VSE VEČ BOLNIH – SO PA CEPLJENI
SRBSK0DETE, 07.07.2024 ob 19:14
POBIJAJO LJUDI TO JE DEJSTVO- MI PA STOJIMO KRIŽEM ROK- S T R A H O P E T C I
Ni tako preprosto. Namreč “nasprotnik” v rokah drži vse niti za uspravljanje družbe. Posledično je še pa še ljudi nepokorščino že drago plačalo. Skratka, treba je z glavo.
Ob spoznanju, da nas obdajajo ignoramusi, ki jih nič niti zanima ne, kaj šele, da bi bili pripravljeni z mazincem migniti, pa je še najbolj pametno predvsem poskrbeti za lastno rit. Skozi širjenje informacij pa pripomoči, da se še čim več drugim posveti za kak kriminal gre.
Spodaj imate tipični primer obnašanja današnje družbe. Covid ali karkoli drugega, tema je nepomembna. Gre za posledico vseživljenske indoktrinacije znotraj sistema, ki temelji na samih lažeh.
I’ve been criticizing COVID policies, and they have labeled me a grandma kiIIer and froze my bank accounts.
I’ve been criticizing the ADL and AIPAC, and they have labeled me an anti-Semite and reduced my social media reach.
I’ve been criticizing the feminization of society and calling for an end to hormone therapies for kids, and they have labeled me a transphobic bigot and sent me death threats.
I’ve been criticizing mRNA gene therapies and the use of masks, and they have labeled me a Social Darwinist and kicked me out of my jobs.
I don’t care what they label me next. I’ll always speak my mind and stand with humanity.
Dr Simon Goddek
Anonimno 1434, 08.07.2024 ob 02:44
Spodaj imate tipični primer obnašanja današnje družbe. Covid ali karkoli drugega, tema je nepomembna. Gre za posledico vseživljenske indoktrinacije znotraj sistema, ki temelji na samih lažeh.
I’ve been criticizing COVID policies, and they have labeled me a grandma kiIIer and froze my bank accounts.
I’ve been criticizing the ADL and AIPAC, and they have labeled me an anti-Semite and reduced my social media reach.
I’ve been criticizing the feminization of society and calling for an end to hormone therapies for kids, and they have labeled me a transphobic bigot and sent me death threats.
I’ve been criticizing mRNA gene therapies and the use of masks, and they have labeled me a Social Darwinist and kicked me out of my jobs.
I don’t care what they label me next. I’ll always speak my mind and stand with humanity.
Dr Simon Goddek
Res je kriza, Še malo pa ne bo več ljudi na svetu.🤣🤣🤣🤣🤣Prokleto tele brez možganov si. Še opica ima več razuma kot teoretik zarot.
Švoh so ti vladarji, 08.07.2024 ob 03:05
Slabo so se to svetovni vladarji zarotili proti vam. Že leta isto ponavljate, pa ste še vedno živi in celi. Zabiti in fuknjeni ste pa itak že od rojstva, nimajo vladarji nič pri tem.🤣🤣🤣🤣🤣
Ti si daleč preneumen za vsak vsebinski dialog.
Anonimno 1434, 08.07.2024 ob 03:49
Ti si daleč preneumen za vsak vsebinski dialog.
Teoretiki nimate nobene vsebine in tudi pameti ne. Kako vas ni nikoli sram? 4 leta že nabijate neumnosti in se kar naredite francoze, ko se niti ena vaša norost ne uresniči. Samo blodnje pobirate. Ste pa se vedno živi. Po vasem vas ne bi smelo več bit.
Kak trot moraš bit, da take pobiraš na spletu? Na svetu več skoraj ni ljudi po ravnozemljaških trditvah, a povsod vse poka po šivih. Od turizma, preko migracij, potrošništva, do nenormalnih gneč v cestnem in letalskem prometu po celem svetu.
Tak pobiralec teorij zarot je umsko enak ekstremistu teroristu. Popolnoma opran in obseden um, ki ni zmožen več nobenega stika z realnostjo.
Anonimno 3992, 08.07.2024 ob 04:01
Teoretiki nimate nobene vsebine in tudi pameti ne. Kako vas ni nikoli sram? 4 leta že nabijate neumnosti in se kar naredite francoze, ko se niti ena vaša norost ne uresniči. Samo blodnje pobirate. Ste pa se vedno živi. Po vasem vas ne bi smelo več bit.
daj MODRI utihni bebec star zapit
Covid morilci še naprej prikrivajo svoj genocid.
