Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vsem !

vsem !

vsem, ki ste tole dopoldne poskrbeli, da sem se res od srca smejala, prav lepa hvala.
Želim vam vikend, ki naj bo nekaj posebnega, veliko dobre volje, ki jo delite predvsem s svojimi najbližjimi , ki morda, nimajo (našega) smisla za smeh in humor …………
Vesela sem, da ocvirčkov na račun moških , pa tudi žensk, ne vzamete za hudo in da se znamo vsi skupaj pozabavat tudi ob lego kockah.
Ane, kako je svet lahko lep, četudi ga gledamo s “take” strani?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

No ja , ampak vse , kar smo danes tu povedali , je res !
Je pa tudi hudo res , da je resno življenje treba vzeti z njegove smešne plati.
Kajti vsaka stvar ima vsaj dva konca … in na robu joka je smeh … in čeprav sem zdajle hudo pametna , sem v bistvu trapica , ki se trudi … 🙂

Dajmo brat Dobrega vojaka Švejka , pa se bomo v ponedeljek še raje smejali sami sebi 😉

Deževen pozdrav tja v okolico Medvedjega brda , pa v Ljubljano , Maribor , na Gorenjsko, na Bled, v Brkine , Posočje , Idrijsko …. ma ja , povsod, kjer živijo dobri ljudje !
(a ni fino , ko dežuje … dan za muckanje ;)))

🙂 Aha 🙂

lep vikend tud tebi štefi :)))

veš.. tuki mo tko al tko vsi mal odpileni in.. si to ne štejemo za zlo :)))

Ja, humor, pravo razumevanje, prijateljstvo,
tovarištvo, kolegilanost, pomoč z besedo,
tolažba, skupno preklinjanje, skupen jok in smeh
… vse to so odlike udeležencev tega forumu in …
seveda tudi igranje z lego kockami, piromanstvo
(ha, ha, ha, jaz bom vsak čas začela kurit hišo !!!).

Lep dan vsem skupaj,draga gmajna, in tebi Stphi,
ki jo skupaj z zajčkom in ostalimi držiš budno !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

eh, marija, ko bi me prsti kar naprej ne srbeli .-)))))))
ne vem, s kakšno žaubo so namazani:-)

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Z žaubico dobre volje in veselja do življenja,
najbrž no? Živjo, Stephi, kako si? Jaz …. tako
ino onako … Pa prsti le naj srbijo, še bolj in
še bolj … ej, kadar začnejo mene srbeti, mi tudi
ni pomoči.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

danes sem …zanimivo, bi rekla.
Tak občutek dobim, ko mine poletje in se spet prične kaj dogajati.
Danes je zanimiv koncert v Lubniški jami , moram biti zraven, ampak…še sanja se mi (še) ne, kako bom do tja prišla…..
To je tako, kar mičken pustolovsko .-))))

New Report

Close