VSE VEČ BOLNIH – SO PA CEPLJENI
Tu in tam, 31.12.2023 ob 12:27
paja637, 31.12.2023 ob 12:01
RESje988, 30.12.2023 ob 12:34
Vse več je ljudi na urgenci, pravijo da imajo rzane respiratorne okužbe, tega, da so v 96% cepljeni proti kovidu pa ne povedo
Največ je otrok, ki cepiva niti od daleč niso videli. Jaz sem ravno iz bolnice s svojim, otrok je ogrooomno na infekcijski.
Kako se pa to sklada z vašo agendo?
Jaz tudi razmišljam o tem, je pa res, da so otroci cepljeni z rednimi cepivi. Kako veste, kaj je v njih? Lahko je karkoli, karkoli, razumete? Jaz nikomur več ne zaupam, niti ne verjamem. Dohtarju so ves čas sponzorirani od farmacije in zagotovo večina od njih priporoča cepiva v najboljši veri, da dela dobro. Le redki pa se vprašajo, zakaj otroci po cepljenju kar naprej trkajo na njihova vrata s sto in eno težavo. Potem pa laufajo antibiotiki, kortokosteroidi, olajševalci dihanja, ne govorite, da cepiva niso zaslužek. Še kako so!
saj lahko greš s svojo družino v gozd v kakšno brunarico pa tam živi brez dohtarjev in zdravil.
Cepljenje je v Slo od 50-tih let prejšnjega stoletja. A uni so bili tudi zlizani s farmacijo? In ko je vsak tretji otrok umrl zaradi otroških bolezni in je bila smrtnost otrok grozljivo visoka, je bilo zagotovo bolje kot zdaj, ne? Ker jih takrat niso cepili! Budala!
dejte nehat opletat s tem povečanjem koronarnih bolezni. Vedno bolj se povečujejo že 30 let. Tu imate statistiko, kakšna razlika je bila po državah v letu 2000 in potem v letu 2013. Če bi šlo za letošnje leto bi anticepilci seveda z vsemi štirimi pograbili tale graf, kako je to zgolj zaradi cepiv. Zakaj pa je bilo po vaše v letu 2013?
https://link.springer.com/article/10.1007/s10654-020-00699-0/figures/1
Cepljenje je v Slo od 50-tih let prejšnjega stoletja. A uni so bili tudi zlizani s farmacijo? In ko je vsak tretji otrok umrl zaradi otroških bolezni in je bila smrtnost otrok grozljivo visoka, je bilo zagotovo bolje kot zdaj, ne? Ker jih takrat niso cepili! Budala!
Ne lazi. Sem iz sredine 50ih let in sem prebolela vecino otroskih bolezni. Nikogar nisem poznala, ki bi kot otrok umrl zaradi nalezljive bolezni. Se v eni generaciji pred mano so vsi preziveli, ceprav je bilo pri hisi po 5 ali 11 otrok. V petdesetih so bile alergije prakticno neznane. Tudi ni bilo toliko viroz, kot jih je zdaj. Danes ste kar naprej nekaj prehlajeni, pa virozice, ne vem, a ste taki hipohondri ali ste res toliko bolni.
H0MER, 31.12.2023 ob 11:27
robislav, 31.12.2023 ob 11:22
Ne le cepljeni, 31.12.2023 ob 02:19
Keč je pa v tem, da so vsi ti norci, ki so bili v raznih gibanjih ops ipd, danes skregani med sabo in vsak zase pravi, da je samo on ta pravi. Ker je izgleda res nekaj neumnim ljudi nakazalo denar in ga je ukradel kdo ga je lahko.🤣 Tako Petkova očita Trohi in Bidarjevi, nekdo drug pravi, da je Petkovo dobil s prsti v marmeladi itd.🤣🤣🤣
Ma saj jih ne prepričaš z ničemer. Večkrat je bilo že objavljeno, kako gre zgolj za lažne novice tudi glede domnevne sestre Vere, ki je baje “razkrila”, da so obstajala tri cepiva, ena placebo, druga za smrt in tretja ne vem več kaj. Bilo je razkrito, da nikoli ni bilo nobene sestre Vere, da gre za lažno novico, ki so jo izsledili v Rusiji in govori o “dogajanjih v Sloveniji”, ki jih seveda nikoli ni bilo. In to jim prikažeš, ampak oni še vedno meljejo o tej sestri Veri in kako je ona razkrila pravo resnico.