Skupina OZZ je zoper NIJZ sprožila tožbo zaradi onemogočanja dostopa do podatkov
Umrla Anita Ogulin. Pa razumi to njeno zaupanje v ‘stroko’.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=483460077614634&set=a.100211385939507
robi9, 16.07.2024 ob 22:33
Umrla Anita Ogulin. Pa razumi to njeno zaupanje v ‘stroko’.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=483460077614634&set=a.100211385939507
limfom je posledica kemoterapije s katero zdravijo levkemijo, trikratno cepljenje je samo še pospešilo težave, saj se vsa svinjarija ki je v telo vnešeno vedno izloča preko limfe in bezgavke, ki so prečiščevalne postaje limfnega sistema. Bezgavka se vedno poveča saj je to njena funkcija, da tam predela svinjarijo in jo po limfi odplakne iz telesa. Seveda še dodatna kemoterapija naredite pe dodatno- dokončno sranje v telesu. Jaz ne razumem zdravnikov, kako ne spregeldajo, da je kemoterpija v takšnih situacijah oz. stanju za telo pogubno, saj je telo že tako popolnoma slabo izčrpano, z malo krvnih celic, potem pobijejo še vse preostale in vedo da ni rešitve pa vseeno počnejo kemoterapijo- izu izkušenj vedo da to ni prava pot, pa kar izvajajo ta protokol- KER GA MORAJO. KER JE PREDPISAN in komutukja delajo dobiček???? ZDRAVNIKI MILSITE S SVOJO GLAVO VSAJ MALO
Zgleda ,da tukaj prevladuje sama “stroka”,ki ima veliko in obsežno “‘znanje”o virusih ter cepivih.Mene zanima npr.natančna sestava cepiv z ustrezno podkrepljenimi podatki ,mi zna kdo to od vas napisat ? Ljudje so zboleli pred Covidom in tako je tufi danes.Ne mi govorit,da so bili prej vsi zdravi brez ,da bi kdo doživel srčni infarkt ,možgansko kap itd. Če ste prepričani,da je vzrok edino cepljenje potem je res čas,da sedete za knjige in se temu primerno tudi izobražujete ,ker pa znate prebrat samo tisto kar nek medij napiše in ostale nebuloze katere krožijo po socialnih omrežjih je vaš domet tam kjer je .Takšni kateri menite,da vam medicina uničuje življenje dajte ,ko se vam kaj zalomi pri zdavju poiskat rešitve drugje . Kar se tiče statistik glede življenske dobe pa to ni podatek kateri bi vam osebno koristil ali pomagal,da boste živeli dlje.
Binaina, 17.07.2024 ob 08:31
Zgleda ,da tukaj prevladuje sama “stroka”,ki ima veliko in obsežno “‘znanje”o virusih ter cepivih.Mene zanima npr.natančna sestava cepiv z ustrezno podkrepljenimi podatki ,mi zna kdo to od vas napisat ? Ljudje so zboleli pred Covidom in tako je tufi danes.Ne mi govorit,da so bili prej vsi zdravi brez ,da bi kdo doživel srčni infarkt ,možgansko kap itd. Če ste prepričani,da je vzrok edino cepljenje potem je res čas,da sedete za knjige in se temu primerno tudi izobražujete ,ker pa znate prebrat samo tisto kar nek medij napiše in ostale nebuloze katere krožijo po socialnih omrežjih je vaš domet tam kjer je .Takšni kateri menite,da vam medicina uničuje življenje dajte ,ko se vam kaj zalomi pri zdavju poiskat rešitve drugje . Kar se tiče statistik glede življenske dobe pa to ni podatek kateri bi vam osebno koristil ali pomagal,da boste živeli dlje.
In zakaj potem po vsem svetu poročajo o porastu raka za 300 do 400%???? daj si plašnice dol iz oči in poglej malo čez plot in ne beri samo uradnih glavnih medijev kjer vsi po vrsti trobijo v en rog- eno in isto, najprej STA prejme novico od plačanca, vsi ostali mediji pa to povzamejo in nam filajo lažne podatke. Tukaj se vedno očita da teoretiki zarot citiramo samo facebook, youtube, google itd, ampak pomislite malo, kam pa naj RESNICO obesijo strokovnjaki, ki niso podplačni s strani farmacevtske mafije, v glavnih medijih jim ne dovolijo objavljati- torej?
