Vsega je kriva ženska hipergamija
Skoraj nihče ni dovolj dober za vas, za tistimi parimi tipi, ki imajo vse, pa se mečete po zobeh in se po kolenih plazite za njimi. Nikoli jih ne boste dobile, trape. Lahko bi si izbrale koga na vašem nivoju, ki je lahko celo čisto v redu, ampak vedno imate pripravljen kak izgovor, kaj mu fali. Prepad med spoloma se bo samo še povečeval in vojna se je šele dobro začela, prihodnost pa pričakuje armado samskih in nesrečnih ljudi.
Dežurni genij, 10.04.2025 ob 15:35
Skoraj nihče ni dovolj dober za vas, za tistimi parimi tipi, ki imajo vse, pa se mečete po zobeh in se po kolenih plazite za njimi. Nikoli jih ne boste dobile, trape. Lahko bi si izbrale koga na vašem nivoju, ki je lahko celo čisto v redu, ampak vedno imate pripravljen kak izgovor, kaj mu fali. Prepad med spoloma se bo samo še povečeval in vojna se je šele dobro začela, prihodnost pa pričakuje armado samskih in nesrečnih ljudi.
A te kaj daje pomlad? Sonce, bliža se poletje … Vse bo še dobro …
Zakaj hočeš biti z nekom, ki noče biti s tabo? Ki si te ne želi. Mu nisi zanimiv. Je s tabo zato ker nima druge izbire. Zakaj točno bi si to želel? Kaj je narobe s tabo?
Btw, se ti ne zdi, da če bi bile ženske tako nesrečne, da bi že naredile kaj glede tega? Očitno so v trenutni situaciji bolj srečne kot bi bile z vami. Ker nihče ne gre na slabše. Ne svojih občutkov nesreče na druge preslikat. Ok si nesrečen ker te nobena ne izbere. Resno verjameš da so one nesrečne ker te ne izberejo? Ker očitno bi te lahko.
Dežurni genij, 10.04.2025 ob 16:40
Jaz sem ločen in me zveze ne zanimajo več, mi je veliko bolje biti sam. Se mi pa smilijo generacije mlajših fantov, ki so se rodili ob popolnoma napačnem času.
Vedno so obstajali ljudje ki so ostali samski. Ni jih bilo tako malo. Samo vedel nisi za njih, ker ni bilo interneta. Si mogoče vedel za dva v vasi. Sedaj jih mrgoli po internetu in misliš da so kar vsi samski. No niso. Večina je poparčkana ali pa sploh noče v vezo. Ampak teh na internetu pač ne vidiš jokat. Imajo življenje. V realnem svetu. Moj kolektiv (99% moški), od 32ih je d samo eden samski. Star 32. Ostali vsi v vezah ali poročeni. Razen 6ih so vsi pod 40 (24-40). Tebi se smilijo “bom z miško si naklikal ženo” tipi. Če jim izklopimo net sploh vedel ne boš da obstajajo.
Star dec, 10.04.2025 ob 17:11
Res je.
Večina “piscev” na spletu nima kaj pametnega povedati.
Zato, kot se reče, kvasijo oziroma bluzijo…
Komaj čakam, da mi replicirajo: ti tudi…
Že, že, samo jaz pišem tako, kot mislim.
Večina pa piše in komentira “politično korektno”.
Prepričan sem, da je to zelo nekorektno.
Ma vi ste še v redu, kakvih ima, za razliko od drugih “red pill” vernikov vsaj relativno jedrnato pišete, če že zanimivo ne.
Mene poslusaj kako naj moski naredi Tinder profil. Vsaj jaz sem tako. Najprej izberes nekaj svojih raznolikih slik. Vsakdanje zivljenje, misticna, ena taka da izkazujes, da si socialen, ena ali dve z zenskami, ki so obvezno v ozadju. Le za ozadje..nato kupis Tinder plus, kjer lahko dajes neskonvno lajkov in tudi fiktivno menjujes lokacije. Nato pa imas 2 moznosti. Prva je malo zamudna. Pac ko si zvecer doma in npr gledas tv, le pritiskas like gumb vsak dan 30min. Pac cisto vse polajkas. Ekrana telefona sploh me pogledas. Druga, boljsa opcija pa je da reces prijatelju, da izdela program da ti aplikacija avtomatsko vse polajka, tako da ti s twm nimas cisto nic dela. Nato odpreš aplikacijo in pogledas koliko imas matchov. Ce sploh kaj. Ponavadi bolj malo.. Nato hitro izbrises zenske, ki ti niso ok. Tiste ki pa so za silo ali se boljse, pa jim pises.napises nekaj stavkov in pošlješ. Seveda napisano copiras in prilepis, tako da posljes vsem zenskam identicen tekst. Pocakas kak dan…nadaljujes pa pogovor kjer cim prej pricakujes date samo z zenskami, ki ti ustrezajo. Gres va vec dejtov naenkrat. Po vsem tem pa imas se vedno manj kot 10% da bos kaj imel s kako zensko. Mogoče ti celo ona ni vsec. Ampak ce si ze toliko truda vlozil, bos pac izvekel maksimum in bos sel na vse ali nic. Tako to delamo profesionalci…. Seveda pa imas vecje moznosti zunaj le pristopiti do zenske in ko nagovoriti.
