VSE VEČ BOLNIH – SO PA CEPLJENI
17 milijonov mrtvih zaradi eksperimentalnega zvarka:
Amy Schumer je razkrila, da je razvila popoln sindrom imunske pomanjkljivosti, pridobljene s cepivom (VAIDS), kot neposredno posledico večkratnih cepljenj proti COVID-u.
Komedijantka je bila prisiljena spregovoriti o svoji diagnozi, ko so ljudje začeli ugibati o njenem slabem zdravju po nedavnem televizijskem nastopu, kjer je bila videti zelo napihnjena.
“Najlepša hvala za vsa sporočila o mojem obrazu.” Skoraj 20 let uživam v povratnih informacijah in razmišljanjih o svojem videzu kot vse ženske. In prav imaš, trenutno je bolj napihnjen kot običajno. Imam endometriozo, avtoimunsko bolezen, ki bi jo morala vsaka ženska prebrati in se o njej seznaniti,« je na družbenih omrežjih objavila Schumerjeva.
Močan upad imunosti po cepljenju je posledica “spremenjenih citokinskih odzivov”. Citokini so majhne beljakovine, ki jih proizvaja naš imunski sistem kot odgovor na okužbo. Več ko človek prejme injekcij, bolj je oslabljen imunski sistem, posledica pa je AIDS
Slovenija ima najvišjo presežno umrljivost v EU.
Celo covid morilci to priznajo.
Kje so zdaj Janševi retardirani kletni troli, da bi komentirali zgornji članek ?
Vsi se spomnimo, da so janševi covid morilci nakladali, da je bil Janša uspešen v boju s korono. Zdaj pa sami sebe ustrelijo v koleno s podatkom o najvišji umrljivosti.
S tem so dokazali, da so bili uspešni le pri pobijanju ljudi, s strupenimi zvarki, zaprtim zdravstvom in načrtnim pobijanjem bolnih v zameno za covid podkupnine.
Saj je najmanjša umrljivost tam, kjer sploh ni bilo nekega covid fašizma in kjer se skoraj nihče ni cepil.
To je tudi dokaz, da za smrti ni kriv nek virus, ampak covid fašizem. Če bi bil kriv virus, bi bila največja umrljivost recimo v Romuniji.
Dejansko je to še eden izmed dokazov za genocid.
Vsi zagovorniki strupenih zvarkov in covid fašizma pa ste genocidniki.
robi9, 19.02.2024 ob 16:39
Kje so zdaj Janševi retardirani kletni troli, da bi komentirali zgornji članek ?
Vsi se spomnimo, da so janševi covid morilci nakladali, da je bil Janša uspešen v boju s korono. Zdaj pa sami sebe ustrelijo v koleno s podatkom o najvišji umrljivosti.
S tem so dokazali, da so bili uspešni le pri pobijanju ljudi, s strupenimi zvarki, zaprtim zdravstvom in načrtnim pobijanjem bolnih v zameno za covid podkupnine.
Saj je najmanjša umrljivost tam, kjer sploh ni bilo nekega covid fašizma in kjer se skoraj nihče ni cepil.
To je tudi dokaz, da za smrti ni kriv nek virus, ampak covid fašizem. Če bi bil kriv virus, bi bila največja umrljivost recimo v Romuniji.
Dejansko je to še eden izmed dokazov za genocid.
Vsi zagovorniki strupenih zvarkov in covid fašizma pa ste genocidniki.
ta članek je napisala Janševa NOVA 24- če prav razumem oni krivijo GOLOBA in ne JANŠO, celo pišejo, da je za presežne smrti kriv GOLOB, ker je ljudem svetoval morje in sonce… torej niso okrivili pravih, zdaj pravzaprav zagovarjajo JANŠO.
V spodnjem videu direktno izvlečejo enega masivnega…
Glasbenik/filmar se izpove o hudih posledicah cepljenja (neznosne bolečine, pljučne infekcije, izguba glasu…), zaradi katerih preprosto “ni več, kar je bil”…
lllDokazi kažejo, da je bil sistem biološke identifikacije že nameščen
samo povem, 19.02.2024 ob 17:39
ta članek je napisala Janševa NOVA 24- če prav razumem oni krivijo GOLOBA in ne JANŠO, celo pišejo, da je za presežne smrti kriv GOLOB, ker je ljudem svetoval morje in sonce… torej niso okrivili pravih, zdaj pravzaprav zagovarjajo JANŠO.
Saj tip ne zastopi, kaj sploh gleda.:)) Poleg tega je tole o 20% presežnih smrti po kao Eurostatu totalna izmišljotina, vira itak ni poleg. Ste poslušali glasovni posnetek nekoga, ki nobenega imena ne izgovori pravilno. A veste, zakaj je tako? 🙂
Pravilni podatki po Eurostatu so tile:
“Following exceptionally low mortality in February 2023 (-1.4%) with no excess mortality for the first time since the beginning of the pandemic, March (+0.9%), April (+3.3%) and May (+2.9%) saw the return of the mortality rate above the baseline. ”
Torej februarja 2023 nižja smrtnost kot prejšnje februarje, maja sicer 3% višja, ampak vse skupaj normalno. Tile kretenčki pa gor lepijo lažne novice, ki jih niti ne preverijo niti ne razumejo. Polpismene budale pač.
