Vsi ki niste šli na volitve tole je za vas:
Anonimno 4557, 09.06.2024 ob 22:43
darwindarko, 09.06.2024 ob 22:37
Anonimno 4557, 09.06.2024 ob 22:34
darwindarko, 09.06.2024 ob 22:26
Anonimno 4557, 09.06.2024 ob 22:24
darwindarko, 09.06.2024 ob 22:13
Anonimno 4557, 09.06.2024 ob 22:12
no ja, 09.06.2024 ob 21:13
darwindarko, 09.06.2024 ob 21:06
Drugače pa je tako. Kar se mene tiče mi je vseeno kdo in koliko glasov je dobil. Kar jih je naj jih ima.
Meni tako levo, kot desno modo dol visita, tako pa mi tudi politčna namišljena krila naj bodo leva ali desna. Mar mi je za moja moda za politike pa prav nič, kot njim zame ne.
Torej na kratko, ker te politika ne zanima in ti politiki dol visijo, nisi šel. Kaj se potem hvališ s tem in trepljaš po rami vse, ki tudi niso šli? Eni nikoli ne gredo ravno zato, ker jih politika ne zanima. Kaj je tu takega, da rabi neko hudo pohvalo? A zdaj je hvalevredno nezanimanje za politiko? Da dol padeš.
Tip je bully, če nisi opazila. Po moderno se temu reče toksičen. In dokler dobiva pozornost, se ne bo spremenu. Pozornost pa dobiva od takih, ki se čutijo sprovocirane. V bistvu uni, k se nonstop zapenjajo med sabo, so razvili travmatičen odnos, kjer se izmenično sproščata kortizol in dopamin, od tega pa človek postane odvisen.
Kaj si pa ti podžigalec sovraštva?
Pičkin dim.
Evo, zdle mu seka kortizol in ko bi mu ratal imet zadnjo besedo, bi dobil dopamin. Sicer pa so njegove besede čista projekcija, kaj dejansko misli sam o sebi. Za primer Grenivka pa je od njega soodvisna. Ona rabi, da se ji govori kakšna mora bit in je povsem vodljiva. Prav tako nima lastne osebnosti, ampak je njena osebnost sestavljena iz tega, kar ji drugi govorijo, da je. Medtem ko Darwin osebnosti sploh nima, zato vsem govori kakšni morajo biti in potem uživu, ko nekomu odleti plafon, ker takrat se mu sproži dopamin in ima končno občutek, da ima on kontrolo.
Aja pa še to, tale tema oziroma prvi prispevek, je tipičen love bombing, ko Darwin išče svoje častilce. Vmes lahko opazimo soodvisne, ki potrebujejo potrditev in tiste, ki se čutijo poklicane, da mu pomagajo spregledat svojo zmoto. Večinoma so skoraj vsi odzivi oseb v tej temi odzivi ljudi z nizko samopodobo. Pravim večinoma, ker občasno se pojavi tudi kdo, ki odda same svoje mnenje ali pa ima slab dan in se je pripravljen kregat. Ti v to skupino ne spadajo.
Dej še kej napiš ti “strokovnjak”. “Take vedno rad berem , da se kaj naučim”.
Moram povedat še, da takim ljudem se ne da pomagat, ker ko govorijo resnico, je ta strašljiva. Take besede je potrebno vzeti dobesedno. Tudi oni se znajo izobraževat in bolj se obdajo z znanjem, bolj znajo manipulirat z okolico. Edina sreča je za nas, ki tako osebo poznamo že od prej, ker vemo kam pes taco moli.
Pa ti si fenomen. Tebe je treba nagradit.
Koliko klofut rabiš, da se strezneš, eno, dve? Daj si jih in ne varčuj z nagrado, saj si jo zaslužiš.
Če bi se dalo tvoje poste blokirat, bi bil pri meni že davno blokiran. Če imaš kake probleme z mojim komentiranjem, da se ne bi folk po nepotrebnem zapletal s tabo, pojdi k psihiatru na pogovor. Nisem tvoja mamica.
Glej pičkin dim. Si ti prilezlo v temo, ki sem jo odprl ali sem te jaz povlekel vanjo?
Presnet hudič trapast si. Polno si sovraštva do mene.
