Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek VSEM SKUPAJ !

VSEM SKUPAJ !

Draga gmajna !

Je brez veze da razlagam, danes se pač ni dalo zaradi službe nič kukat ne pisat na forum. Sedaj, pod noč, je situacija malo smirenija in imam dve minutki, da vas na hitro pregledam in pozdravim. Full mi je žal, ker verjetno izpuščam tudi kake fore ki jih ni za izpuščat, a ne morem pomagat.
Zmagujete tisti, ki ste najbolj zanimivi v nazivih postov. :)))))

Ker pa ne morem povsod vsem odgovarjat, napišem tu ene dve za vse, pa vas obenem lepo pozdravljam do petka. Upam, da bom takrat kaj z vami.

LILI – dosti počitka in tekočine, predvsem te. Najboljše so naravne, dobre za grlo, pa tudi za namazat, provej :))))))

ZAJČEK – upam, da je zdej OK, tiste šalabajzerje okrog sebe pa le prestraši in ne pusti, da oni tebe, OK ?? :)))))))))

MARIČI – žal, nisem bral vsega, kar ste danes napisali, a če sem vsaj malo razumel, se pridružujem tistim, ki jim polepšaš dan vsako jutro. Mogoče sem res brez idej kaj odgovorit, ampak je pa prekrasno prebrat.

BGV – premalo časa imam da bi ti kaj pametnega povedal, na tvojo resno temo, mislim pa, da so odtenki in barve glede tipov veliko veliko lepši in svetlejši, kot jih mogoče v tem trenutku vidiš

MUCA – V bistvu te v taki filozofski izdaji nekako nisem vajen, bi pa imel par nadaljevanj ja…..mogoče ti jih povem, če se bova z Mišonom oglasila…..

BARBARA – hja, sej je res, da kar tu pišemo, nekako izdajamo del sebe, svoje duše, ampak, da kar tako napišeš, da si “easy target” ? Hm, Mujo pamti, pamti …….:))))))))

NIKITKA – Veliko preveč je prekratek moj čas, da bi ti opalil vse, kar se mi muva po ovinkih v glavi, pa vseeno….zdi se mi prelepo, da je še kje kakšna, ki gre samo zaradi svoje muce na dopust, da se lahko gazda dve noči mucka……

ČEBELICA – v dveh stavkih si uspela napisati vse, kar bi jaz rad poosebljal na forumu, zato te zelo rad berem. Veliko humorja in še več pretiravanja.
Boljši slogan bi si težko zamislil……

STUMPANTL – full mi je žal, da sem te danes zamudil, ker ni glih prilik, da bi bili on-line zadnje dni. Pa vseeno, lepo je, ko se pojaviš med nami….

JANI – Rasta-man! Jaz še vedno par stvari ne štekam v zvezi z tvojimi izleti in špineli. Bo treba en dan mujota v roke, da ne bom živel v temi……

MIŠON – še dobro, da si se pojavil. Em, imajo ONE večjo možnost lova, em je fajn, da je kdo od “klinov” dežuren v tej preluknjani gmajni…..

JEŽEK – zadnje mesto je danes častno ! Zato, ker bi ti poželija, da se čimprej vrneš med nas tudi on-line, ter zato, ker se mi zdiš kot nek naš angel varuh, ko vsi dremuckamo.

*************************************************

Ostanite, ali pa POstanite čimbolj horny, pa pa……Brus.

ja Brus..kaj naj rečem lep večer!!
A da sm filozofska..hehe ja včasih tud treba..ampak kej dost ne kompliciram..jest sm bolj fizik..hahahahhaah lubija cmok!!****
varno pot domov….pa vodnarko že na vratih fejst objem in skisn k seb!!
Pa boš vodu,kaj smo vodnarke zmožne!! heheheh papa

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

In na vse skupaj…. namesto pike na i…. namesto zaključka.. ki ga ni… lahko rečem… kljub svoji.. nedoločnosti glede mojih izletov in špinelov, rečem le… Sašo…. svaka ti čast… direkt v žilo.. tvoja tema. Če bi človek primerjal obnove z tvojo temo…. potem.. svaka ti čast!!!!!

