Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vse ženske ki so mi simpatične, so zasedene

Vse ženske ki so mi simpatične, so zasedene

Lani sem se ločil, starost nad 40 let, želim si začeti na novo, spoznati v redu žensko. Vse ki so mi simpatične, privlačne, v redu ženske, so poročene ali v vezi. Ali imam samo smolo ali je to realnost. Sedaj mi je ena zelo všeč, ki je poročena, tudi ona ne skriva  simpatije do mene.

Jaz sem bila do pred kratkim v dolgoletni vezi, zdaj sem samska dva meseca. Sploh ne vem kaj naj ima mislim o tvojih izjavah. Kolk hitro se pa vidi, da nekdo ni več v vezi?

Odgovor na objavo uporabnika
đizus, 27.04.2025 ob 08:37

Jaz sem bila do pred kratkim v dolgoletni vezi, zdaj sem samska dva meseca. Sploh ne vem kaj naj ima mislim o tvojih izjavah. Kolk hitro se pa vidi, da nekdo ni več v vezi?

Kaj tu ni jasno, če si 2 meseca  samska, potem nisi v vezi.

Boš pač prevzel eno od njih. Saj ni težko.

Malo drugače. ker so srečno poročene, izžarevajo srečo, kar tebe privlači. zagotovo bolj, kot kakšna kisla faca nesrečno poročene ali nesrečno samske. Isto tudi ženske trdijo, da so vsi vredu moški poročeni, to zato, ker srečno poročeni moški izžarevajo neko zadovoljstvo. To sicer ne gre skupaj s tem, da s ezadnjih 20 letsrečni pari kr naprej ločujejo, a to je že druga zgodba.

Pri teh letih je to normalno. Tip ženske, ki te privlači je očitno takšna, ki je rada v zvezi, poročena. Wife material.

Sem sigurna, da se najde tudi kakšna samska ali ločena z enakimi ali podobnimi značilnostmi, samo dovolj dolgo moraš iskati.

Anonimen552, 27.04.2025 ob 08:54

Kaj tu ni jasno, če si 2 meseca  samska, potem nisi v vezi.

Zanima me na podlagi češa vidiš, sklepaš, da ženska ni samska?  Očitno namerno targetiras vezane oziroma take, za katere si siguren, da so v vezi.

V moji okolici živ bog ne ve da nisem več v vezi ker sem se prej večinoma jaz hodila k njemu, v njegov okoliš.

Bo zdaj bolj jasno, kaj hočem povedat?

đizus, 27.04.2025 ob 09:46

Zanima me na podlagi češa vidiš, sklepaš, da ženska ni samska?  Očitno namerno targetiras vezane oziroma take, za katere si siguren, da so v vezi.

V moji okolici živ bog ne ve da nisem več v vezi ker sem se prej večinoma jaz hodila k njemu, v njegov okoliš.

Bo zdaj bolj jasno, kaj hočem povedat?

Cilja na vezane zato, ker mu po ločitvi ni do resne zveze. Samska pričakuje nekaj resnega, njemu pa ni do tega. Med poročenimi pa  ne vidim res specialnih žensk, precej jih je takih, da sploh ne veš kako jo tip doma trpi, ali varajo, ali pa imajo neznosen značaj.

Anonimen552, 27.04.2025 ob 08:33

Lani sem se ločil, starost nad 40 let, želim si začeti na novo, spoznati v redu žensko. Vse ki so mi simpatične, privlačne, v redu ženske, so poročene ali v vezi. Ali imam samo smolo ali je to realnost. Sedaj mi je ena zelo všeč, ki je poročena, tudi ona ne skriva  simpatije do mene.

..potem že ni tako ok.

Ženske, ki so mi všeč, niso mimoidoče neznane simpatične ženska ki jih  vidim v shopping centru ali v lokalu.  To so ženske, ki jih poznam, z njimi se pogovarjam, ali jih službeno poznam in vem, da so v vezi ali poročene.

