Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Vsi covid nakladači! Ki ga zanikate! Poglejte video!

Vsi covid nakladači! Ki ga zanikate! Poglejte video!

https://www.bbc.com/news/av/world-asia-56839099

A na BBC News se ti zanašaš?
To je enako pranje možganov z nabijanjem plačane propagande, kot so naši RTVSlo, 24kur, Delo idr. main-stream.

Ubrisanim plandemistom bo dovolj že, če si vzamejo malo časa in si na Googlu preberejo osnove Covida, ki jih najdejo, če vtipkajo “Alojz Ihan, Gregor Knafelc, Vladimir Pirnat, Uroš Dobnikar”.
Lahko bi rekli, da gre v članku za nekakšno osnovo virologije v zvezi s SarsCov2 za telebane.

poznam osebno Indijce in Bosance. Vse je res, pravijo. Včeraj mi je poslal prijatelj osmrtnico lepotice, ki je popolnoma zdrava prej umrla v nekaj dnevih od covida. 49 let, v 90-ih je bila miss BIH.

Tudi meni javljajo enako. DA JE VSE RES, itd. Ko vemo, da posebej v Indiji ni res in je vse samo montaža in performans. Hah, ko navadni ljudje sploh ne vedo, da se marksisti sporazumevamo s skritimi telepatskimi škrgami.

Saturn s teboj tovariš. Kmalu bomo zasužnjili te Zemljane in uvedli nujen seks tudi za nas marksiste. Vse Narodne domove bomo napolnili z evropskimi pičkami pa se dokončno namnožili po njihovih zadnjih metrckih evropskega ozemlja. Kaj so pa rekli da je Tito bil majhen, pa Roza Luksemburg da je bila majhna in grda

…zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhh…

Tudi meni javljajo enako. DA JE VSE RES, itd. Ko vemo, da posebej v Indiji ni res in je vse samo montaža in performans. Hah, ko navadni ljudje sploh ne vedo, da se marksisti sporazumevamo s skritimi telepatskimi škrgami.

Saturn s teboj tovariš. Kmalu bomo zasužnjili te Zemljane in uvedli nujen seks tudi za nas marksiste. Vse Narodne domove bomo napolnili z evropskimi pičkami pa se dokončno namnožili po njihovih zadnjih metrckih evropskega ozemlja. Kaj so pa rekli da je Tito bil majhen, pa Roza Luksemburg da je bila majhna in grda
[/quote]

Muahahaha ha 😉

Ampak …
Rosa je bila bolj nizke rasti, ni pa bila grda račka, prav ljubki obrazek je imela. Okey, ni bila glih Sarah Leander. Na srečo 😉
Je pa Rosikin glas močnejši, kot Sarahin.
In naš šibkejši od covid fašizma. Spet bodo žrtve. Glasniki praktičnega uma pa kar pogumno nad nas.

“Teci punčka, teci, življenje ima zate nabrušen nož!”

Pozdrav iz
“Satelite of Love”

Prepričevati kogarkoli z posnetki, ki jih gledamo že 30 let vsak dan, če jih le želimo videti, da je res hudo, ni posebej prepričljivo za dokaz česarkoli. Če si komaj zdaj zahlipala nad dejstvom, da je Zahod kolonializiral večino preostalega sveta, ki zdaj trpi v bedi, tudi takšni, ki jo vidimo na teh posnetkih, ki je posledica kolonializma, ne kovida, si pač enostavno pozna s temi spoznanji. Sicer pa nikoli ni prepozno uvideti krivico, ki jo velekapitalizem oziroma, kakor smo že omenili na tem forumu v zvezi s kovidom – tehno fevdalizem, prizadeja po 500 letih izkoriščanja še naprej, nemoteno.

Indija je imela pred okupacijo Anglije daleč najrazvitejšo medicino, katere anatomija je identična današnji, na primer. Ajurvede Angleži le niso uspeli zatreti popolnoma, zato se mnogi Indijci zdravijo tradicionalno in uspešno. Brez vse navlako kemije sodobne farma industrije se zdravijo z avtohtonih rastlinami in oljnimi tretmaji ter seveda z jogo, z usklajevanjem telesa in duha. Neinvazivno, ekološko, fair trade in brez stranskih učinkov.

