Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vsem…

Vsem…

.. eno krasno jutro pa en res krasen dan želim in… pejte danes ven, se naužijte svežega zraka, naužijte sonca in toplih žarkov in… uživejte.

Jani bo danes spremljal starejšega mulčka na tekmo na Yeees!!

zauh inu cmoka prou za use!!!

Srečno Jani, pa lepo se mejta!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

JAAAAAAAA..jaz grem..uzivat s tamalckom..sportat..rolala bova..se vozila s kolesom..tud fuzbal nama ne uide…cofotala;))imela dan samo zase..kako obozujem toooo…sonce naju bo bozalo..na koncu pa razvajali tam nekje..s domaco hrano…YESSSSSSSSS…bilo bo kot v sanjah…ma lepo je ziveti..daj gmajna..uzivaj se ti..naj ti soncek sveti..ornk..mocno..naj ti da energijo..daj no..malenkosti pa polepsajo dan..tako kot meni..pridi gmajna..grevaaaaaa…daj roko…ti dam mal svoje energije..zbud…SEEEEE…

poljubcek…papa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

smo se imel ja… včeri pa smo pol šli še v Avstrijo na eno tekmo.. matr, kaj to leti.. sni pa od rolerjev koleščka gor .. ajej :)))

živjo Marija!

SonceK… kje si :))))

matr… kolk energije vre iz tega posta :))))

Je,le ki sije danes,
mene pa tako zebe .
A ni čudno?Ko nekoga naaajbolj človek rabi,
le ta sije nekje drugje…. ?
A bom morala zopet kar z luno biti zadovoljna.
Ah,ja .

Jani !!!

še dober da bo zdej polna luna… ;)))))

dobro jutro…

nioba!!!!

New Report

Close