Resnični Eurostatovi podatki:
https://ec.europa.eu/eurostat/web/products-eurostat-news/w/ddn-20230714-2
Robi se je pa že tolikokrat izkazal za bebčka, da res ne vem, zakaj sploh popravljam tele njegove lažnive nebuloze, ki se jih da demantirat v 2 minutah.
poživitveni odmerek, 20.02.2024 ob 21:00
lllDokazi kažejo, da je bil sistem biološke identifikacije že nameščen
Hahahahahahahahahahahahahahah. Čakaj malo……Hahahahahahahahahahahahahaha
Pa kaj tole verjamejo ti kekci? Ajd, dajte se še naprej menit med sabo ravnozemljaši, tu ni več kaj za dodat.
Sputnik V je nezakonit poskus, pravi skupina zagovornikov bolnikov
Dr. Meryl Nass o globalističnih norostih WHO in nove pandemske pogodbe:
RESje988, 30.12.2023 ob 12:34
Vse več je ljudi na urgenci, pravijo da imajo rzane respiratorne okužbe, tega, da so v 96% cepljeni proti kovidu pa ne povedo
Nisem bila cepljena proti kovid-u niti enkrat..ampak sem pa imela virozo pred 2 meseci, nato sem fasala se gripo in zadnji tri tedne se spravljam k sebi (mocen kaselj se vedno, svoh misice..)ker me je cisto povozilo. Leta 2020 je bil Kovid za katerim sem zbolela mala malca v primerjavi s temi dvemi meseci. In se enkrat..nisem cepljena.
Krena 1122, 24.02.2024 ob 13:37
Nisem bila cepljena proti kovid-u niti enkrat..ampak sem pa imela virozo pred 2 meseci, nato sem fasala se gripo in zadnji tri tedne se spravljam k sebi (mocen kaselj se vedno, svoh misice..)ker me je cisto povozilo. Leta 2020 je bil Kovid za katerim sem zbolela mala malca v primerjavi s temi dvemi meseci. In se enkrat..nisem cepljena.
ja lej, tudi to se zgodi, sicer so pa po bolnicah cepljeni, in v veliki večini, vprašaj kakšno medicinko ki tam dela
qw2, 24.02.2024 ob 14:54
ja lej, tudi to se zgodi, sicer so pa po bolnicah cepljeni, in v veliki večini, vprašaj kakšno medicinko ki tam dela
Tisti, ki trdijo, da točno vedo, kako telo deluje glede na prehrano in minerale, v resnici nimajo pojma, kako telo/narava deluje; od diplomantov medicinske fakultete do tistih, ki spodbujajo modne diete, kemična zdravila in sintetična dopolnila.
Išči uzrok nekje drugje, vse je TEREN, ne patogen, ker ta reč ne obstaja, obstajajo le strupi(virus po latinsko, in to ni nič nalezljivega)
Gledaj tak, skoraj vsi živimo v enakem okolju, isto vodo pijemo, podobno hrano jemo, izpostavljeni smo elektromagnetnemu sevanju vsepovsod, da ne boste mislili da so telefončki, ruterji varni…sej lepo piše v navodilih telefona da raje uporabljajte zvočnik ko se pogovarjate.
Uzrokov je mali milijun, vsi pa samo na patogen, btw kateri ne obstaja, obstaja le strup (virus po latinsko).
V eni temi prej sem bral o raku, o tem bi lahko pisal, ker sem izgubil preveč ljudi zaradi “dijagnoze”in kemoterapije (nič im ni bilo, samo zaradi dijagnoze so šli na zdravljenje), vem kako delajo in kaj delajo, ampak kot vedno, folku kaj dopovedat, prej bo ZID ukapiral.
Following exceptionally low mortality in February 2023 (-1.4%) with no excess mortality for the first time since the beginning of the pandemic, March (+0.9%), April (+3.3%) and May (+2.9%) saw the return of the mortality rate above the baseline. ”
A to so tako sfrizirani podatki, kot tisti, ko stejejo v kovid smrti vse smrti v roku 28 dni po pozitivnem testu, ne glede na dejanski vzrok, zato, da so lahko nabili cifro kovid smrti v nebo?
Vse vas covid morilce pred strelski vod zaradi zločina nad človeštvom.
Pretresljivo pričevanje o masovnih smrtih zaradi “misterioznih” strdkov:
(https://rumble.com/v4fhoa3-mysterious-new-blood-clots-causing-mass-death.html)
V spodnjem videu se je avtorica konkretno poglobila v to novo študijo:
(https://rumble.com/v4f8uh0-whistleblower-barry-young-addressing-supporters-….html)
WHISTLEBLOWER BARRY YOUNG ADDRESSING SUPPORTERS OUTSIDE THE DISTRICT COURT IN WELLINGTON
Barry came out of a hearing for his trial a little before noon today and made the following statement:
“Truth and justice are companions that don’t always go hand in hand. However, if you’ve got truth on your side, justice will follow, and truth is a powerful ally. The vaxxinated are dying in increasing numbers . We are seeing this like we’ve never seen before – turbo-cancers, myocarditis, pericarditis – the list goes on. Young lives lost. We have to end this. And we will end this.”