ZDRAVILEC0, 17.07.2024 ob 08:17
limfom je posledica kemoterapije s katero zdravijo levkemijo, trikratno cepljenje je samo še pospešilo težave, saj se vsa svinjarija ki je v telo vnešeno vedno izloča preko limfe in bezgavke, ki so prečiščevalne postaje limfnega sistema. Bezgavka se vedno poveča saj je to njena funkcija, da tam predela svinjarijo in jo po limfi odplakne iz telesa. Seveda še dodatna kemoterapija naredite pe dodatno- dokončno sranje v telesu. Jaz ne razumem zdravnikov, kako ne spregeldajo, da je kemoterpija v takšnih situacijah oz. stanju za telo pogubno, saj je telo že tako popolnoma slabo izčrpano, z malo krvnih celic, potem pobijejo še vse preostale in vedo da ni rešitve pa vseeno počnejo kemoterapijo- izu izkušenj vedo da to ni prava pot, pa kar izvajajo ta protokol- KER GA MORAJO. KER JE PREDPISAN in komutukja delajo dobiček???? ZDRAVNIKI MILSITE S SVOJO GLAVO VSAJ MALO
Jaz pa razumem zdravnike, če upoštevam dejstvo, da jim je pomemben le denar.
Zato so njihova zločinska dejanja povsem logična, če si priznamo resnico, da jim je bistven le denar. Kar smo videli že pri koroni, ko so delali na polno in še na terenu in po gasilskih domovih vbrizgavali strupene zvarke.
Danes so zato žalostni in raje štrajkajo, ker se jim jebe za narod.
Isti rak kot ga je imela Ogulinova je dobila meni bližnja oseba približno pol leta po cepljenju proti gripi jeseni 2019. Takoj po cepljenju je hudo zbolela, vendar se je nekako postavila na noge. Težave z zdravjem je pripisovala preobremenjenosti. Potem pa nenadoma nekaj najdejo na rtg… in glej ga, rak, redka oblika.
Zdaj je v remisiji, instinktivno je zadevo pripisala čudnemu cepljenju (se cepi vsako leto proti gripi in nikoli prej ni bilo tako hudo). Od takrat se ne cepi za nič več in živi.
Lahko takega človeka zmerjate z bojazljivcem, ravnozemljašem, kar hočete… Ampak mi reče takole:”Previdnost je božja mast.”
robi9, 20.07.2024 ob 17:47
Hvala!za Robija
V Nemčiji je bilo cepljenje proti koroni ocenjeno kot non-plus-ultra in so bile kritike nanj zatrte. Cepili so tudi otroke, ki so bili popolnoma varni pred korono…
Študija z univerze Oxford je primerjala cepljene in necepljene otroke – in ugotovila: “Tako pri mladostnikih kot pri otrocih sta bila miokarditis in perikarditis dokumentirana le pri cepljenih skupinah.”
Študijo so izvedli znanstveniki iz Oxforda, Leedsa, Harvarda in Bristola, kot so prvi poročali partnerji NIUS iz Exxpressa . Raziskovalci so se osredotočili na resne stranske učinke: miokarditis in perikarditis. »Vnetje srčne mišice (miokarditis) je vnetje srčne mišice (miokarda). Vnetje miokarda se lahko kaže v bolečinah v prsih, palpitacijah in srčnih aritmijah, vključno s srčnim popuščanjem.
Preiskava slovaške vlade kaže, da na Slovaškem ni prišlo do pandemije covida 19, ampak do dejanja bioterorizma.
Dr. Peter Kotlár, zdravnik po poklicu, poslanec, ki je lani prišel v parlament na listi Slovaške nacionalne stranke, je dejal, da se pandemija koronavirusa na Slovaškem ni zgodila, navaja ogorčeni sistemski tisk.
“Ob koncu moje preiskave, ki jo bom predstavil septembra, obstajajo jasni dokazi, da pandemija na Slovaškem ni izpolnjevala kriterijev, kaj pomeni pandemijo v smislu incidence in drugih merljivih parametrov,” je povedal parlamentarnemu odboru za zdravje slovaškega parlamenta prejšnji mesec (video zgoraj).
NE kroži. Na kakšni podlagi so ga potem uvedli in kasneje vse
ostale rigorozne ukrepe?
volji.
povečanje primerov.
umrljivost pri starejših ljudeh.
vsemu nadaljevali z močno propagando in cepljenjem.
neželenih učinkov.
že proizvajala.
ameriških volitvah, čeprav so bila že na voljo.