Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vsi enaki, vsi enakopravni

vsi enaki, vsi enakopravni

je še komu čuden ta slogan?
ali je posiljevalec, morilec, pedofil, mučitelj ljudi ali živali, ipd… enak ali celo enakopraven nam???

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

hmmm…pepelči…jest bi mulatko.hhehehhehehehehe

ti pa mene, kajne????upssssssssssssssss

papap

leta letijo - iščem stevardeso.....

Meni je lahko enakopraven sam tist,kr je bolj pokvarjen al pa sprevržen od mene!
;-)))

na kakšen način pa si ti sprevržen??

tebe?? hmmmmmmmmm….

Vsako bi rad……..

polubčkal!!!!
😉

to je pa res sprevrženo, v vsakem oziru :-))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Odvisno,kaj razume tvoja percepcija kot poljubček!
😉

eh, o poljubih imam osebno tako nedolžne predstave, da res močno dvomim, da bi se nama o tem motale po glavi enake predstave :-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Pravilno sklepaš!

ojej, SP…a si siguren, da je s teboj vse vredu?? da nisi slučajno bolan, ker si se v tem primeru tako hitro strinjal z menoj???????

Ko sem bolan se bi strinjal s tabo…ko sem pa zdrav…pa….vklopi špekuliranje!
😉

saj sem ga vklopila, pa vse ostalo tudi, ampak vseeno:-)))
kar sem tukaj, sem se že navadila, da ti takoj rečeš črno, če jaz rečem belo, zato :-)))

New Report

Close