Dej te vprašam kaj sm ti naredu pičkin dim da imaš toliko sovraštva do mene? Boš povedalo odkrito, če sem ti kaj? Ali boš samo bluzilo da se z menoj ne strinjaš in ga imaš zato toliko ob enem pa samo lezeš vame? Dej spizdi kretensko blesavo.
darwindarko, 09.06.2024 ob 22:52
Glej pičkin dim. Si ti prilezlo v temo, ki sem jo odprl ali sem te jaz povlekel vanjo?
Presnet hudič trapast si. Polno si sovraštva do mene.
Dej te vprašam kaj sm ti naredu pičkin dim da imaš toliko sovraštva do mene? Boš povedalo odkrito, če sem ti kaj? Ali boš samo bluzilo da se z menoj ne strinjaš in ga imaš zato toliko ob enem pa samo lezeš vame? Dej spizdi kretensko blesavo.
Postajaš agresiven. Popolnoma in nikakor te ne sovražim. Rajši se vprašaj, od kje v tebi tako sovraštvo do sebe, da to vidiš v mojih besedah. Komentiram dogajanje v tej temi, tako kot se bere.
Sicer je pa odziv kot ga vidimo tipičen primer, ki se ga določene osebe poslužujejo, da svojo agresijo zanikajo, obrnejo, napravijo drugega norega in na koncu sebe predstavijo kot žrtev, osebo ki pa se ne pokorava, pa prikažejo kot agresorja.
Anonimno 4557, 09.06.2024 ob 23:02
Postajaš agresiven. Popolnoma in nikakor te ne sovražim. Rajši se vprašaj, od kje v tebi tako sovraštvo do sebe, da to vidiš v mojih besedah. Komentiram dogajanje v tej temi, tako kot se bere.
Sicer je pa odziv kot ga vidimo tipičen primer, ki se ga določene osebe poslužujejo, da svojo agresijo zanikajo, obrnejo, napravijo drugega norega in na koncu sebe predstavijo kot žrtev, osebo ki pa se ne pokorava, pa prikažejo kot agresorja.
Ne enači agresivnosti z nemočjo.
Ti prideš v temo in začneš ljudem pisati o meni, kot da sem debil. S tem v naprej mnoge ljudi, ker si dejansko ne vzamejo časa brati mogoče prepričaš v laž. S tem škoduješ meni pa še njim, ko bi lahko z mojo pomočjko si odpirali oči.
To je tako, kot bi jaz v tvoji vasi, mestu ljudem preden bi te poznali ali si vzeli čas zate dejal, da si najhujše od človeka in ob tem manipuliral z nekimi primerjavami brez, da bi dejansko kaj povedal zakaj naj bi ti takšen/a bila. Tako bi se te izogibali po nepotrebnem že v naprej.
To ste meni že počeli na forumu. Ker ste anonimni ves čas, se vsakič, ko sami se krepko pokažete, da ste pokvarjeni in neumni skrijete za drugo anonimno ime. Jaz se ne nimam namena skrivati in zato moram biti v svojih odzibih bolj oster. Ker če nisem se zdi, kot da bi vam potrjeval.
Razumeš ti žlehtnoba presneta?
darwindarko, 09.06.2024 ob 22:19
Stara forumašica, 09.06.2024 ob 22:14
darwindarko, 09.06.2024 ob 21:44
Stara forumašica, 09.06.2024 ob 21:42
darwindarko, 09.06.2024 ob 21:33
Stara forumašica, 09.06.2024 ob 21:29
darwindarko, 09.06.2024 ob 21:02
Stara forumašica, 09.06.2024 ob 20:57
Če od 1000 volilnih upravičencev pridejo samo trije “verniki”, je njihov kandidat dobil volitve s 100%.
S tem, da ne greš, si jim naredil uslugo.
Dej to možu svojmu povej, da naj ti ne pomaga pri ničemer in je s tem vse naredu.
Ti si tista, ki se kaže dost tko izven pameti. Kako ti rata sploh v lajfu da ti nebo ne pade na glavo, ko ga tako sračkaš? Kajti bila si med tistimi, ki so javno povedali, da na teh volitvah (kvazi posvetovalni referendum) ne odločamo nič in tako ali tako potem šele parlament kaj odloča, če sploh bo pa vseeno trajbaš za iti na volitve?
Čemu na volitve, če pa tam tvoje odločitve ne odločajo ničesar?
Greš v kuhinjo tudi in ne skuhaš ničesar vedno znova in znova? Kaj pa na tranišče. Gre kakat pa kakat pa kakat pa kakat pa nikol nič ne pokakaš?