Anonimno 1434, 10.04.2025 ob 17:29
“Nobena(a) ne gre na slabše”
Vam lahko ženske še bolj nazorno povedo, da jim gre predvsem za korist?
Moški gredo praviloma na slabše. Vse zavoljo seksa in fikcije ljubezni.
Ja ubožčki gredo iz ljubezni na slabše. Ne zato da se kakšna njihovega lulčka, kar jim je edino pomembno na tem svetu dotika :). Zastojn seveda. Po možnosti še da jih streže kot mamica. Ne gredo v vezo zato ker jim je v vezi boljše kot samskim. Ne ne, moški pa to ne. Oni sanjajo o tem da bi šli na slabše. Jim je samskim boljše, ampak sanjajo dnevno o slabšem življenju. Samo ženske imajo eno čudaško idejo v glavi da bi jim v vezi moralo biti boljše kot jim je samskim, zato da bi se za to odločile. Moški to ne. Moški bodo šli na slabše. Bodo potrpeli. Zaradi ljubezni. Se bodo žrtvovali :). MOški so znani po tem da se žrtvujejo
Drži!
90% žensk se suka okoli 2% moških, ki pa pogosto niso zainteresirani za resno vezo.
Ker ženske mislite da ste same 10 in 9 potem tudi iščete top 2%.
Bodite realne in vidite da ste večinoma povprečne in podpovprečne.
Sicer pa je moškim pomemben karakter. Moški potrebuje razumevanje in mir, ne nerganje in ukazovanje ter postavljanje pogojev. Vaše diplome so kvečjemu minus kot prednost zato so zelo študirane vse bolj samske.
S trenutno miselnostjo žensk zahodu ni pomoči saj bo rodnost padla pod 1.
Prek filmov, knjig, revij, resničnostih šovov itd. vam ženskam prav vcepljajo lastnosti ki se moškim gabijo. Pa predstave in sanje ki so zgolj v oblakih.
Moški in ženske smo različni in treba dojeti.
Če je ženskam denar pomemben pri moškemu, moškemu pri ženski ni. Ženske pri pri moških ne marajo miline, obratno pa. Itd.
Feminizem vas bo pa tudi pokončal.
jest567, 10.04.2025 ob 19:26
Drži!
90% žensk se suka okoli 2% moških, ki pa pogosto niso zainteresirani za resno vezo.
Ker ženske mislite da ste same 10 in 9 potem tudi iščete top 2%.
Bodite realne in vidite da ste večinoma povprečne in podpovprečne.
Sicer pa je moškim pomemben karakter. Moški potrebuje razumevanje in mir, ne nerganje in ukazovanje ter postavljanje pogojev. Vaše diplome so kvečjemu minus kot prednost zato so zelo študirane vse bolj samske.
2/3 odraslih ljudi je v vezi. Torej tvoja teorija ne drži. Velika večina zelo povprečnih in podpovprečnih. Še klošarji so v vezi. Ultra debeli. Takšni brez zob. Taki ki se niti umivajo ne. Čas da si nehate lagat in si priznate da ste vi problem in ne ženske. Vi morate rešiti svoje probleme. Ne ženske. Ne bodo ženske vaših problemov reševale. Zelo nemoško javkat in ženske krivit ker jim pač niste všeč. Si predstavljaš da ti pride ena ženaka, ki ti niti približno ni in te krivi za svojo samskost, da si grozen in prepotenten ker je ona samska zaradi tebe? Bi mislil da spada v polje? No….
