Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vse ženske ki so mi simpatične, so zasedene

Vse ženske ki so mi simpatične, so zasedene

Zanima me na podlagi češa vidiš, sklepaš, da ženska ni samska? 

Ja vpraša jo , ali pa mu sama pove…

Mater si čudna

Če boš začel z žensko, ki je poročena, bo verjetno enako naredila tebi. Vso srečo.

Mene pa vedno čudi, da ste dedci pri 40-ih trapasti kot pri 25-ih. Ločen is ok, kaj zdaj? Aja, ti bi ponovil vajo, ker enkrat je bilo premalo? E sine, tvoje vrstncie so poročene ali ločene ali site dedcev, kot si ti, mogoče bo kakšna mamica z otrokom zainteresirana, če išče novega osla..

Če slučajno razumeš, kaj ti hočem  povedati, zdaj je čas za tvojo svobodo, z morda kako prijateljico, zdaj ni čas za nove družinske sanje, ker nisi star 25 ampak 40.

Odgovor na objavo uporabnika
Samozavest, 27.04.2025 ob 11:48

Tisti, ki pravite “opažam čisto povprečne ali podpovprečne ljudi, ki so v vezah” pozabljate nekaj pomembnega. Vam razložim na primeru:

a) Predstavljajte si 18-letnika, gimnazijca. Srednješolci so še odprti za parčkanje. Ker je mlad, tudi dobro še izgleda. Na voljo ima kar nekaj sošolk. Ima izpolnjene vse pogoje, da s kakšno punco vstopi v resno zvezo. Če je resen in najde resno, lahko takšna zveza traja. Pri 35ih je še zmeraj v resni zvezi. To je tisto, kar vi opazite.

b) Predstavljajte si 18-letnika, ki obiskuje elektro šolo. Tudi on ima lep mladosten videz, vendar je obkrožen s samimi sošolci, sošolk pa nima. Njegove možnosti so že v štartu bistveno manjše. Srednja šola mine brez da bi kakšno osvojil. Pride na elektro faks. Biva v najemu, kjer ima morda enega cimra in tako se spet ne giblje v ženskih krogih. Morda ima tri sošolke (kakšna zasedena, s kakšno se ne vidi). Študij pride in gre, naenkrat je iskalec zaposlitve. Zaposli v ekipi, kjer je 5 moških in kakšna 15 let starejša tajnica. Spet nima nobene priložnosti. Naenkrat je star 35 in še vedno samski.

Seveda moški pri 35ih izgleda drugače kot kakšen srednješolec. Recimo, da sta oba že malo siva in izgubila nekaj las. Oba sta sedaj podpovprečnega izgleda. Ne poznam ženske, ki bi zaradi znakov staranja na moškemu prekinila zvezo. Prvi je kljub temu še vedno srečno v vezi. Drugi je samski in ima danes na račun videza (mladost je odšla) manj možnosti za uspeh kakor pred 15 leti. Je zelo pomembno, kdaj se je zveza začela. Tudi če rečete, da videz ni pomemben, še zmeraj ne morete primerjati spoznavanja pri 16ih in 35ih letih. Starejši kot si, težje je to, saj smo ljudje z leti bolj zaprti za spoznavanje.

Mislim da se tu motite in da je povprečen moški veliko bolj privlačen pri 35 kot pri 16, moški je, 16-letnik je še fantek, fizično bolje zgleda, poleg tega je pa zgrajena osebnost, samozavesten, ve kaj hoče, vse tisto, kar 16-letnik ni, ker ne more biti. V bistvu moški zgleda svoja najboljša verzija tam nekje okoli 38 in tudi po tem, če se pazi in ima nizek % telesne maščobe, ne izgublja veliko na videzu.

Zaznava z očmi ti oblikuje občutek všečnosti, toda kaj je to? Razmerje skeleta obloženega z muskulaturo, barve, šminke, make up, pudri, laki, umetne, pobarvane trepalnice,… in še kakšne minljive posebnosti, vključno z zaigrano značilnostjo osebnosti?

Sem jaz čuden ali ste tu čudni? Kdo pravi da si želim le seks? Tega občasno imam, s to trenutno mlajšo žensko, ki pa ni moj tip in nimava istih pričakovanj. Od kje vam Zartrose in podobne, da iščem neresno pod krinko resne veze? Že dvakrat je bilo isto, obe zasedeni, obe sta med pritegnili. Ne zato ker sta nedosegljivi, ampak z osebnostjo, ujeli smo se, začutil sem da bi šlo skupaj.  Prvo sem na silo odmislil, po pol leta pozabil, nato spet srečam drugo, ki me je spet očarala in spet poročena.  Imam zgleda smolo ali pa se vrtim v nekem krogu. Želim si resno vezo in neko žensko, ki mi bo navdih, ki mi  bo polepšala moje življenje in jaz njeno. Dosti lažje bi bilo , če bi srečal samsko ločeno žensko, pa bi brez ovir začela skupno zgodbo, ne pa skrivanje, laganje doma, negotovost kako bo, dosti več težav