Pa kaj ti je, kdo vam je vso pamet poglodal?
Ti sploh veš, da so bile danes volitve IN posvetovalni referendumi?
Da to dvoje ni isto?
In naslov teme, kakršnega si dal, je o volitvah.
Ne mešaj zdaj zraven referendumov!
Ma saj sem tebi omenil v oklepajih tudi posvetovalni referendum tako da ne strelaj kozlov.
Referendum je bil zato, da bi vsaj malo več ljudi prišlo volit dripce. Ker, če ne bi ob enem dali referendumskih vprašanj na katere nasedate nekateri potem bi bilo še manj udeležbe na voliščih.
Pač eni ste naivni, kot je naiven lahko biti. Nekateri pa prasce politične na kilometre beremo kaj so naumili.
Ne, replicirala sem ti na tole
darwindarko
09.06.2024 ob 20:54 zadnji odgovor 09.06.2024 ob 21:38
BRAVO
In tu o referendumih ni niti najmanjše omembe…
Na voliščih se voli, ker se gre za človeške vole.
Ne utrujaj po nepotrebnem. Sem ti že povedal glede ostalega.
Na volitvah se voli, glede referendumov pa se glasuje.
Ko voliš glasuješ…
Še nimaš dost? Kaj nisi že dovolj traparije pokazala, ko si šla na-v volišče? Si šla? Če si, dost je bilo škode no.
Kdo bo to zločinstvo, ki ga podpirate čistil?
Potem pa napiši pravilno, namesto
Napiši
Vsi, ki niste šli na volišče, tole je za vas:
Imamo zelo lep jezik, uporabljajmo ga tako, kot je prav.
Stara forumašica, 09.06.2024 ob 23:20
Potem pa napiši pravilno, namesto
Napiši
Vsi, ki niste šli na volišče, tole je za vas:
Imamo zelo lep jezik, uporabljajmo ga tako, kot je prav.
Ne. Ker so šli na volišče IN na volitve.
Če voliš glasuješ. Na voliščih se voli, glasuje.
darwindarko, 09.06.2024 ob 23:29
Lep jezik pa? Kakor za koga.
Vprašaj morda tujce,kako jim je slovenski jezik “lep”.
Poklicno sem v stikih z veliko tujci in ko jim razlagam o našem jeziku, se strinjajo, da je zahteven, ampak zelo lep.
Še posebej jim je všeč to, da imamo dvojino.
Grenivka422, 09.06.2024 ob 23:33
Darko, sem ti že večkrat napisala, kdo ti piše pod anonimno in kdo te blati. Jaz vem in ti tudi zelo dobro veš. Si dalj časa na forumu kot jaz. Ženska intuicija in žensko oko.
Glede volitev pa kljub nizki volilni udeležbi najhujše šele prihaja.
Tudi jaz nisem šla. Nimam slabe vesti, sem pa zgrožena.
Ne vem jst kateri sem tak žulj v peti. Njen problem, če ne prenese, da se ljudi pohvali, ker niso šli na volišče.
————
Kaj si pa ti zgrožena pa ne vem razen tistega kar preberem. Če po tem sodim bi lahko dejal, da kaj glede konoplje. Tukaj pri tej zadevi zelo verjetno nisva enakih mnenj. Ker če bi bila, potem bi bil jaz džanki, ker sem jo kadil pa nikoli nisem bil džanki in nek drogeraš.
Se me pamet dobro drži in mi služi. Celo toliko, da lahko v mnogočem druge kaj poučim in ne samo drugi mene.
Da pa človek sreča v življenju težake pa naj bodo okajeni, pijani ali trezni pa vsekakor drži.
Stara forumašica, 09.06.2024 ob 23:35
Še enkrat, lep jezik imamo in uporabljajmo ga tako, kot je prav.
Na volišču volimo na volitvah in glasujemo ter odločamo na referendumih.
Na referendumih ne volimo.
In ti si hvalil tiste, ki so volili.
hahahaha dej no kaj me hecaš
Kaj odločaš, če si sama povedala pred tem dnevom, da ne odločamo.
Ne me hecat pa smejat.
——————————————–
Prevajalka, 09.06.2024 ob 23:37
Poklicno sem v stikih z veliko tujci in ko jim razlagam o našem jeziku, se strinjajo, da je zahteven, ampak zelo lep.
Še posebej jim je všeč to, da imamo dvojino.