Seveda so ti fejkerji vsi po vrsti skregani zdaj med seboj, ker jim upada vir zaslužka, samo še največji debili sledijo tem njihovim “novicam”.
ti lahko zamenjaš 100 nikov na dan, in lažeš ti ne pomaga nič. mi vemo kaj ta banda farmacevtska dela in kaj pripravlja za leto 2025. biološko vojno z gojenimi bakterijami, tako kot se počeli z virusom, samo da bo zdaj mnogo- MNOGO več mrtvih, zato ljudje, kupljeno hrano karkoli že kupite po trgovinah, vedno toplotno obdelajte, ker le tako jih boste zajebali in bakterije ubili… tudi jabolkom ne zaupajte več- vse termično obdeljate, razen če kupujete direktno pri kmetih, ni treba da je ekološko, samo da so to poznani kmetje- osebni prevzem in čim več pridelajte sami
Psiho je že tako daleč, da se sam s sabo meni in si ploska za že milijontič demonstrirana “ista govna”. Saj je hudo, da je tako retardirano, da ni zmožno sproducirati kakega bolj izvirnega debilizma, ampak mi mu pri tem ne moremo pomagati, naj še tako vztrajno cmizdri po pozornosti. Mogoče bi lahko poskusilo z vso silo treščiti z glavo v zid, ker eno je gotovo: stanje definitivno ne more biti več slabše, lahko se potem le čudežno izboljša…
Novozelandskim zdravnikom in zdravstvenemu osebju je bilo odobreno izvzetje od kovid cepiv, medtem ko je bila javnost prisiljena na cepljenje. So že vedeli zakaaaaaaaaaaaaaaj.
Cepiva proti covidu 19 mRNA je treba nujno umakniti glede na zahtevo malezijske vlade, ki je imela 28. decembra tiskovno konferenco, na kateri je svetovne vlade pozvala k odpoklicu cepiv zaradi “zaskrbljujočih varnostnih pomislekov”.
Poziv k takojšnjemu umiku eksperimentalnih cepiv mRNA prihaja med vse pogostejšimi poročili o škodljivih učinkih tako javnosti kot zdravstvenih delavcev. Dr. Kenny Jong, preživeli COVID-19 in zdravnik, vključen v prodajo in distribucijo cepiva, je jasno izjavil: “Ta izdelek ni samo slab izdelek, resnično ga je treba odpoklicati ali odpoklicati zaradi ocene ali povratne informacije oz. popoln pregled ali odpoklic.”
Pharmafiles poroča: dr. Yong je izrazil zaskrbljenost na podlagi osebnih izkušenj s svojimi bolniki. »Res me pokličejo pacienti in rečejo: ‘Doktor, vbrizgali ste mi 3 odmerke, zdaj pa imam COVID že četrtič. ‘ Te povratne informacije niso samo od katerega koli zdravnika, ki govori mimogrede, ali od nekoga, ki namerno nasprotuje cepivu. Ta izdelek ima po štirih letih povratnih informacij in pregledov izdelkov res slabe rezultate; obstajajo različni stranski učinki in težave ter povečana smrtnost.«
Največ je otrok, ki cepiva niti od daleč niso videli. Jaz sem ravno iz bolnice s svojim, otrok je ogrooomno na infekcijski.
Kako se pa to sklada z vašo agendo?
Torej tvoj otrok ni bi cepljen.
