vse več plačujemo, v embalaži pa vse manj
Bom povedala po pravici, čeprav vem, da me bo kdo obsojal. Imam izredne težave z zaprtim nosom in pred spanjem si vedno vpihnem v vsako nosnico en vpih Operila, vsak večer, drugače ne spim. (Ja, bila pri ORL, ja fiziološka, ja Nasonex etc – ne pomaga nič).
Točno vem, koliko traja en Operil. Odkar ga kupujem, se je podražal za neke 4 eure, v zadnjem letu najbolj skokovita podražitev. Vem, koliko je trajal prej. Zdaj je plastenka občutno lažja (vidi se ne, ker je bela plastika), traja mi pa vsaj 30% manj pri enaki uporabi.
Kje nas še pljaćkajo?
Anonimno 3781, 08.04.2025 ob 13:29
Bom povedala po pravici, čeprav vem, da me bo kdo obsojal. Imam izredne težave z zaprtim nosom in pred spanjem si vedno vpihnem v vsako nosnico en vpih Operila, vsak večer, drugače ne spim. (Ja, bila pri ORL, ja fiziološka, ja Nasonex etc – ne pomaga nič).
Točno vem, koliko traja en Operil. Odkar ga kupujem, se je podražal za neke 4 eure, v zadnjem letu najbolj skokovita podražitev. Vem, koliko je trajal prej. Zdaj je plastenka občutno lažja (vidi se ne, ker je bela plastika), traja mi pa vsaj 30% manj pri enaki uporabi.
Kje nas še pljaćkajo?
Vsi vemo, kako uspešna sta Lek in Krka.Ker oba dobro služita na nas ljudeh.V Leku so se vedno delili mastni dobički, pa velike plače.Moj znanec s triletno izobrazbo ima 1.600 evrov penzije.Delal je v Leku.
Če ste pozorno poglejte g, oz dkg.
Prej je bila škatla keksov npr. 500 g, sedaj sem videla, da je zapis 375 g. Škatla je enake velikosti, samo oblika in višina keksa se je stanjšala, cena pa podvojila.
Pogosto so izdelki v enakih embalažah, pri teži pa so občutne razlike8 navzdol seveda).
Pri ceni izdelkov se pa ne zmotijo. Le čudno, zakaj se ne?