Lepo, če jim je lep. Kaj naj drugega rečem. Jaz ne gledam nanj, kot na lepoto.
@Stara forumašica
Odločali naj bi poslanci v državnem zboru. Zato je to grdo, da se zavaja ljudi, da se gre za neko odločanje.
Pojdi raje na 24 ur in kam drugam, kjer pišejo o odločanju in jim tam počisti pojme.
Če mi nekaj odločamo potem bi to moralo biti odločilno. Ker pa ni pa ne odločamo.
In tudi povedali so ljudem, da se gre za POSVETOVALNI REFERENDUM.
Če s egre za posvetovalni referendum potem bi bilo pravilno dejati, da so ljudje na voliščih svetovali in ne odločali, če pa njihove odločitve niso odločitve in bo nekdo drug odločal oni pa ne.
darwindarko, 09.06.2024 ob 23:13
Ne enači agresivnosti z nemočjo.
Ti prideš v temo in začneš ljudem pisati o meni, kot da sem debil. S tem v naprej mnoge ljudi, ker si dejansko ne vzamejo časa brati mogoče prepričaš v laž. S tem škoduješ meni pa še njim, ko bi lahko z mojo pomočjko si odpirali oči.
To je tako, kot bi jaz v tvoji vasi, mestu ljudem preden bi te poznali ali si vzeli čas zate dejal, da si najhujše od človeka in ob tem manipuliral z nekimi primerjavami brez, da bi dejansko kaj povedal zakaj naj bi ti takšen/a bila. Tako bi se te izogibali po nepotrebnem že v naprej.
To ste meni že počeli na forumu. Ker ste anonimni ves čas, se vsakič, ko sami se krepko pokažete, da ste pokvarjeni in neumni skrijete za drugo anonimno ime. Jaz se ne nimam namena skrivati in zato moram biti v svojih odzibih bolj oster. Ker če nisem se zdi, kot da bi vam potrjeval.
Razumeš ti žlehtnoba presneta?
Nemočjo? Nemočen je otrok, odrasla opravilno sposobna oseba pač ne. Tu ne govorimo o vojnih razmerah, ampak o obnašanju.
Jaz ne pišem o tebi. Mogoče ti je kdo kje napisal idiot, jaz ne. Kolikokrat ti druge naslavljaš z idioti? Dvojna merila niso primer zrele osebe. Komentiram kako se bere, samo obnašanje v pisanju ni primer zrelega človeka. Zmerjanje ljudi z idioti ni primer zrelega človeka. Jaz nobenega v nič ne prepričujem, ampak komentiram dogajanje. Sicer gre pa vsak lahko sam prebrat pisanje in si ustvari svoje mnenje. Moj namen ni ljudi poveličevati ali poniževati, niti tega ne pišem nikjer. Če se kje bere, da nekoga ponižujem ali poveličuje, prosim citat. Poleg tega si ne lastim ljudi iz vasi ali mesta. Nikjer ne pišem, da si najhujše od človeka. Mogoče pa ti ne razumeš razlike med oster in nesramen. Neumno je sploh to razlagati nekomu, ki zaključi z žlehtnoba presneta.
Še enkrat, jaz ne tekmujem s tabo, niti nisem v nobeni bitki, niti nič. Samo komentiram dogajanje in mislim s tem nadaljevati.
Verjamem, da smo vsi opravilno sposobni odrasli tu gor sposobni kulturnega dialoga. Nobenemu tu gor se ni potrebno ne braniti ne dokazovati. Vsak ima svoje mnenje, ni nikogaršenj podaljšek in si zasluži spoštljivega pogovora. Tudi ti. Dokler pa gre za zmerjanje, pokroviteljsvo in hujskanje, pa ne gre za zrel pogovor ampak za zmerjanje in vsiljevanje na nivoju otroškega vrtca.
Ponovno, nisem tvoja mamica in nisem tvoj otrok. Meni se ne rabiš dokazovati, niti ne pričakuj od mene potrditve. Nisi mi nič, ne sovražnik, ne prijatelj. Kljub temu, da se predstavljaš z imenom in priimkom, si zame popolnoma anonimen in imaš popolnoma enako težo kot kdorkoli drug na forumu. Če bo tvoj odziv spet odziv v stilu užaljenega ali nemočnega otroka, ne mislim več odgovarjat. Ne mislim bit niti zastonj psihiater. Mislim pa komentirat dogajanje na forumu. Če to v komu sproži osebne travme in znori in je to njegov konstanten odziv in ne posledica slabega dneva, ne zna kontrolirat svojih čustev in taki ljudje škodujejo družbi. To so dejstva.