In še nekaj. Od kje vam ideja, da se ne sme zboleti? Kdo vas je prepričal v to, kajti tega ni nikoli ne bo, če se milijonkrat precepite.
sam tole bom rekla, nobenemu ne privoščim tega kar se meni dogaja že 2 leti po cepljenju, nevrološko sem popolnoma na tleh, med tem sem imela pljučno embolijo, strdke v venah, katere mi niso mogli popolnoma odstranit, ker so globoko v pljučih. Ne se zafrkavati, to so resne zadeve. Jaz bi dala vse, da bi mi nekdo takrat prepričal naj se ne cepim, pa sem poslušala Beovičko, Janšo, Kacina, Poklukarja, Kreka in vso to bando naj crknejo vsi ki so nam lagali in bili za to še plačani
Že samo trenutne presežne smrti so dokaz zločina nad človeštvom.
Posledice strupenih zvarkov pa se bodo kazale skozi več let, z višjo obolelostjo, krajšanjem življenjske dobe, manjšo rodnostjo, več rakavih bolnikov…..
Grozljivo je to, da obstajajo psihopati fašistični, ki presežne smrti, oziroma genocid, opravičujejo kot posledico nekega naključja zaradi pobeglega virusa.
Pa čeprav obstaja dovolj dokazov, da je bila plandemija načrtovana in da so covid morilci imeli vse dogovorjeno kako bodo izvedli genocid.
Presežne smrti pred uporabo strupenih zvarkov so prav tako posledica načrtnega pobijanja ljudi, saj obolelih niso hoteli zdraviti. Zaprli in omejili so dostop do zdravstva, prepovedali uporabo zdravila proti koroni…. Umetno zviševali število pozitivnih in umrlih zaradi covid podkupnin. Saj so se covid morilci hvalili, kako so končno prišli iz rdečih številk na račun covid genocida.
Več mrtvih, več covid podkupnin. Kar pomeni, da imamo opravka s plačanimi morilci.
Žalostno je, da so vsi covid morilci še vedno na prostosti. Krivci za to pa so vsi psihopatski zagovorniki covid genocida.
lažne novice, 31.12.2023 ob 12:32
saj lahko greš s svojo družino v gozd v kakšno brunarico pa tam živi brez dohtarjev in zdravil.
Na vašem mestu ne bi tako grdo zmerjala človeka z dolgoletnimi izkušnjami preko spremljanja zdravja lastnih otrok. Prav tako nihče niti ne pomisli, da cepiva tudi uradno niso več ista, kot so bila. Zdaj imajo n valentna za dojenčke, če bi slučajno kdo kasneje inel pomisleke ob cepljenju proti hep B, vse imaš v začetnem koktejlu. Kaj še drugega, pa lahko samo ugibamo. Dokler razmisljam, kaj bom vrgla in vbrizgala vase in v svoje otroke, se še niti nimam za budalo, hvala lepa.
wiwa0, 31.12.2023 ob 13:46
sam tole bom rekla, nobenemu ne privoščim tega kar se meni dogaja že 2 leti po cepljenju, nevrološko sem popolnoma na tleh, med tem sem imela pljučno embolijo, strdke v venah, katere mi niso mogli popolnoma odstranit, ker so globoko v pljučih. Ne se zafrkavati, to so resne zadeve. Jaz bi dala vse, da bi mi nekdo takrat prepričal naj se ne cepim, pa sem poslušala Beovičko, Janšo, Kacina, Poklukarja, Kreka in vso to bando naj crknejo vsi ki so nam lagali in bili za to še plačani
Če sem vsaj enega obvaroval pred strupenimi zvarki z obveščanjem in ozaveščanjem o lažeh in načrtnem zločinu, sem dosegel svoj namen.
Poznam mlade ljudi, ki so nasedli lažem ali izsiljevanju in imajo ves čas težave z zdravjem. Pa ljudje zaradi neznanja in medijskega prikrivanja resnice, ne znajo svojih problemov povezati z zvarki.
robi9, 31.12.2023 ob 13:56
Če sem vsaj enega obvaroval pred strupenimi zvarki z obveščanjem in ozaveščanjem o lažeh in načrtnem zločinu, sem dosegel svoj namen.
Poznam mlade ljudi, ki so nasedli lažem ali izsiljevanju in imajo ves čas težave z zdravjem. Pa ljudje zaradi neznanja in medijskega prikrivanja resnice, ne znajo svojih problemov povezati z zvarki.