Srce125, 27.04.2025 ob 09:56

Cilja na vezane zato, ker mu po ločitvi ni do resne zveze. Samska pričakuje nekaj resnega, njemu pa ni do tega. Med poročenimi pa  ne vidim res specialnih žensk, precej jih je takih, da sploh ne veš kako jo tip doma trpi, ali varajo, ali pa imajo neznosen značaj.

Srce125, ne, želim si izključno resno vezo, za seks ni problem dobiti žensko,imam eno občasno, ampak z njo ne želim skupne prihodnosti. Je mlajša, brez otrok, ampak me na njej par stvari tako moti, da naju ne vidim skupaj.  Želim si urejeno življenje ob urejeni žensko, s katero bi se imel lepo in s katero bi se dopolnjevala. Ločil sem se, ker že od začetka med nama ni bilo najbolje, kompromisna veza, veliko nesoglasij sva pometla pod preprogo, zanosila je, poročila sva se, z leti pa ugotovila, da nima smisla nadaljevati.

Anonimen552, 27.04.2025 ob 10:13

Srce125, ne, želim si izključno resno vezo, za seks ni problem dobiti žensko,imam eno občasno, ampak z njo ne želim skupne prihodnosti. Je mlajša, brez otrok, ampak me na njej par stvari tako moti, da naju ne vidim skupaj.  Želim si urejeno življenje ob urejeni žensko, s katero bi se imel lepo in s katero bi se dopolnjevala. Ločil sem se, ker že od začetka med nama ni bilo najbolje, kompromisna veza, veliko nesoglasij sva pometla pod preprogo, zanosila je, poročila sva se, z leti pa ugotovila, da nima smisla nadaljevati.

Sicer je pa to temo odprla trapasta poročena ženska, ki si nabira simpatije in plus točke.

@Srce125

Ugibam, si samska ali ločena? Poznam dosti več zagrenjenih dolgoletnih neznosnih samskih žensk in moških kot pa poročene. Ker za vezo mora biti človek tudi pripravljen na kakšen kompromis, ki pa ga eni ne zmorejo. Taki so potem raje cel lajf sami.

Koala440, 27.04.2025 ob 10:20

Sicer je pa to temo odprla trapasta poročena ženska, ki si nabira simpatije in plus točke.

Delam v moškem kolektivu in ko se pogovarjamo,jih najbolj odbija feministična neženstvena ženska, zagrenjena, ali taka ki prisega na naravno, v smislu hipi frizura z 5 cm sivim narastkom, oblačila kot pri starih mami,  podbradek , da je še nuna bolj seksipilna, potem pa še trdijo, kako moške ne rabijo in jim je super brez njih. Zato so potem zanimive tiste ki so ženstvene (zato niso kurbe, da ne boste zagrenjenke kokodakale), te so pa ponavadi zasedene, ker dobra ženska ni dolgo sama. To so dejstva, pa če so vam všeč ali ne.

Wertl, 27.04.2025 ob 10:40

@Srce125

Ugibam, si samska ali ločena? Poznam dosti več zagrenjenih dolgoletnih neznosnih samskih žensk in moških kot pa poročene. Ker za vezo mora biti človek tudi pripravljen na kakšen kompromis, ki pa ga eni ne zmorejo. Taki so potem raje cel lajf sami.

Od nedavno nisem več samska. Vem pa, kakšni so predsodki do samskih, saj jih drugi jemljejo za težavne in neprilagodljive…tako kot ti. Tale avtor ni nedolžen. Bivši ženi je mimogrede naredil otroka, sedaj pa se zabava z neko žensko, ki morda pričakuje resno zvezo, med tem, ko on gleda za poročenimi. Tema je drugače bolj za klike, se pa take stvari dogajajo tudi v reali. Lepo nedeljo ti želim.

Tiste, ki vsakodnevno sprehajajo kuzke, neumorno tecejo, visijo po knjiznicah, cepajo nadure,  hodijo ob vecerih k masi…so se ziher samske in malo” rabljene. Katere od teh disciplin pa so moskemu blizu pa mora sam presoditi.