Anonimno 4557, 10.06.2024 ob 00:07
Nemočjo? Nemočen je otrok, odrasla opravilno sposobna oseba pač ne. Tu ne govorimo o vojnih razmerah, ampak o obnašanju.
Jaz ne pišem o tebi. Mogoče ti je kdo kje napisal idiot, jaz ne. Kolikokrat ti druge naslavljaš z idioti? Dvojna merila niso primer zrele osebe. Komentiram kako se bere, samo obnašanje v pisanju ni primer zrelega človeka. Zmerjanje ljudi z idioti ni primer zrelega človeka. Jaz nobenega v nič ne prepričujem, ampak komentiram dogajanje. Sicer gre pa vsak lahko sam prebrat pisanje in si ustvari svoje mnenje. Moj namen ni ljudi poveličevati ali poniževati, niti tega ne pišem nikjer. Če se kje bere, da nekoga ponižujem ali poveličuje, prosim citat. Poleg tega si ne lastim ljudi iz vasi ali mesta. Nikjer ne pišem, da si najhujše od človeka. Mogoče pa ti ne razumeš razlike med oster in nesramen. Neumno je sploh to razlagati nekomu, ki zaključi z žlehtnoba presneta.
Še enkrat, jaz ne tekmujem s tabo, niti nisem v nobeni bitki, niti nič. Samo komentiram dogajanje in mislim s tem nadaljevati.
Verjamem, da smo vsi opravilno sposobni odrasli tu gor sposobni kulturnega dialoga. Nobenemu tu gor se ni potrebno ne braniti ne dokazovati. Vsak ima svoje mnenje, ni nikogaršenj podaljšek in si zasluži spoštljivega pogovora. Tudi ti. Dokler pa gre za zmerjanje, pokroviteljsvo in hujskanje, pa ne gre za zrel pogovor ampak za zmerjanje in vsiljevanje na nivoju otroškega vrtca.
Ponovno, nisem tvoja mamica in nisem tvoj otrok. Meni se ne rabiš dokazovati, niti ne pričakuj od mene potrditve. Nisi mi nič, ne sovražnik, ne prijatelj. Kljub temu, da se predstavljaš z imenom in priimkom, si zame popolnoma anonimen in imaš popolnoma enako težo kot kdorkoli drug na forumu. Če bo tvoj odziv spet odziv v stilu užaljenega ali nemočnega otroka, ne mislim več odgovarjat. Ne mislim bit niti zastonj psihiater. Mislim pa komentirat dogajanje na forumu. Če to v komu sproži osebne travme in znori in je to njegov konstanten odziv in ne posledica slabega dneva, ne zna kontrolirat svojih čustev in taki ljudje škodujejo družbi. To so dejstva.
Kakšno dogajanje pa ti komentiraš?
Si lahko preberemo na prejšni strani.
Očitno, OČIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITNOOOOOOOOOO te je zmotilo, da ljudje niso, kot podivjani napadli teme ampak se jim je nekaterim fajn zdela pohvala.
In to ti je šlo tako v nos in še vedno ti gre,da se odlločiš svoje frustracije zapisati in zamegljevati v tisočih besedah. Da se ti da, hej.
Pa da ti malo vrnem. Nisem ti jst očka, da me boš otročiček napeljevalo v otročarije.
—
Dej poglejmo kaj si trosilo in se sedaj sprenevedaš, da s egre v bistvu za tvojo toksičnost in ne mojo.
Tvoje zmazki preden sem te nazaj spljuval:
——–
Tip je bully, če nisi opazila. Po moderno se temu reče toksičen. In dokler dobiva pozornost, se ne bo spremenu. Pozornost pa dobiva od takih, ki se čutijo sprovocirane. V bistvu uni, k se nonstop zapenjajo med sabo, so razvili travmatičen odnos, kjer se izmenično sproščata kortizol in dopamin, od tega pa človek postane odvisen.
——————
Evo, zdle mu seka kortizol in ko bi mu ratal imet zadnjo besedo, bi dobil dopamin. Sicer pa so njegove besede čista projekcija, kaj dejansko misli sam o sebi. Za primer Grenivka pa je od njega soodvisna. Ona rabi, da se ji govori kakšna mora bit in je povsem vodljiva. Prav tako nima lastne osebnosti, ampak je njena osebnost sestavljena iz tega, kar ji drugi govorijo, da je. Medtem ko Darwin osebnosti sploh nima, zato vsem govori kakšni morajo biti in potem uživu, ko nekomu odleti plafon, ker takrat se mu sproži dopamin in ima končno občutek, da ima on kontrolo.