Jani bo ob priložnosti razložil.. vse o …. izletih v … deželo travce in dežja :))

Haj, Bruce moj!

Zajček si je te in tvoje prejšnje besede, ki gredo takole: ko jih……vsakega posebej itd…vzel močno na znanje in k srcu. Naredile so uporniškega zajčka, ki si ne dovoli več sranja po njegovi glavi, pa naj stane kar in koliko hoče !!!
Za vse to iskrena ti hvala, še dobro, da sva prijatelja :)))))))))))))))))))))))

ej Brusko Brusko … a maš radarje da zaznaš vsako neumnost, ki jo napišem :)))))))) … sicer pa … a nisem to pisala v kontekstu z neko resno temo 🙂

lep nedelovni dan ti želim !!! .. pa da se jutri kaj srečamo tukaj 🙂

B.

?

He, he Pandica moja, ja, ja !
Bo kriva le kava ?

Ne vem zajček, ne vem. Kaj ti praviš?

… mi smo dobili vsak svoj odstavek … ti si dobila kavico ….

tko :)))))

….Brucko pa je izgubil spomin…..

tko :))

po čem to sklepaš?

Ja, brusko je napisal naslov teme VSEM, pri tem vsakega omenil,
in izpustil…beri pozabil….ja, pandico našo, hehe…..a nisi ukontala Barbi ?

o zajči … je še toook zgodi … mogoče je blo za Bruskota pa … pozno včeri, ko je tole pisal :)))) .. pa je prehitro ‘pošlji’ pritisnil .. na poti domov pa se čist zasekiral, ker je pozabil na Pandico .. jutri bo pa celo temo posvetil samo Pandici :)))

uh ….. :))

A čem jutri forum bojkotirat – no ja Bruskota na forumu?

ne ne ne ne ne …. vsak si zasluži drugo šanso :))))))

rajši se zabavaj ob tem .. kako se ti bo poskusil opravičit 🙂

B.

Lahko in mirno noc zeli vsem Tjavendanovcem vas angel varuh (po Sasovi interpretaciji)… Madonca , mi je zelo vsec Sasov opis vseh na gmajni!

Ej, Saso ti si pa glavna zacimba nasega foruma, tako da ves! Glej, da se potrudis in to tudi ostanes! Zadnje case se mi zdi, da nasa cebelica je “ljute” feferone…, kaj ti mislis?

Ljubezen je drugo sonce, ježek

Hja, Barbi, zanimivo po brat, kako se bo vlačil ven iz godlje, v katero je zapadel po nepotrebnem. Pa stokrat sem mu rekla, naj vendar uporablja pri vsaki stvari tudi pamet.
In ker ga zajček dobro pozna, si dovolim pomisliti, da je to storil ( pozabil) čisto po nesrečnem naključju. In mu obljubim, da bom pri Pandici rekla kakšno dobro besedo zanj..

Zajček- jaz ga že čakam, tega fantalina. Saj sem razmišljala o predlogu Barbare, pa ne vem… no bom vidla, kaj bo napisal, pol se pa odločim.

Ja, Pandi, samo takoj ne popusti, malo naj se vleče ven, toliko, da se mi malo zabavamo ob tem :))))))))))))))))

Ja valjda, pa ne mal. Orng se bo moral ven vlečt!

Je strah v glavi, da roka ne zapiše,
vse tisto, kar v srcu se izriše!

Ma ne, meni je čebeli taka srčkana baklavca…….

Hej, ej, pazi mal !

??????

Jaz imam baklavce full rad!

Ona pa pravi da tudi!

Predvsem je pa mišljeno SLADKO, ne LJUTO!

New Report

Close