Anonimen552, 27.04.2025 ob 19:42

Sem jaz čuden ali ste tu čudni? Kdo pravi da si želim le seks? Tega občasno imam, s to trenutno mlajšo žensko, ki pa ni moj tip in nimava istih pričakovanj. Od kje vam Zartrose in podobne, da iščem neresno pod krinko resne veze? Že dvakrat je bilo isto, obe zasedeni, obe sta med pritegnili. Ne zato ker sta nedosegljivi, ampak z osebnostjo, ujeli smo se, začutil sem da bi šlo skupaj.  Prvo sem na silo odmislil, po pol leta pozabil, nato spet srečam drugo, ki me je spet očarala in spet poročena.  Imam zgleda smolo ali pa se vrtim v nekem krogu. Želim si resno vezo in neko žensko, ki mi bo navdih, ki mi  bo polepšala moje življenje in jaz njeno. Dosti lažje bi bilo , če bi srečal samsko ločeno žensko, pa bi brez ovir začela skupno zgodbo, ne pa skrivanje, laganje doma, negotovost kako bo, dosti več težav

Verjetno je hotela rečt, da včasih pride do limerence in se nehote zacopaš v poročeno glih zato, ker veš, da ne more bit nič iz tega in si na nek način razbremenjen realnosti resne veze in odgovornosti, še vedno pa dobivaš čustveni drajv. Ni nemogoče.

Nisi cuden. Mogoce prevec normalen za tale forum 😉

Srecno pri iskanju.

Človek božji pri tvojih letih ne dobivaj se to mlajšo žensko. To za tebe ni dobro. Dobivati se moraš hkrati z vsaj tremi ženskami. Raje s petimi. Ampak brez skrevanja. Pač nisi v vezi. Seveda imaš hkrati še odprta vrata tudi pri šesti ženski. Le tako bosch zadovoljen in hkrati srečen ter ne boš zakompleksan. Ženskam boš privlačen. Poleg tega tudi dopuščaš odprto možnost da kvaliteta priprava na vrh. Takrat boš že sam začutil katera je dovolj kvalitetna zate za kaj več kot le seksualno druzenje. Nisi menda star 20. Imaš 40 plus in to mislim da je edini nacin da nekam prides. Pri tem si seveda posten in ljubec do zensk. Poleg tega jim tudi daš jasno vedeti da si v fazi datanja. S tem seveda ni nic narobe. Lepo bi bi bilo da je ona v podobni fazi in s tem ne pritiska nate. Ti pa če imaš hkrati več izbire tudi ne bos prenasal raznih manipulacij iz njene strani. Imej odprto srce. Ljubezen je velika.

anonimno8409, 27.04.2025 ob 19:47

Verjetno je hotela rečt, da včasih pride do limerence in se nehote zacopaš v poročeno glih zato, ker veš, da ne more bit nič iz tega in si na nek način razbremenjen realnosti resne veze in odgovornosti, še vedno pa dobivaš čustveni drajv. Ni nemogoče.

Ni to iluzija,, limerence.  Dobro vem kaj čutim , ni to želja po nedosegljivem, ker si želim le da bi bila prosta in bi se lahko v miru spoznavala in začela skupno zgodbo.  Tako pa so občutki krivde na njeni strani in krivda na moji, kaj kurim poročeno.

anonimno8409, 27.04.2025 ob 16:41

Mislim da se tu motite in da je povprečen moški veliko bolj privlačen pri 35 kot pri 16, moški je, 16-letnik je še fantek, fizično bolje zgleda, poleg tega je pa zgrajena osebnost, samozavesten, ve kaj hoče, vse tisto, kar 16-letnik ni, ker ne more biti. V bistvu moški zgleda svoja najboljša verzija tam nekje okoli 38 in tudi po tem, če se pazi in ima nizek % telesne maščobe, ne izgublja veliko na videzu.

“Mislim da se tu motite in da je povprečen moški veliko bolj privlačen pri 35 kot pri 16, moški je, 16-letnik je še fantek, fizično bolje zgleda, poleg tega je pa zgrajena osebnost, samozavesten, ve kaj hoče, vse tisto, kar 16-letnik ni, ker ne more biti. V bistvu moški zgleda svoja najboljša verzija tam nekje okoli 38 in tudi po tem, če se pazi in ima nizek % telesne maščobe, ne izgublja veliko na videzu.”

To bolj velja za ženske. Pri 16. se še razvija v žensko, medtem ko je pri 30. lahko zelo privlačna ženska. Moški je pri 35. samo osebnostno bolj razvit, po videzu pa ni rečeno. Nekateri sicer še mladostno izgledajo, veliko pa je takih, ki bi jim na račun videza pripisal 10 let več kot jih dejansko imajo.

Če se 30-letnica dojema kot kakšna lepotica (tudi samo povprečna ima lahko zelo veliko zanimanja in ponudb), je potem razumljivo, da bo za partnerja iskala nekoga, ki je po izgledu vsaj na njenem nivoju. Povprečen moški tu izpade, ker se ženska sama ne dojema kot povprečna.

New Report

Close