Aja pa še to, tale tema oziroma prvi prispevek, je tipičen love bombing, ko Darwin išče svoje častilce. Vmes lahko opazimo soodvisne, ki potrebujejo potrditev in tiste, ki se čutijo poklicane, da mu pomagajo spregledat svojo zmoto. Večinoma so skoraj vsi odzivi oseb v tej temi odzivi ljudi z nizko samopodobo. Pravim večinoma, ker občasno se pojavi tudi kdo, ki odda same svoje mnenje ali pa ima slab dan in se je pripravljen kregat. Ti v to skupino ne spadajo.
—————————
Zgornji tvoji komentarji kažejo več, kot očitno frustracijo z menoj na to kar se je v tem pred tvojimi komentarji v temi pisalo. In več , kot očitno si prišlo v temo blatit na avtorja na osebno raven. Kar pomeni, da si zame navadno pezdeto. Po možnosti užaljeno zaradi tega, ker si med tistimi, ki so šli na volišča in jih nimam namena hvalit.
Kupi si liziko pa se nagradi otročiče zblojeno.
darwindarko, 10.06.2024 ob 00:34
Kakšno dogajanje pa ti komentiraš?
Si lahko preberemo na prejšni strani.
Očitno, OČIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITNOOOOOOOOOO te je zmotilo, da ljudje niso, kot podivjani napadli teme ampak se jim je nekaterim fajn zdela pohvala.
In to ti je šlo tako v nos in še vedno ti gre,da se odlločiš svoje frustracije zapisati in zamegljevati v tisočih besedah. Da se ti da, hej.
Pa da ti malo vrnem. Nisem ti jst očka, da me boš otročiček napeljevalo v otročarije.
—
Dej poglejmo kaj si trosilo in se sedaj sprenevedaš, da s egre v bistvu za tvojo toksičnost in ne mojo.
Tvoje zmazki preden sem te nazaj spljuval:
——–
——————
—————————
Zgornji tvoji komentarji kažejo več, kot očitno frustracijo z menoj na to kar se je v tem pred tvojimi komentarji v temi pisalo. In več , kot očitno si prišlo v temo blatit na avtorja na osebno raven. Kar pomeni, da si zame navadno pezdeto. Po možnosti užaljeno zaradi tega, ker si med tistimi, ki so šli na volišča in jih nimam namena hvalit.
Kupi si liziko pa se nagradi otročiče zblojeno.
Popravek: Dej poglejmo kaj si trosilo in se sedaj sprenevedaš, saj se gre v bistvu za tvojo toksičnost in ne mojo.
In dodal bi še, da kažeš neko ljubosumnost, ko omenjaš Grenivko.
Povej mi @Anonimno 4557 te je kdo premal nategnu ali pa te jaz nisem hotel, ko si se nastavljala in se sedaj tako sekiraš z menoj?
Lej ne bom te nategnu, nisi mi všeč in ne bi mi bila.
modrivrag, 10.06.2024 ob 00:47
Drek od lenuha Čaterja se čuti pristojnega za deljenje pohval. Mater, bi bilo to treba to noro gnilo zapohano nesnago nalomt po hrbtu kot hudiča in nagnat delat.☝️😁
Le glej, da se ti ne bodo orosile učke, če bi me zagledal v Posavju in bi se ti noge zašibile po nogah pa bi začutil scanijo in drek, ki bi ti iz riti spolzel. Ko in če naju življenje sreča boš dobil izstavljen račun garantirano.