P. S. Kdor dela,  tudi gresi.  Tisti ki lezi itak nic ne naredi. 🤪

Anonimno 6064, 27.04.2025 ob 11:01

Tiste, ki vsakodnevno sprehajajo kuzke, neumorno tecejo, visijo po knjiznicah, cepajo nadure,  hodijo ob vecerih k masi…so se ziher samske in malo” rabljene. Katere od teh disciplin pa so moskemu blizu pa mora sam presoditi.

P. S. Kdor dela,  tudi gresi.  Tisti ki lezi itak nic ne naredi. 🤪

Tudi take v ženskih kolektivih so pogosto samske. Za diskoteko prestare, na spletu pa samo poročeni fukfehtarji. 😉

Hej, je pri tebi vse o.k.?

Koala, Srce, ne igram se s to mlajšo žensko. Prej bi rekel, da se onaz menoj igra. Midva se poznava že dolgo, oba sva bila samska, pa sva se  zmenila za občasno srečevanje, na njeno pobudo, čez en mesec pa je začela, kako je zaljubljena v mene. Jaz v njo nisem in to sem ji povedal, tudi prekinil bom z njo, ker nisva za skupaj. Zelo mi je pa všeč ženska, ki je poročena in je  druga liga kot to dekle. Marsikaj bi  lahko napisal o samskih ženskah, pa ni namen te teme. Njihove trditve, najprej  samo seks želi, nič čustev, nato pa sanja o otroškem vozičku in kako je zaljubljena. In potem smo moški barabe.

ker se v resnici nočeš vezat te samske ne zanimajo in se mečeš za vezanimi, ker z njimi veze itak ne moreš imet in si tako varen pred odgovornostjo predane veze. obče znano psihološko dejstvo.

Zartrose, 27.04.2025 ob 11:26

ker se v resnici nočeš vezat te samske ne zanimajo in se mečeš za vezanimi, ker z njimi veze itak ne moreš imet in si tako varen pred odgovornostjo predane veze. obče znano psihološko dejstvo.

Mislim, da je velik problem v tem, da ne moreš tako hitro izvedeti, ali je nekdo samski ali ne. Sploh, če ima moški občasne priležnice. Ta deluje samski, v resnici pa ni. Osebe s slabimi izkušnjami v preteklosti pa so sploh bolj zaprte sorte, ker se bojijo biti ponovno prizadeti.

Tisti, ki pravite “opažam čisto povprečne ali podpovprečne ljudi, ki so v vezah” pozabljate nekaj pomembnega. Vam razložim na primeru:

a) Predstavljajte si 18-letnika, gimnazijca. Srednješolci so še odprti za parčkanje. Ker je mlad, tudi dobro še izgleda. Na voljo ima kar nekaj sošolk. Ima izpolnjene vse pogoje, da s kakšno punco vstopi v resno zvezo. Če je resen in najde resno, lahko takšna zveza traja. Pri 35ih je še zmeraj v resni zvezi. To je tisto, kar vi opazite.

b) Predstavljajte si 18-letnika, ki obiskuje elektro šolo. Tudi on ima lep mladosten videz, vendar je obkrožen s samimi sošolci, sošolk pa nima. Njegove možnosti so že v štartu bistveno manjše. Srednja šola mine brez da bi kakšno osvojil. Pride na elektro faks. Biva v najemu, kjer ima morda enega cimra in tako se spet ne giblje v ženskih krogih. Morda ima tri sošolke (kakšna zasedena, s kakšno se ne vidi). Študij pride in gre, naenkrat je iskalec zaposlitve. Zaposli v ekipi, kjer je 5 moških in kakšna 15 let starejša tajnica. Spet nima nobene priložnosti. Naenkrat je star 35 in še vedno samski.

Seveda moški pri 35ih izgleda drugače kot kakšen srednješolec. Recimo, da sta oba že malo siva in izgubila nekaj las. Oba sta sedaj podpovprečnega izgleda. Ne poznam ženske, ki bi zaradi znakov staranja na moškemu prekinila zvezo. Prvi je kljub temu še vedno srečno v vezi. Drugi je samski in ima danes na račun videza (mladost je odšla) manj možnosti za uspeh kakor pred 15 leti. Je zelo pomembno, kdaj se je zveza začela. Tudi če rečete, da videz ni pomemben, še zmeraj ne morete primerjati spoznavanja pri 16ih in 35ih letih. Starejši kot si, težje je to, saj smo ljudje z leti bolj zaprti za spoznavanje.

