VSEGA JE KRIV MAIL….za Bruce-a
Ja jaz sem res že precej nestrpen, pred svetovnim.
Itak zaradi Katančeve čete, pa tudi nasploh mi je veliko bolj všeč šport Nazionale, kot pa drkanja raznih bajeslovno bogatih ali pa mizernih klubov.
Ja, vratarji so pa sploh žilce.
Se mi dopade, ko imajo svoj dan in spravljajo v obup mega zvezdnike.
A imaju i jaja od čelika, :)))
Ja, una grdina od Zidana je še huje kot fegetario, prou en pedofileiro mi izgleda. Brrrrrrr. Hvala bogu, da bo na drugi strani stal Jeremis, da bo svaj tu malo ravnotežja, ha, ha,…..
A marea da je bila?
Pa kaj si imel slučajno priliko jo “vohat” ali razmišljaš, da bi polepšal garažo?
Ja, je res, prava simfonija se začne tam s petimi, šestimi valji i više :)))
Bi bilo pa zelo potentno, če bi to konjenico vtaknili v Stilo ali punto, ej, jej, jej…
Hja… ovohaval sem jo, da bi si enkrat na ta način polepšal garažo ja :)))) Če bo sreča mela mlade in bo bog naklonil kaj regresa….. bi se znalo zgoditi tudi kaj takega ja :)))))
Sicer je pa fuzbal… kolk sem ga včasih sovražu… pol se je pa začela ta Liga prvakov… in je vse na enkrat postalo zanimivo… zdej pa ni da ne bi gledal… če je le čas…. torej… čakam na mundial :)))
Jani šteje… kojne in gleda fuzbal :))))
p.s. pa misliš, da bi pasalo… tolk kojnov v tak avto.. k je punto? jej jej jej :)))
Za tja, urco ali več, vaju zapuščam, banka, ptt in podobno.
Jani, Bruse-man drži obe pesti in še kaj za regres in posledice. In fuzbal.
Ti, tudi jaz ga včasih nisem prenesel. Še v jugi ko so bile tekme yu prvenstva po tv, mi je kar obračalo. Sliškovič, yugovič, pa driblat, da ti pride slabo, tekal ni noben, ker so bili preleni, groza. Je bolje, je, definitivno.
OK, lepo se mejta, se beremo…..