Če bi zahodna medicina integrirala indijsko ajurvedo v svojo prakso, do tega kaosa, izkoriščanja, napačnih zdravljenj in manipulacije sploh ne bi prišlo. Sicer je pa to utopija. Ali zelo dolgoročna vizija.

Sama živim po principih tradicionalne indijske misli in ajurvede in sem ravno čez abrahama – zdrava, kot dren. K zdravnikom pa sploh ne hodim, niti v lekarne, nikoli. Ne hodim niti k ajurvedskim zdravnikom – dovolj je, da živiš po osnovnih principih ajurvede in vse, kar se ti lahko zgodi, je nesreča.

Če živite v skladu z ljudsko medicino, ki je najbolje dokumentirana prav v indijski tradiciji, ajurvedi, v najstarejšem zapisanem jeziku vseh časov, sanskritu, ne boste nikoli zboleli za nobeno ‘nalezljivo’ boleznijo. In dočakali veselo, gibcno in visoko starost. Če se vas bo dotaknila bolezen, se boste v dveh dneh sami ozdravili vseh simptomov.

Vsi, ki živijo po principih ajurvede, in poznam jih kar nekaj zelo dobro, niso niti za trenutek podvomili v svoje zdravje v zadnjem letu in niso zboleli niti za kovidom niti za čemerkoli drugim. In sploh ne vem, kdaj so bili na zadnje bolni, če sploh. Tako tudi sama – niti več ne vem, kdaj sem bila več kot kakšen popoldan malce slabotna, ker me je doletela gripa. Saj me nič ni ‘doletelo’, le telo se je hotelo znebiti nekaj smeti. In se jih je, z mojo pomočjo (postom in počitkom ali meditacijo v naravi) uspešno znebilo.

Prepričevati kogarkoli z posnetki, ki jih gledamo že 30 let vsak dan, če jih le želimo videti, da je res hudo, ni posebej prepričljivo za dokaz česarkoli. Če si komaj zdaj zahlipala nad dejstvom, da je Zahod kolonializiral večino preostalega sveta, ki zdaj trpi v bedi, tudi takšni, ki jo vidimo na teh posnetkih, ki je posledica kolonializma, ne kovida, si pač enostavno pozna s temi spoznanji. Sicer pa nikoli ni prepozno uvideti krivico, ki jo velekapitalizem oziroma, kakor smo že omenili na tem forumu v zvezi s kovidom – tehno fevdalizem, prizadeja po 500 letih izkoriščanja še naprej, nemoteno.

Indija je imela pred okupacijo Anglije daleč najrazvitejšo medicino, katere anatomija je identična današnji, na primer. Ajurvede Angleži le niso uspeli zatreti popolnoma, zato se mnogi Indijci zdravijo tradicionalno in uspešno. Brez vse navlako kemije sodobne farma industrije se zdravijo z avtohtonih rastlinami in oljnimi tretmaji ter seveda z jogo, z usklajevanjem telesa in duha. Neinvazivno, ekološko, fair trade in brez stranskih učinkov.

Če bi zahodna medicina integrirala indijsko ajurvedo v svojo prakso, do tega kaosa, izkoriščanja, napačnih zdravljenj in manipulacije sploh ne bi prišlo. Sicer je pa to utopija. Ali zelo dolgoročna vizija.

Sama živim po principih tradicionalne indijske misli in ajurvede in sem ravno čez abrahama – zdrava, kot dren. K zdravnikom pa sploh ne hodim, niti v lekarne, nikoli. Ne hodim niti k ajurvedskim zdravnikom – dovolj je, da živiš po osnovnih principih ajurvede in vse, kar se ti lahko zgodi, je nesreča.

Če živite v skladu z ljudsko medicino, ki je najbolje dokumentirana prav v indijski tradiciji, ajurvedi, v najstarejšem zapisanem jeziku vseh časov, sanskritu, ne boste nikoli zboleli za nobeno ‘nalezljivo’ boleznijo. In dočakali veselo, gibcno in visoko starost. Če se vas bo dotaknila bolezen, se boste v dveh dneh sami ozdravili vseh simptomov.

