Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu VSEGA LEPEGA V 2006

VSEGA LEPEGA V 2006

In varnega seksa Vam želi Diskretni. Kvaliteta pred kvantiteto.

Lepo praznujte.
Diskretni

Se pridružujem temu voščilu.

V naslednjem letu tu gor navzoči opravičite naslov tega foruma.
Res – tudi jaz vam želim kvaliteto ne kvantiteto – raje enkrat manj, pa takrat, ko že, zelo doživeto!

pik*ica

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Ja, tudi v mojem imenu!
Lepo se imejte…

Lunči

upam, da bo.

Kako že: tako kot prvi dan, bo vse leto??? 😉

Vse taboljše!!!

In? Kako je bilo prvi dan?

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Firbec!!! 😉
E, a ni to dober razlog za en dooooolg kafe???

Se močno strinjam!

Enako!

Pol pa kr še zame podstavte. ;))))))))

a za kafe al kwa? 😉

Ja, pa še pečeno gosko zraven, a ne?

ne smeva mojčki v zelje hodit, perutnino ma ona čez 😉
kaj druzga se spomni … morda čokoladne kukije???

Maš prav, ja! Je napisal “podstavte”. Le kaj naj bi mu midve lahko “podstavle – nastavle”? Kaj rečeš, kaj primerno toplega?

ja, kako pa drgač?!? za diskretnega sam taboljše … ja, če se pa edini oglaša danes 😉

Kaj bomo zdej jezike brusli tukaj al kaj?! Vedve sam zrihtite toplo kavo, ostalo so malenkosti. :)))))))

Jah, kaj pa tukaj še lahko brusmo, razen jezikov? A ti bi toplo kavo, pa mrzel podstavek al kva? Jaz bi pa glih kontra!

In to je edini vzrok al’ kako!? Ja prav lepa hvala, ane.

:))))))

uf, ti pa jezična danes 😉

velja tisto: Če nekdo ni nataknjen ponoči,… ??? 🙂

Mislm, ti me pa zlo hit pogruntaš!

Drgač pa eni zelo pogosto uporabljajo besedo “brusiti”, kt tko, tisto ponavadi večerno opravilo – gresta mal brus’t.
Tle se pa to pač ne izide glih, razen z jeziki oz. brusimo prstke po tipkovnici.

Kavica je že čist mrzla….se mi zdi!

uf, se motiš … je pač ne poznaš 😉

New Report

Close