:)))))
Tebi gre pa res za obvarovanje kogarkoli, ja, to bo! Debilček ves čas kličeš k pobojem “zabite množice”, tebe nihče ne briga razen pumpanja svojega ega. Našel si “tržno nišo”, da se ven mečeš, dol tebi visi za človeštvo, bimbo. Da ne govorim o tem, da gre tem tvojim genocidnikom izredno slabo. 8 milijard ljudi na zemlji, namesto da pobijajo ljudi, jim očitno nekaj dajejo v hrano, da se razmnožujejo kot zajci. Kaj zdaj? Jih pobijajo ali ne, ker več kot 5 mlr porasta v 60 letih ni kar tako. Ajaaa, to svet laže, ni toliko ljudi, saj res.
Tri univerze potrjujejo, da COVID cepiva uničujejo zdravje ljudi: avtoimunost, tinitus, vnetje mišično-skeletnega sistema in še mnogo več…
Tri univerze v Južni Koreji so s sklicevanjem na podatke iz podatkovne zbirke državnega zdravstvenega zavarovanja razkrile, da so “popolnoma cepljeni” zdravstveno veliko slabši od necepljenih.
Ena študija, ki so jo pripravili, je posebej obravnavala mišično-skeletne motnje, kot so poškodbe ali motnje mišic, živcev, kit, sklepov, hrustanca in hrbteničnih ploščic. Raziskovalci so ugotovili, da so »cepiva« proti koronavirusu Wuhan (COVID-19) neposredno povezana kot pomemben dejavnik tveganja za vsako vrsto vnetne mišično-skeletne bolezni.
Po ogledu vbodov proti covidu, ki jih proizvajajo in prodajajo Pfizer, BioNTech, Moderna, Janssen (Johnson & Johnson), Novavax in AstraZeneca, so raziskovalci v kohortni študiji ugotovili, da imajo ljudje, ki vzamejo katero od teh cepljenj, veliko večje tveganje kot ljudje, ne razvijejo vnetnih mišično-skeletnih obolenj.
Vodilni avtor dr. Jee Hyun Suh z oddelka za rehabilitacijsko medicino na univerzi Ewha Womans je ocenil stopnjo incidence in tveganje na številnih področjih medicine, vključno z:
– Ginekologija (motnje reproduktivnega sistema)
– Hematologija (bolezni krvi)
– Dermatologija (bolezni, povezane s kožo)
– Oftalmologija (bolezni, povezane z očmi)
– Otologija (bolezni, povezane z ušesi)
– Težave z zobmi
Za vse te je dr. Jee ugotovil, da cepljenje na splošno znatno poveča tveganje za vse te bolezni v njihovi nesmrtni obliki, pri čemer je tveganje za bolezni notranjega ušesa največje med vsemi.
Ena zelo pogosta pritožba med popolnoma cepljenimi je, da po opravljenem dejanju pacienti poročajo o tinitusu ali zvonjenju v ušesih kot o škodljivem učinku. Znano je, da je tinitus stranski učinek drugih farmacevtskih zdravil, kot so antibiotiki, antidepresivi in zdravila proti malariji.
Bolezni krvi so prav tako pogost neželeni dogodek, ki izhaja iz vbodov COVID. Raziskovalci so pregledali podatke o približno 4,2 milijona ljudi, da bi ugotovili, da nenormalnosti po vbodu vključujejo zmanjšano proizvodnjo rdečih in belih krvnih celic ter poškodbe kostnega mozga.
»To vključuje prehransko anemijo, ki je pomanjkanje železa, hemolitično anemijo, ko se vaše rdeče krvne celice uničijo hitreje, kot se nadomestijo, aplastično anemijo, redko stanje, pri katerem telo preneha proizvajati dovolj novih krvnih celic, ki se običajno razvije zaradi poškodbe kostnega mozga. , koagulacijske napake, najpogostejša je VITT,« poroča račun X Sally Beck, »prevarantske medijske novinarke« in »žvižgača o poškodbah zaradi cepiva«.
