Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka vse sorte

vse sorte

Zanima me ce pozna kdo kaksno uredu in solidno – glede denarja cvetlicarno in prav tako fotografa in to kje blizu Lj. Kje imajo kaksne dobre porocne torte, ce ima katera kaksne izkusnje?
Tudi to me zanima, kaksen je standard glede pric? Sestre, bretje, starsi? Pa se to…kdo ponavadi financira poroko?
najlepsa hvala vsem
helena

Jaz ti ne znam odgovorit na vsa vprašanja, sploh prva so bolj stvar okusa(nisme iz okolice LJ), glede prič pa ni nekega standarda, ker si izbirajo vsemogoče: od sester, bratov, sorodnikov, prijateljev, eni modeli pa celo na vsako silo zaprosijo kako bolj “eminentno” osebo, in to je še posebaj smešno, če so tako osebo v življenju srečali le ne 3x. Svašta! Tako , kakor ti je všeč, ker univerzalnega recepta ni. Enako pri financah. Kdo ponavadi financira? Čisto različno, ali sam ali kaj prispevajo kateri starši, eni vse, eni nič… čisto odvisno, tako da zaradi “ponavadi” ni kaj pričakovati, razen če je pa pri vas kak drug “ponavadi”.

Dobra cenovno ugodna cvetličarna: Črni tulipan, ulica Moše Pijade, Lj.

fotograf: Robi (041/ 524-550)
Drugače pa prebrskaj forum in jih boš našla še cel kup.

Drobno pecivo in torte
Prvo, iz kje si.
Če si iz LJ, zelo drago, a tudi zelo dobro (vsaj 2 leti nazaj), slačničarna Mihalek nasproti Stare cerkve.
Domača peka na Taboru, tudi OK in precej ceneje.

Poglej na el. naslov:
www.************

ali

vprašaj na elektronsko pošto: [email protected]

So super!!!

fotograf MAJHENIČ (Domžale)- ZAKON

jaz še vedno navijam za henrija 040 236 923, ki je res majster, vsakič k pogledam album mi grejo kr kocine pokonc..!

Avtor: LARA
Datum: 16-09-03 14:28

priporočam ti fotografa, ki je slikal tudi mojo poroko, je profesionalec da mu ni para in naredi krasne fotke, sestavi album in vse kar hočeš..njegov mobi je 040 236 923, Henrie Lodewijk pa je njegovo ime…najbolje da ga pokličeš in se sama pozanimaš o vsem kar te zanima…

lp, lara

p.s.: pa lepo poroko!

Oj, Lara!

jaz sem Henrija priporočila moji priči, ki se je poročila prejšnjo soboto, ker je bil Čebron že zaseden (tega sem imela jaz). Na poroki je bil Henri ful faca in smo se mu ful nasmejal. Mi je bilo kar malo žal… No, na slike pa še čakamo.

Lp, Ajs

Midva sva imela fotografa iz centra Ljubljane. G. Skaleras je sicer novinar, s fotografijo pa se ukvarja ljubiteljsko. Pred poroko sva se z nijm dobila osebno in se pogovorila o najinih zeljah. Zelela sva da slika obred in vecerjo, do torte in tanga. Mislim da je odsel malo po polnoci. Po potrebi bi ostal tudi dlje. Album sva sicer kupila sama, obicajno pa ga kupi on in uredi slike. Za ceno 50.000 sit nama je uredil album s priblizno 120 slikami (10×15), zraven sva dobila tudi 12 okvirckov s slikami 13×18, za sorodnike. Kar pa je precej pomembno sva dobila tudi vse negative (6 filmov, od tega je bil en ČB – na najino zeljo).
Njegov tel.: 041215942

Torto sva kupila v Galeriji Grad, v Rozni dolini. Za 60 ljudi plus dostava v Kamnik sva odstela 31000 sit.

Moja prica je bila sestricna, mozeva pa prijatelj s faksa. Oba sta nama veliko pomagala, pa ne financno ampak pri pripravi poroke in psihicna podpora. Mislim d aje to bolčj pomembno od tega da placa nevemkajvse. Sicer pa kot zelis.

moja priča je bil moj stric, moževa pa njegov.
imela sva šrango pa ni bila preveč zasoljena (80.000 sit) plačali sta jo priči.
stroške na matičnemu uradu in v cerkvi sta tudi plačali priči.
takoj po vseh uradnih zadevah, vso ohcet, hrano, pijačo (trajala je od 18. do 5. zjutraj) vse je bilo super, so plačali moji (nevestini) starši. pri nas je taka navada tako da kot vidiš so ženinovi starši kar dobro”skoz prišli” na prvi pogled. stanovala bova pa pri njegovih, ki nama pomagajo opremljati stanovanje. tako se je vse izšlo.

SLIKE SO NORE…prov škoda da ne morem kake tu gor pokazat 🙂

SLAŠČIČARNA KREMINA-najboljša slaščičarna na svetu

New Report

Close