…si ti tud taka?

Jest sn pa čist drgačna, razko zlati … pejdi srce, pridi sem, boš hitro ugotovil, da jst nisem taka … ne ne, jst pa že ne !!!!:-)))))) Stara sem, oja, to že, ampak …. kako že pravijo dobrim starim viljamovkam …. da so tiste najslajše, najbolj sočne, najboljšega okusa, najbolj sladke, naj…..

daljava..Marička moja. .veš tisto pesmico………………Kilometri su nam ovira………..hahahah

:)))) Amen!

Waaaaaaaaaauuuuuuuuuuaaaaaaaaaaa, pa presel se, bela cesta !!!:-))) Ja, kilometri … mater ej, pa glih kilometri ????? Ti pa znajo naredit hudiča, ane, pa iz samih centimetrov so sestavljeni ?:-)))))

:)))) madonca, res ja.
Se bom preselila, se bom…………..ampka je treba poprej določene stvari uredit. To pa traja. Bo že; će bo le ljubezen trajala; jaz se trudim; on pa tudi.

Itaq!!!! Itaq!!! Mej se srce, jest grem na sestanek, se borim za ljudstvo in za njegove pravice !!!:-)))

khmmm…..skoraj si me prepričala………

in zaj….kaj naj zdaj?

čao bella!

med njim in mano…….

nama se ni treba trudit…hihihihi

vse pride…spontano….

sara?

sory……a ni lepo ime sara?

sicer pa mi je ušlo….pozabil sem T

kapiš?

cjomčka…..a te kaj že pomlad razganja?

Mariči….nič ni zgubljenega…..še je dni pred nami….. 🙂

Bodi z decem vsaj 3 leta skupaj preden imata otroke…

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

S tem se strinjam. Pa še to ni zagotovilo, da bo vse štimalo.

New Report

Close