VSI, ki to preberete boste volili ZA.
[img]https://myoshka.files.wordpress.com/2011/06/0226090611.gif[/img]
Še vedno bom glasoval proti. Kaj pa zdaj?
To se ti samo zdi. Boš videl, glasoval boš ZA
sem že glasovala proti.Referendum bo uspel ostaja družina kot je vedno bila
PROTI
Nikoli ne razpravljam v tekih temah, zdaj te pa pač moram vprašati: ali tvoja družina, če bo izglasovano ZA, ne bo ostala taka kot je vedno bila? Oziroma, kako bi to vplivalo nate osebno in na tvojo družino?
Nikoli ne razpravljam v tekih temah, zdaj te pa pač moram vprašati: ali tvoja družina, če bo izglasovano ZA, ne bo ostala taka kot je vedno bila? Oziroma, kako bi to vplivalo nate osebno in na tvojo družino?[/quote]
Ti jih sploh ne razumeš in si nesposoben se vživeti v vlogo drugih. A ne razumeš, da če bo zakon sprejet, bodo prišli pedri v njeno hišo in ji odpeljali otroke, poleg tega pa ji bodo prepovedali svojemu dragemu reči mož – odslej ga bo morala doma klicati samo oseba 1. Saj veš tisto: oseba ena, a mi prosim prineseš sok iz hladilnika. Težko bo življenje za družine po referendumu, ti pa tega sploh ne zastopiš!!! Daj si malo preberi argumente proti in končno odpri oči!!! Kako ste eni zaplankani.
ccc
Glasovala bom PROTI!!
vedno sem za enakopravnost
Nikoli ne razpravljam v tekih temah, zdaj te pa pač moram vprašati: ali tvoja družina, če bo izglasovano ZA, ne bo ostala taka kot je vedno bila? Oziroma, kako bi to vplivalo nate osebno in na tvojo družino?[/quote]
Ti jih sploh ne razumeš in si nesposoben se vživeti v vlogo drugih. A ne razumeš, da če bo zakon sprejet, bodo prišli pedri v njeno hišo in ji odpeljali otroke, poleg tega pa ji bodo prepovedali svojemu dragemu reči mož – odslej ga bo morala doma klicati samo oseba 1. Saj veš tisto: oseba ena, a mi prosim prineseš sok iz hladilnika. Težko bo življenje za družine po referendumu, ti pa tega sploh ne zastopiš!!! Daj si malo preberi argumente proti in končno odpri oči!!! Kako ste eni zaplankani.
Ej, najlepša hvala, zdaj si mi pa res odprl oči. Še dobro, da imam že odrasle otroke oziroma kaj pa vem, če takole praviš, a misliš, da bodo tudi odrasle otroke odpeljali? A vidiš, že razmišljam? Pa še nekaj: jaz svojega že ne bom klicala oseba 1, ampak oseba 2, ker sem JAZ glavna in hočem biti oseba 1. Pa že spet razmišljam, če mogoče ne bi bilo dobro, da bi Primcu predlagala, da bi (če mu tole slučajno spodleti), da naredi še en referendum o tem, kdo v zakonu je oseba 1 in oseba 2.
ccc[/quote]
Prepozn, mene so že hipnotizirali s to:
[img]http://www.ncregister.com/images/editorial/Baby-Jesus-Picture-Sitting-On-Mary-With-Joseph.jpg[/img]
Vsekako PROTI!
Kar nekaj glasov je že oddanih na predčasnih volitvah.
PROTI!
Odlično razmerje. 310+ vas je pogledalo. In le peščica proti pa še to ste glasovali preden ste videli to sporočilo.
ZA zmago razuma med butalci !!!!
ZA
sem za zmago razuma in srca
Forum je zaprt za komentiranje.