»Nevtropenija, ki je nenormalno nizko število belih krvnih celic, imenovanih nevtrofilci, je prav tako posledica poškodbe kostnega mozga. Nevtrofilci pomagajo vašemu imunskemu sistemu v boju proti okužbam in zdravijo poškodbe.«
Ne glede na to, ali nekdo vzame serijo injekcij mRNA proizvajalca Pfizer-BioNTech ali Moderna ali enega od posnetkov virusnega vektorja podjetja Janssen ali AstraZeneca, se tveganje za napake pri koagulaciji poveča ne glede na to.
Kar zadeva vnetna mišično-skeletna obolenja, so korejski raziskovalci pregledali podatke o približno 2,2 milijona ljudi, da bi ugotovili, da širok spekter težav v tej kategoriji izvira iz okužbe z virusom COVID.
COVID cepivo poveča tveganje za:
Plantarni fasciitis, boleče stanje stopala v mehkem tkivu, ki povezuje petno kost s prsti
Sindrom rotatorne manšete
Adhezivni kapsulitis ali zamrznjena rama
Hernija medvretenčne ploščice ali zdrs diska
Spondiloza, izraz, ki se uporablja za opis osteoartritisa hrbtenice
Burzitis, vnetje blazinic na sklepih
Tendinitis Ahilove tetive
De Quervainov tenosinovitis, boleče stanje, ki prizadene kite na strani palca zapestja
“Vsa cepiva proti COVID-19 so bila opredeljena kot pomembni dejavniki tveganja za vsako vnetno mišično-skeletno bolezen,” so zaključili raziskovalci. “Ta študija je pokazala, da je pri posameznikih, ki so prejeli katerokoli cepivo proti C-19, večja verjetnost, da bodo imeli diagnozo vnetnih mišično-skeletnih obolenj, kot pri tistih, ki niso.”
hinko, 31.12.2023 ob 14:10
:)))))
Tebi gre pa res za obvarovanje kogarkoli, ja, to bo! Debilček ves čas kličeš k pobojem “zabite množice”, tebe nihče ne briga razen pumpanja svojega ega. Našel si “tržno nišo”, da se ven mečeš, dol tebi visi za človeštvo, bimbo. Da ne govorim o tem, da gre tem tvojim genocidnikom izredno slabo. 8 milijard ljudi na zemlji, namesto da pobijajo ljudi, jim očitno nekaj dajejo v hrano, da se razmnožujejo kot zajci. Kaj zdaj? Jih pobijajo ali ne, ker več kot 5 mlr porasta v 60 letih ni kar tako. Ajaaa, to svet laže, ni toliko ljudi, saj res.
Debil retardiran, prebivalstvo narašča le tam, kjer niso pod vplivom fašistične agende, strupenih zvarkov in debilizma.
Evropsko ljudstvo pa izumira. Le kako je to mogoče, če pa imamo cepiva, smo tako napredni ?
Zabita zlobna čreda napreduje le v izumrtje.
poživitveni odmerek, 31.12.2023 ob 14:24
Tri univerze potrjujejo, da COVID cepiva uničujejo zdravje ljudi: avtoimunost, tinitus, vnetje mišično-skeletnega sistema in še mnogo več…
Tri univerze v Južni Koreji so s sklicevanjem na podatke iz podatkovne zbirke državnega zdravstvenega zavarovanja razkrile, da so “popolnoma cepljeni” zdravstveno veliko slabši od necepljenih.
Ena študija, ki so jo pripravili, je posebej obravnavala mišično-skeletne motnje, kot so poškodbe ali motnje mišic, živcev, kit, sklepov, hrustanca in hrbteničnih ploščic. Raziskovalci so ugotovili, da so »cepiva« proti koronavirusu Wuhan (COVID-19) neposredno povezana kot pomemben dejavnik tveganja za vsako vrsto vnetne mišično-skeletne bolezni.