Torej, slovenskim volilcem je vsega dovolj, ocitno je cas za spremembo, zato so je najvec mandatov dobila stranka, ki je in bo pokleknila Von der Leyenovi, posiljanju orozja Ukrajini, ki je pokleknila ob Covidu. Imena njihovih izvoljenih poslancev kazejo na to, da si slovensko volilno telo res zeli drugacne politike. Enako velja za drugouvrsceno stranko, ki res prinasa neko svezino v slovenski politicni prostor, oba izvoljena poslanca sta popolnoma nova obraza pod okvirom Svobode, ceprav sta prej pripadala neki drugi stranki novih obrazov in politike. Zeleni prehod definitivno bo, razen ko bo zmanjkalo sonca in vetra, takrat bomo kurili premog, odpadne soncne celice, vetrnice pa rade ze same od sebe zagorijo. Nova Slovenija je tako zelo nova, da za gospoda Tonina prej sploh se slisal nisem, SD in SLS nas pa tudi se nikoli nista peljali zejnih cez vodo. Sloveniji se obeta cisto drugacna politicna smer, starejsim, zaradi katerih smo baje za dve leti ohromili gospodarstvo se bo sedaj pomagalo pri dostojnem koncanju zivljenja, v vecnem boju med Niko in Janezom na twitterju preobratov nikoli ne zmanjka, svezina se cuti pri svezih cenah hrane, goriva in drugih energentov, lastili si ne bomo nicesar vec in bomo srecni.
Zelo smo se bali skrajne desnice, zato smo izvolili zmerno desnico, ki bo Sloveniji zagotovila varnost s preprodajo orozja in covid mask, in zmerno levico vedno svezih imen (stranke), ki bo pomanjkanje pravicno prinesla vsem. Sem se kaj pozabil?
Aja, pozabil sem na slovenskega in evropskega kmeta, pa nic ne de, nanju bodo kmalu po volitvah pozabili tako mediji, kot Evropska komisija in parlament, razen ko bo treba najti krivca za izpuste CO2 in metana.
darwindarko, 10.06.2024 ob 00:53
Le glej, da se ti ne bodo orosile učke, če bi me zagledal v Posavju in bi se ti noge zašibile po nogah pa bi začutil scanijo in drek, ki bi ti iz riti spolzel. Ko in če naju življenje sreča boš dobil izstavljen račun garantirano.
Kaj boš se repenčilo pezde usrano zavoženo in grozilo. Spizdi z mona in se spravi delat, da boš nesnaga lena, vsiljiva, fuknjena v gnilo bučo, vsaj za kruh in gate zaslužilo.☝️
Če zaključim današnje komentiranje: zgoraj imamo tipičen primer obnašanja čustveno nezrele odrasle osebe. Kako se odzovemo na 4letnega otroka, ki se v trgovini meče na tla, ko ne dobi lizike?
Meni je vseeno ali ste volili ali niste volili. Spoštujem osebno voljo vsakega posameznika, zagovarjam spoštljivo obnašanje in konstruktiven dialog. Zdrava odrasla oseba ne potrebuje ne potrditve, ne hvale, da se je odločila tako kot se je. V svojih dejanjih in razmišljanju je neodvisna in samostojna.
Določene osebe tega niso sposobne. Povsod vidijo nasprotnike in vsem okoli sebe začno razlagati kako morajo živeti, ker oni vedo najbolje za vas. Ker nimajo samorefleksije, ne razumejo, da je vsak človek svoja osebnost in jih vidijo kot predmete. Kot recimo rabiš kavo, greš na kavomat. Oni ko rabijo pozornost in potrditev, gredo to iskat. Ne da se jih spremeniti, ker so se jim zaradi konstantne nevarnosti v otroštvu, drugače razvili možgani. V resnici jim dol visi za vse ostale, ker oni so središče vsega, če ni po njihovo vam naredijo življenje pekel, počasi uničijo vašo osebnost, dokler sploh ne veste kaj ste, zakaj ste, kaj želite, ker vas taka oseba spravi v stanje pripravljenosti, v boj za preživetje in izgubite stik z realnostjo. Potegne vas v svoj fantazijski svet in vam začne “odpirat oči”. Tu ne gre za konstruktiven dialog, ampak za vsiljevanje osebnega prepričanja. Pogovori z njimi so vrtenje v krogu. Izgubite svoj lastni jaz in vsa vaša dejanja so usmerjena v služenju taki osebi, samo da ne znori in ne začne z agresijo. V živo od takih ljudi samo stran, ker si boste uničili življenje, še preden se boste zavedeli, kaj se sploh dogaja.
Ja, ljubica draga, le zakaj si zgrožena? Odrekla si se pravici do tega, da greš volit, pa so prišli SDS in volili oni. Nas ostalih je bilo premalo. Jaz sem Vesno obkrožila. No, nekaj je pa vseeno dobila glasov.
S tem, da ste ostali doma in se zato še tolčete po prsih, ste naredili samo neumnost. Pa saj ne boste priznali, ne?