Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek VSI KI STE TU

VSI KI STE TU

kaj od teh stvari pa imaš najraje

ufff..to naj pa ostane samo moje-moje..dovoliš..

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

dovolim, čeprav me zelo zanima

iz kje si doma

tole leti vse prevec na osebno…se ti ne zdi…dajva o cem drugem;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

o čem pa bi

kako te je pot zanesla sem…saj si nov tukaj..je tako?!

to je pa kar dolga zgodba

torej, že od prej sem na forumu mladi o spolnosti in pred kakim tednom sem dal kot temo spomine iz dnevnika, ki sem ga pred časom pisal in se mi je pojavila bungica in mi predlagala da bi kdaj skupaj napisala kakšno zgodbico in sva jo o kači ki se spremeni v lepo princeso…
in tako sva se z bungico ujela in vzljubila in malo chatala prek messengerja in radovednost me je pregnala, da sem malo pogledal kje ona na tem forumu še chata in takoj mi je bil všeč sonček in vidim da ste tukaj vsi prav prijazni in dobri

Lepo si tole napisal..se enkrat dobrodosel med nami..uzivajmo, zato smo tu..no kdaj pa kdaj pa tudi jokamo..jaz imam danes ze tak dan..zato se sedaj mal poslavljam..pa se vrnem nc bat..papa

zakaj bi jokala.
se je kja zgodilo

Enmal več ksnu….. tud jst ti voščem vse naj naj….

hihi….. devičke smo pa itak tanartabulš!

cmoka

saj ves..da se vcasih zgodi kaj…ko te zalijejo solze..ampak pozabva..tukaj uzivam in pika;))

Vse,kr ste že odprte….ste boljše!
Vsaj tistih Au in mijav ni treba poslušat!
😉

New Report

Close