Čuj, s kmetov nisi ne. Včasih, ko so se živali še parile naravno brez veterinarjev z njihovimi flaškami s spemo, se je dobro dalo videti, če žival ni bila za. Čeprav v gonitvenem obdobju ji kakšen samec ni pasal. Ga ni bilo boga, ki bi jo lahko prisilik k parjenju. Torej, zakaj bi morala biti ženska drugačna, saj smo ljudje samo živali https://sl.wikipedia.org/wiki/%C4%8Clovek
Babam ne dišiš. Pejd raje kaj pametnega in donosnega delat, ne pa utrujat po monu. Sploh so pa za take izumili davno nekoč prostitucijo, če res ne veš. Te dame te za ustrezno plačilo dobro potešijo.
jest567, 10.04.2025 ob 19:32
S trenutno miselnostjo žensk zahodu ni pomoči saj bo rodnost padla pod 1.
Prek filmov, knjig, revij, resničnostih šovov itd. vam ženskam prav vcepljajo lastnosti ki se moškim gabijo. Pa predstave in sanje ki so zgolj v oblakih.
Moški in ženske smo različni in treba dojeti.
Če je ženskam denar pomemben pri moškemu, moškemu pri ženski ni. Ženske pri pri moških ne marajo miline, obratno pa. Itd.
Feminizem vas bo pa tudi pokončal.
Zakaj potem jočete da vas nočejo? Če se vam gabijo. Hočeš žensko ki se ti gabi. Je vse ok s tabo? Ženske niso na svetu zato da tebi ugajajo in ostalim moškim. Ne vem kdo se ti je tako grdo zlagal. Večini dol visi kaj se tebi gabi. Hočeš da se ženske spremenijo? No očitno se nočejo. Torej kaj ti ostane? Jokaj še naprej ali pa se spremeni ti, ki očitno nočeš biti samski. Prilagodi se tisti ki hoče nekaj. Ženske očitno nočejo tvoje sorte moških dovolj da bi se spremenile. Pa se lahko še desetletja po tleh od togote mečeš da bi se morale. Zakaj se ne spremeniš ti? Kako lahko to pričakuješ od žensk, ti pa nisi zmožen?
Anonimno 747, 10.04.2025 ob 19:54
Ce pogledamo na splosno kdo dandanes bolj koristi celotni druzbi?
Moski ali zenske?
Ti zelo očitno ne.
No če se pa že gremo to …. katere družbe so bolj razvite, bolj udobno živijo….tam kjer imajo ženske pravico izbire, ali tam kjer morajo moške poslušat in moški o vsem odločajo? Kdaj so države bile bolj razvite? Ko so ženske lahko vstopile in dobile pravice ali prej? Če imaš idejo da prej….jih je kar še veliko takšnih na svetu, kjer te bodo zelo veseli :). Me firbec koliko časa bi preživel tam :). Ker ja tam ženske ne izbirajo. Izbirajo pa njihovi očetje. Se ti zdi da bi bil večkrat izbran tam? Sumim da jokice z lulčki nesamostojne ne kotirajo kaj hudo visoko na trgu tam :). Še bolj pa sumim da ti “nefeministične ženske”, ki pričakujejo od tebe da si jih zmožen preživeti in otroke in jim zagotoviti bivališče….ne bi bile kaj hudo všeč. Ti bi rad feministko, ki nosi domov denar, ker ti nisi sposoben sam familje preživet, pa nefeministko izven šihta :). Ti bi vse. Ženske….eh, one imajo pa previsoka pričakovanja
:), 10.04.2025 ob 20:06
Ti zelo očitno ne.
No če se pa že gremo to …. katere družbe so bolj razvite, bolj udobno živijo….tam kjer imajo ženske pravico izbire, ali tam kjer morajo moške poslušat in moški o vsem odločajo? Kdaj so države bile bolj razvite? Ko so ženske lahko vstopile in dobile pravice ali prej? Če imaš idejo da prej….jih je kar še veliko takšnih na svetu, kjer te bodo zelo veseli :). Me firbec koliko časa bi preživel tam :). Ker ja tam ženske ne izbirajo. Izbirajo pa njihovi očetje. Se ti zdi da bi bil večkrat izbran tam? Sumim da jokice z lulčki nesamostojne ne kotirajo kaj hudo visoko na trgu tam :). Še bolj pa sumim da ti “nefeministične ženske”, ki pričakujejo od tebe da si jih zmožen preživeti in otroke in jim zagotoviti bivališče….ne bi bile kaj hudo všeč. Ti bi rad feministko, ki nosi domov denar, ker ti nisi sposoben sam familje preživet, pa nefeministko izven šihta :). Ti bi vse. Ženske….eh, one imajo pa previsoka pričakovanja
Sam vprasam…ampak nisi odgovorila