Po ogledu vbodov proti covidu, ki jih proizvajajo in prodajajo Pfizer, BioNTech, Moderna, Janssen (Johnson & Johnson), Novavax in AstraZeneca, so raziskovalci v kohortni študiji ugotovili, da imajo ljudje, ki vzamejo katero od teh cepljenj, veliko večje tveganje kot ljudje, ne razvijejo vnetnih mišično-skeletnih obolenj.
Vodilni avtor dr. Jee Hyun Suh z oddelka za rehabilitacijsko medicino na univerzi Ewha Womans je ocenil stopnjo incidence in tveganje na številnih področjih medicine, vključno z:
– Ginekologija (motnje reproduktivnega sistema)
– Hematologija (bolezni krvi)
– Dermatologija (bolezni, povezane s kožo)
– Oftalmologija (bolezni, povezane z očmi)
– Otologija (bolezni, povezane z ušesi)
– Težave z zobmi
Za vse te je dr. Jee ugotovil, da cepljenje na splošno znatno poveča tveganje za vse te bolezni v njihovi nesmrtni obliki, pri čemer je tveganje za bolezni notranjega ušesa največje med vsemi.
Ena zelo pogosta pritožba med popolnoma cepljenimi je, da po opravljenem dejanju pacienti poročajo o tinitusu ali zvonjenju v ušesih kot o škodljivem učinku. Znano je, da je tinitus stranski učinek drugih farmacevtskih zdravil, kot so antibiotiki, antidepresivi in zdravila proti malariji.
Bolezni krvi so prav tako pogost neželeni dogodek, ki izhaja iz vbodov COVID. Raziskovalci so pregledali podatke o približno 4,2 milijona ljudi, da bi ugotovili, da nenormalnosti po vbodu vključujejo zmanjšano proizvodnjo rdečih in belih krvnih celic ter poškodbe kostnega mozga.
»To vključuje prehransko anemijo, ki je pomanjkanje železa, hemolitično anemijo, ko se vaše rdeče krvne celice uničijo hitreje, kot se nadomestijo, aplastično anemijo, redko stanje, pri katerem telo preneha proizvajati dovolj novih krvnih celic, ki se običajno razvije zaradi poškodbe kostnega mozga. , koagulacijske napake, najpogostejša je VITT,« poroča račun X Sally Beck, »prevarantske medijske novinarke« in »žvižgača o poškodbah zaradi cepiva«.
»Nevtropenija, ki je nenormalno nizko število belih krvnih celic, imenovanih nevtrofilci, je prav tako posledica poškodbe kostnega mozga. Nevtrofilci pomagajo vašemu imunskemu sistemu v boju proti okužbam in zdravijo poškodbe.«
Ne glede na to, ali nekdo vzame serijo injekcij mRNA proizvajalca Pfizer-BioNTech ali Moderna ali enega od posnetkov virusnega vektorja podjetja Janssen ali AstraZeneca, se tveganje za napake pri koagulaciji poveča ne glede na to.
Kar zadeva vnetna mišično-skeletna obolenja, so korejski raziskovalci pregledali podatke o približno 2,2 milijona ljudi, da bi ugotovili, da širok spekter težav v tej kategoriji izvira iz okužbe z virusom COVID.
COVID cepivo poveča tveganje za:
Plantarni fasciitis, boleče stanje stopala v mehkem tkivu, ki povezuje petno kost s prsti
Sindrom rotatorne manšete
Adhezivni kapsulitis ali zamrznjena rama
Hernija medvretenčne ploščice ali zdrs diska
Spondiloza, izraz, ki se uporablja za opis osteoartritisa hrbtenice
Burzitis, vnetje blazinic na sklepih
Tendinitis Ahilove tetive
De Quervainov tenosinovitis, boleče stanje, ki prizadene kite na strani palca zapestja
“Vsa cepiva proti COVID-19 so bila opredeljena kot pomembni dejavniki tveganja za vsako vnetno mišično-skeletno bolezen,” so zaključili raziskovalci. “Ta študija je pokazala, da je pri posameznikih, ki so prejeli katerokoli cepivo proti C-19, večja verjetnost, da bodo imeli diagnozo vnetnih mišično-skeletnih obolenj, kot pri tistih, ki niso.”
