Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek VSI KI STE TU

VSI KI STE TU

Lepo pozdravljeni vsi, ki ste tu (in tam), jaz imam danes rojstni dan,….in sem stara 35 let…. in sem dobre volje….. C I A O……

Sun always shines on TV...

hej Bonnie… vse tanartaboljše od generacije :)))

ma če ne danes, kdaj pa boš.. dobre volje :))) Na zdravje in na proslavljanje :))

Izkoristi leto, ki je pred tabo; tvegaj, kajti le tako boš vedel, da živiš.
Vedno sledi soncu podnevi in luni ponoči.
Naj te ne zavedejo kratke poti, ker so brez konca…
Izberi le najboljše!

Z ljubeznijo, Mavrični vitez

Tole ime..midve se nisva se veliko tipkali…tale tvoj nick..ti nekega dne povem..kako in kaj..spominja me na nekoga, ki je v resnicnem zivljenju imel ..ima tak vzdevek.

Bonnie:

Želim ti veliko sreče
želim ti najlepše sanje
Naj vedno te vodi lepa misel
in vedno se spomni na kaj lepega.
Želim ti na tisoč rožic
želim ti le eno pesem
Ki te bo mogla odpeljati , na luno in nazaj.

Uzivaj, vedno in povsod, imej se rada in zavedaj se, da se le enkrat zivi. Zato naj preteklost ostane preteklost, prihodnost v prihodnosti, ti pa vsak dan izživi do konca, kot da je to šadnji dan, ki ga zivis!
Vse najboljse…resnicno, iskreno iz srca.Poljubcek

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Lepe besede..lepe želje…dobro jutro..mavricni vitez in dobrodosel med nami, poljubcek na licka..da se bos lepo pocutil v nasi kletki.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ja vse najboljše na obalo!!!!!!
In vsaj še dvakrat toliko!!!!!!
Cmokov poln koš!
:-))))))))))))))))

Hvala, hvala vsem, iz srca.

Sun always shines on TV...

Pa še enga cmoka za današnji dan!
CmooooooooooooooooooK!
🙂

hvala za lepe besede, tudi tebi lupčka na tvoja lepa lička za lepši dan.
lahko pa tudi kam drugam, če hočeš

Opa…lump si;))..na licka sprejmem..kam drugam pa me mika…haha…pa si upas??

Bonnie..tukaj smo..vracaj se k nam..papa

kam si pa mislila da bi te

ne vem..povej ti..kaj si imel v mislih..mavricni vitez, preseneti me…znas…obvladas to??;))

poljub na roko
kaj si pa ti imela v mislih

tocno to..kako si uganil, ker sem vedela, da si gentleman..no vitez;))..in jaz tvoja prinseca..haha…pa se poklon si mi namenil..je tako…mmm..me je kar odneslo v daljne case nazaj..na neki dvor..k mavricnemu vitezu.

in kaj sta počela na tistem dvoru

mmmm..same lepe stvari;))

kakšne?

mavricne;))

kaj pa so to mavrične stvari

enga lupčka za dobro jutro

Mavrični vitez, če je kje kdo, ki bi to znal ali vedel, si to ti…cutis mavricne stvari;))?!

Lepo mavricno jutro ti zelim..in seveda tudi tak poljub;)).

a tiste stvari, ki so več kot poljub so tud mavrične stvari

seveda..no..kakor za koga..zame ze..ampak sedaj je vprasanje katere stvari pa so vec od poljuba;))

sem mislil tiste, ko se dva ljubita

opa..mi bo nerodno..ampak je resnica..aha

New Report

Close