Vsem voznicam!
Da bo tudi kaj dobrega od mene,…
Predvidevam, da je med vami kar nekaj voznic, nekatere ste dobre, nekatere ste odlične, tudi slabe ste, kaj ne. Ampak ne glede na to, ste lahko pozabljive, raztresene, ko šibate v službo ali po otroka v vrtec. In ravno takrat, stopite ven iz avta, vzamete torbico, plašč, mobitel in zaloputnete vrata,… …, glej ga zlomka, ključi so ostali zaklenjeni v avtu. Brez panike!!!
Preprosto pokličete na 113, prijavite da ste si zaklenile ključe v avto in prijazen telefonist, vas bo vezal h ključavničarju, ki vam na območju Ljubljane za 6000SIT pride odkleni avto.
Preprosto, pa srečno vožnjo.
….A misliš, da se to moškemu ne more zgodit???
Ja čudn da se lahko!!! Men se je, pa izkušnjo delim naprej, povsem dobronamerno. Ampak opažam, da gre to nekaterim ful v nos, a ne???!!!
Jest napišem neki dobrega, Majda pa to takoj obrne na zajebavanje, opa – podcenjevanje, ženske populacije – zgrešeno, zelo zgrešeno!!!
Abisal,
Ne se sekirat. Vsem se zgodi. Poznam moskega, ki je zaklenil avto in to tako, da mu je motor vmes tekel.
Meni se se ni zgodilo. Na sreco.. Je pa dobro vedeti, da lahko storimo se kaj drugega, kot policemo svoje najdrazje na pomoc.
Si pa predstavljam… Stopim zjutraj skozi vrata, hocem odpreti avto, pa je kljucavnica zamrznjena. Hja, odmrzovalec za kljucavnice sicerimam… ampak, je v avtu in ne morem do njega.
Ves kako sem prisla notri? Skozi prtljaznik sem lezla. In to “umetnost” delila naprej, saj je prav prisla ze sodelavki naslednji teden.
jaz ne razumem, kakšne avte imate, da se vam to zgodi! jaz še luči ne morem pustit prižganih, ker se mi elektrika izklopi, takoj ko potegnem ključ ven.
…tud petka je dobra, a ni?
Jst poznam moškega ki v pozabljivosti prekaša vse. Sicer ni zaklenil ključev v avto je pa potem ko je v mestu opravil vse potrebno odšel na avtobus in domov. Doma se je spomnil da je v mestu pozabil ženo in se odpravi nazaj po njo. Ko pride v garažo ugotovi da je tudi avto pozabil v mestu. In tako se je odpravil nazaj po pozabljeno.
Hvala bogu da nisem njegova žena!
Petka! Super!
Ma ni važno, če me kak BMW prehiti, pridem kamorkoli, gretje dela, kolesa se vrtijo. Notr sprevim sebe pa še štiri kolege, pa prtljago, lahko tut TV, al pa za dedka nov jogi, pa od babice psa lahko pelem k veterinarju, koelga k ima 203cm lahko peljem na urgenco, ker si je gleženj zvil,…
To je ful dobr avtek!
Pa še ekonomičen je: ni žejen, poceni servis je, gume so poceni, pa še registracija je zmerna.
Pa še en nasvet – če ste članice AMZS – odpret vam pridejo brezplačno, drugače pač plačate tudi nekje tako ceno kot je napisala abisal.
Ne me držat za napisano, nisem še preverjala cen, za brezplačno odklepanje članom pa mi je povedal kolega, ki ve res fuuul vse o avtih, redno hodi na avtosejme (predvsem po Evropi) – je pa tudi že klical AMZS:))
Forum je zaprt za komentiranje.