Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vse ze..

vse ze..

…da vstanes je treba prvo it spat.. a ne de…

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

jutro pikec
cmok

@----->----->---@----->------>---- Vsak da je izgubljen, če življenje ni v njem,če iskrenih ni nasmehov in nekaj majhnih "lušnih" grehov! manatea

Je, to ti pa zagotavljam ! Bi ti kar slikco poslala !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Balzam za dušo je lepa narava.

Še bolš balzam pa fajn ljudje;-) Ko srečaš našo Mariči, si ku en malu balzamiran;-)))

Ej, hvala za kompliment, sošolkica, samu pretiravat pa ne smeš veš, ker je polej razočaranje dopeltno !!:-)))) Mejte se vsi lepu, ker grem zdej mal delat !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Super to.Naj živi vesela družba…;-)

..jutro ,,pikica”..:)))). kako si?

ne vem sicer ce je bil tisti cmok namenjen meni al razotu.. :)))

.. pa vseeno nazaj.. cmok cmok…

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

Lepo pozdravljen Torni.Kako si kaj.Še kaj hodiš v naš konec?Sedaj prihaja sezona imaš sedaj ogromno dela?

ČE BI BIL NJEMU BI BIL POD NJEGOV POST ZAPISAN;-))

@----->----->---@----->------>---- Vsak da je izgubljen, če življenje ni v njem,če iskrenih ni nasmehov in nekaj majhnih "lušnih" grehov! manatea

… hvala hvala..
.. oni dan so se moji konji ustavili tam blizu mostu pod katerim pise..
,,NASMEJ SE, NEKDO TE IMA RAD.”..
.. in verjemi ali ne res sem se moral nasmejat…
a ves kje to pise… ??????

NE NE VEM…KJE??

..he he .. vsak dan ko se peljes domov se peljes pod njim… in napis je cez vodo na tvoji levi.. :o)))))))))
.. kam pa ti gledas ko vozis.. nic okoli sebe,al sam tipe… :))))))))))

..tudi v tvoje konce obcasno pridem..
dela pa je prevec.. le meni se delat ne da… :))))))))))))))

NI ENO NI DRUGO……AMPAK SAMO CESTO;-)

.. od slej bos se napise pod mostovi..oziroma nadvozi..:)))))))))))))

Spomladansko utrujen,a?:-)

New Report

Close