Pa čeprav bodo idioti fašistični zanikali vse te raziskave o strupenih zvarkih, obstaja neizoodbiten dokaz, da se je izvedel zločin.
In dokaz je ta, da so ljudem načrtno lagali in jih zavajali, saj je fašistična janševa vlada vedela iz pogodb, da so strupeni zvarki v eksperimentalni fazi in bi morali vsem pred cepljenjem ponuditi v podpis soglasje, da prostovoljno sodelujejo v farmacevtskem poizkusu. Namesto tega so raje ljudem lagali, da so zvarki varni in učinkoviti.
Zagovorniki zločincev in covid morilcev prav tako sodijo pred strelski vod.
Med mojimi prijatelji in znanci nikoli necepljeni ne začnejo debato o cepivih, pač pa samo še cepljeni. Tako, da meni se zdi, da ni tako, da necepljeni “nočejo nehat”, pač pa je tako, da nihče pravzaprav ni pripravljen na to, da vse potihne. Razen tistih, ki so v tej svinjariji zaslužili, ti bi seveda radi, da smo tiho. Pa zdravniki, ki so zavedli svoje paciente, bi tudi radi, da smo tiho in se delamo, kako je vse v redu.
hmnja hm, 31.12.2023 ob 14:40
Med mojimi prijatelji in znanci nikoli necepljeni ne začnejo debato o cepivih, pač pa samo še cepljeni. Tako, da meni se zdi, da ni tako, da necepljeni “nočejo nehat”, pač pa je tako, da nihče pravzaprav ni pripravljen na to, da vse potihne. Razen tistih, ki so v tej svinjariji zaslužili, ti bi seveda radi, da smo tiho. Pa zdravniki, ki so zavedli svoje paciente, bi tudi radi, da smo tiho in se delamo, kako je vse v redu.
Res je. Samo največji zločinci in vojni dobičkarji hočejo, da vse potihne. Pa par debilov, ki nočejo izpasti naivneži in si nočejo priznati, da so jih nategnili.
Vsi ostali želijo, da se javno izpostavi resnico in da se zločincem sodi.
Pa par debilov, ki nočejo izpasti naivneži in si nočejo priznati, da so jih nategnili.
Kje so nas nategnili? V zadnjih 3 letih nisem bil nikoli bolj zdrav kot zdaj, niti prehlada. Česa si nočemo priznati? Zakaj misliš, da so nas nategnili? S čim? Vsi cepljeni v moji širši družini, službi, prijatelji… nihče nima nobenih težav in problemov, sploh pa se več ne menimo o kovidu. To je kot da bi znova in znova odpiral temo o tem, kako so butasti tisti, ki so se pred 3 leti cepili proti gripi. Ma šlo je mimo, zadihaj in najdi kakšno drugo teorijo zarote. s tem ste res že dosadni.
vešda, 31.12.2023 ob 15:05
Pa par debilov, ki nočejo izpasti naivneži in si nočejo priznati, da so jih nategnili.
Kje so nas nategnili? V zadnjih 3 letih nisem bil nikoli bolj zdrav kot zdaj, niti prehlada. Česa si nočemo priznati? Zakaj misliš, da so nas nategnili? S čim? Vsi cepljeni v moji širši družini, službi, prijatelji… nihče nima nobenih težav in problemov, sploh pa se več ne menimo o kovidu. To je kot da bi znova in znova odpiral temo o tem, kako so butasti tisti, ki so se pred 3 leti cepili proti gripi. Ma šlo je mimo, zadihaj in najdi kakšno drugo teorijo zarote. s tem ste res že dosadni.
no ja, pri nas je zaposlenih 120 ljudi, precej dobro vemo kdo je cepljen in kdo ne. Predvsem zato, ker so cepljeni od nas necepljenih zahtevali da se cepimo. In jaz vodim delovno prisotnost za večino njih in vem, da so v 87% cepljeni na bolniškah, necepljeni ves čas delajo. Je pa res, da cepljeni RES ne morejo delati ko so bolni so hudo bolni