Vsi, ki živijo po principih ajurvede, in poznam jih kar nekaj zelo dobro, niso niti za trenutek podvomili v svoje zdravje v zadnjem letu in niso zboleli niti za kovidom niti za čemerkoli drugim. In sploh ne vem, kdaj so bili na zadnje bolni, če sploh. Tako tudi sama – niti več ne vem, kdaj sem bila več kot kakšen popoldan malce slabotna, ker me je doletela gripa. Saj me nič ni ‘doletelo’, le telo se je hotelo znebiti nekaj smeti. In se jih je, z mojo pomočjo (postom in počitkom ali meditacijo v naravi) uspešno znebilo.
[/quote]
Naj se raje novinarska golazen vpraša zakaj več skoraj nihče ne verjame njihovim posnetkom.
Za to so si popolnoma sami krivi in zaupanja si ne bodo več zlahka pridobili.

Poglejmo, koliko je Indija naseljena v kakšni razmerah živijo. Vzemimo primer vlaka, tržnice ali česa podobnega. Covid, po vaše, je full smrtonosen. Daj, povejte mi, zakaj niso prej umirali. Ob vseh teh neumnostih, ki jih ljudje snemajo. Imajo pa za čuda vsi mobije. Zakaj nam niso celo leto kazali posnetkov mrtvih, ki ležijo po tleh, ulicah, zaselkih ali jih enostavno kurijo, ker jih nimajo kam dati, če je mortaliteta virusa tako visoka. Razložite mi. Predstavljajte si enega R0-kužnega s teh slik ali video posnetka, x 14 mesecev haranja virusa v njihovih razmerah. Potem si lahko sami potrdite, da ste butli.

http://markdionsbartramstravels.com/articles/understanding-the-indian-railway-system.html

https://www.bbc.com/news/world-asia-india-28156439

https://www.chierda.com/approaching-train-warning-system-for-track-maintainers-in-indian-railway-station.html

https://www.youtube.com/watch?v=vzgabAhzDYM&ab_channel=WildFilmsIndia

[/quote]

Glej, kakor komu paše, po taki medicini pa živi. Moja mat in foter živita približno enak način življenja, sta enako stara, pa je ona precej bolj vitalna in pri zdravju kot on. Bolj se staraš, bolj ti pešajo življenjske funkcije. Enim po 40, enim po 50, enim po 60, enim pa niti po 90 ne. Ni pravila. Vse je v genih. Tako da tvoja izkušnja ne pomeni, da je dobra za vse. Pri 50 bi ti to moralo biti že jasno, sploh če nisi t.i. ovca.

Glej, kakor komu paše, po taki medicini pa živi. Moja mat in foter živita približno enak način življenja, sta enako stara, pa je ona precej bolj vitalna in pri zdravju kot on. Bolj se staraš, bolj ti pešajo življenjske funkcije. Enim po 40, enim po 50, enim po 60, enim pa niti po 90 ne. Ni pravila. Vse je v genih. Tako da tvoja izkušnja ne pomeni, da je dobra za vse. Pri 50 bi ti to moralo biti že jasno, sploh če nisi t.i. ovca.
[/quote]
Očitno je, da nimaš pojma kaj je sploh hotela povedati in kaj pomeni ajurvedski način življenja.

Ihan, resno, ki je trdil, da je cepivo boljša zaščita od prebolele bolezni, in ki zdaj po novem trdi, da cepivo ni zaščita pred okužbo? Tip blebeta popolnoma nestrokovno za nekoga, ki je študiral leta in leta in celo diplomiral. Celo Biontech sam ni nikoli trdil, da je cepivo boljše od naravno pridobljene imunosti. Ampak en Ihanček Slovenček bo pa ja bolje vedel od zakonskega para, ki že 20 let razvija zdravila in cepiva?

https://dokumentarac.hr/cijepljenje/znanstveni-radovi/tko-je-zdraviji-cjepljeni-ili-necijepljeni/

Logično.
Do imunosti in zdravja ni bližnjic.

[/quote]

Jaz tudi nikoli ne zbolim. Brez ajurvede. In imam precej več let kot ti. Zdravniki pravijo, da se bolezni začnejo po 50tem. Če si že pri 40ih pogosto bolan, je nekaj zelo narobe s tabo.

IHAN laže kot pes teče, enkrat pravi da je boljše preboleti, drugič, da je boljše biti cepljen, odvisno kje je denar. 300.000 EVRČKOV JE LANI POKISARIL, če kdo ne verjame, naj sledi njegovemu TRR

New Report

Close