Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vse ze..

vse ze..

spi,
samo mesec sveti..

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

lahko noč !!!

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

Dobro jutro!;-))))))))))))))))

Al eno okno,še odprto je na njem….Dobro jutrom,dober dan.Ni lepo če si zaspan-bodi vedno nasmejan,pa bo zate srečen dan.

dober dan vsem prisotnim in prisebnim;-)

… in sanjam daje krila, da z njimi poletimo …..

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

je pokonci…

ojla stari…vstat bo treba..

leta letijo - iščem stevardeso.....

aha, pol meni nič “dober dan”, ker nisem “prisebna” !! Oki doki, pol pa nič!:-)

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Tudi tebi pošiljam veliiiko pozitivne energije in velik prijazen nasmeh .

Nasmeh vidim, energija še ni prišla do mene !! Škoda, pa ravno to tako zelo potrebujem!

Pol pa en CMOK od še ene neprisebne;-)))))))) Ki si se mi zgebila Mariči moja?;-))))))))))))

Jst sm dns sanjala de sneži -bljak:-(

Ojej,poleti se bo pa prileglo sneženje,ampak samo v sanjah;-)

Upam,da te pozitivna energija čim prej najde in ti pričara prijeten ter uspešen dan.

Ma se nejsm zgebila, dušca, samu so me zje…….le tele moje obveznosti, veš… kumej prhajam na en vornih in normalne tir! Bog polončkaj za lubčka. Vračam enega za lepši dan. Jem prepečenec zdejle inu pijem vodu ZA LIFE z okusom jabolka in se počutim ku ………….en vornih arestant ! Kar tudi sem, če pomislim, da bom morala biti tukaj do 18. ure !!!???:-))))

Ok – ma sam de nej hujšga. Če pa rabiš energijo – pridi u naše kraje na krempir – sej veš Avio Pub;-))))))))))) Bom naročila de kastrole pospravjo in operejo malu bl ksnu;-)))))))))))

Ma bi vseglih rajši sanjala kej druzga;-)))))))))))))

Kako plavaš v toplem morju na dopustu?:-))

Ma ne mene ti u glavo je….at! A veš, kok sem nucalal tist večer glih krompir …. pomfri krompir in jajce na oko, da bi krompir pomakala v jajce … ej, ne anga inu ne druziga … de krepneš… in še pizza je bila tokkkkkk suha !!!!! Jaz pa ima rada zelo ……. in vedno …….. mokro …………. !:-)))) In si jo vedno fulll namočim …………………………….. !:-)))

Ma to upam de bom tudi dočakala, ne samu sanjala;-)

Ali pa jutranjemu sončku na naši deželi … mater, kok je bilo danes težko it v službo …. doma pa sonček sije …. pa kosi pojejo v gmajnici, pa srnice se pasejo po livadi ………o ti lubi bogec. Sej ne, da nimam tukile kej lepga videt, ampak … to vidim vsak dan !!!!:-=)))))

Seveda da boš.Le času daj čas.

Jst bi pa rajši gledala unu, ki vsak dan ostane enih 80 km za mano – je dosti, dosti lepše ku tu tle;-)))))

Ma te bom pelala nekam drgam – kozice pomivajo zjutrej in pice so sočne de o njih teče;-)

Ja, sej, vse kar puščamo za sabo, je ziher lepše kot tisto, k čemur prihajamo dnevno … pa vzemi kakor hočeš! Zjutraj ali proti večeru, ko greš domov ….??? Ha, ha, ha … ane, kako se čez dan vse obrne ????

Čudovito res.Si predstavljam da je romantično kot v pravljici.

New Report

Close