Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vse za šolo

vse za šolo

Pozdravljene,

prosim za nasvet kam naj gremo nakupit šolske potrebščine za naše otroke.

Bolj ko gledam raznoliko ponudbo bolj so raznolike tudi cene.
Včasih ne vidim nikakršne razlike med enim ali drugim HB svinčnikom, čeprav je v ceni očitna.

hvala za vaše predloge.

Mi naročamo kar preko šole (zdajle se ne spomnim od koga). Dobimo seznam, obkljukamo in to je to.

Kupujem na vseh koncih in krajih. Najcenejše robe ponavadi ne.

Tudi jaz mislim, da najcenejše ni najboljše. Mi smo na primer lani v Leclercu nakupili kar nekaj stvari in se nam je fajn zdelo, ker je bilo tako ugodno. Pa je hčera recimo šestilo uporabljala z veliko težavo, ker je bilo tako zanič.

Poleg tega sem ugotovila, da smo lani, ko smo (za dva otroka) kupovali na več mestih in iskali ugodne variante, zapravili več kot bi, če bi vse kupili recimo v MK in to malo boljše znamke. Namreč, če kupiš poceni in slabe barvice, kmalu potrebuješ nove.Prav tako flomastre, nalivno pero, itd.

Tako da bomo letos spet kar MK biznis delali.

Sicer pa delovne zvezke naročimo preko šole, učbenike pa si izposodimo v šoli.

V juniju imajo v DZS popust na Pika kartico za vse šolske potrebščine (20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}), za knjige pa mislim da 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Lahko vzameš na obroke, manjkajoče knjige pa ti pošljejo. To prakticiramo mi.

Žal junija nimamo seznama kaj bodo potrebovali prvčki. Šele septembra.
Kupovat kar tako pa ni priporočljivo, a ne.

prvički: Pokliči na šolo, da vas niso slučajno pozabili obvestiti. Vsi prvčki, ki jih poznam, so imeli že junija doma seznam potrebščin in delovnih zvezkov. Septembra namreč že vse prinesejo v šolo, julija pa avgusta pa na šolah ni nobenega.

Mi imamo že seznam, kaj potrebujejo. Zdaj se naroča, kdaj pa?

Ali se da s popustom naročiti tudi preko njihove spletne trgovine? Na njihovi strani nič ne piše o tem.

lp

New Report

Close