Samozavest, 27.04.2025 ob 11:48

Tisti, ki pravite “opažam čisto povprečne ali podpovprečne ljudi, ki so v vezah” pozabljate nekaj pomembnega. Vam razložim na primeru:

a) Predstavljajte si 18-letnika, gimnazijca. Srednješolci so še odprti za parčkanje. Ker je mlad, tudi dobro še izgleda. Na voljo ima kar nekaj sošolk. Ima izpolnjene vse pogoje, da s kakšno punco vstopi v resno zvezo. Če je resen in najde resno, lahko takšna zveza traja. Pri 35ih je še zmeraj v resni zvezi. To je tisto, kar vi opazite.

b) Predstavljajte si 18-letnika, ki obiskuje elektro šolo. Tudi on ima lep mladosten videz, vendar je obkrožen s samimi sošolci, sošolk pa nima. Njegove možnosti so že v štartu bistveno manjše. Srednja šola mine brez da bi kakšno osvojil. Pride na elektro faks. Biva v najemu, kjer ima morda enega cimra in tako se spet ne giblje v ženskih krogih. Morda ima tri sošolke (kakšna zasedena, s kakšno se ne vidi). Študij pride in gre, naenkrat je iskalec zaposlitve. Zaposli v ekipi, kjer je 5 moških in kakšna 15 let starejša tajnica. Spet nima nobene priložnosti. Naenkrat je star 35 in še vedno samski.

Seveda moški pri 35ih izgleda drugače kot kakšen srednješolec. Recimo, da sta oba že malo siva in izgubila nekaj las. Oba sta sedaj podpovprečnega izgleda. Ne poznam ženske, ki bi zaradi znakov staranja na moškemu prekinila zvezo. Prvi je kljub temu še vedno srečno v vezi. Drugi je samski in ima danes na račun videza (mladost je odšla) manj možnosti za uspeh kakor pred 15 leti. Je zelo pomembno, kdaj se je zveza začela. Tudi če rečete, da videz ni pomemben, še zmeraj ne morete primerjati spoznavanja pri 16ih in 35ih letih. Starejši kot si, težje je to, saj smo ljudje z leti bolj zaprti za spoznavanje.

Zelo dobro napisano.

Ženske tudi vemo, da so najbolj vsiljivi poročeni moški. Če takega zavrneš ali ne pokažeš zanimanja za njegovo osvajanje, ti hitro prilepi kakšno značajsko lastnost. Sploh, če si domišlja, da je tak frajer, da njega nobena ne more zavrniti. Samski moški pa so bodisi sramežljivi zaradi neizkušenosti ali previdni zaradi slabih izkušenj.

Srce125, 27.04.2025 ob 11:09

Tudi take v ženskih kolektivih so pogosto samske. Za diskoteko prestare, na spletu pa samo poročeni fukfehtarji. 😉

Hej, je pri tebi vse o.k.?

Srce:

Pri meni je pa kar lepo vse pod kontrolo,  ne skrbi!

Ce mi cas dopusca, kaj napisem,  kateri pomagam…innn lahko ti grem tudi za prico,  ko se bos porocila.  Ti garantiram,  da bodo lepe fotke! 😁

Anonimno 6064, 27.04.2025 ob 12:39

Srce:

Pri meni je pa kar lepo vse pod kontrolo,  ne skrbi!

Ce mi cas dopusca, kaj napisem,  kateri pomagam…innn lahko ti grem tudi za prico,  ko se bos porocila.  Ti garantiram,  da bodo lepe fotke! 😁

Prav, o terminu in lokaciji boš pravočasno obveščen. 😄 😇

Privlačijo te ženske, ki so odprte za naskoke zunaj veze. Sploh ni pomembno ali je fraj ali poročena. Goneče samice samci takoj zavohajo.

New Report

Close