Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek VSI, ki to preberete boste volili ZA.

VSI, ki to preberete boste volili ZA.

[img]https://myoshka.files.wordpress.com/2011/06/0226090611.gif[/img]

Pa ne pozabit it volit.

Briga me, ne volim, nisem zahteval referenduma, briga me, če se ljudje poročajo z opicami in posvajajo podgane. Škoda minut, da bi hodil na volišče. Itak bo zopet potem kdo posegel vmes, kdaj se je še volja ljudi spoštovala? V našem sistemu so volitve farsa.

Veste, kaj je največji problem tega referenduma? Tudi, če zakon ne bo uveljavljen, bo čez dve leti naspidirana levica skozi državni zbor spravila podoben zakon. In bo spet referendum – na stroške davkoplačevalcev. Če je bil ta zakon sprejet s svetlobno hitrostjo in brez sodelovanja javnosti, bo tudi naslednji.

Največji problem tega sveta je desnica, ki jo je treba spraviti s poti, ker je cokla družbenega razvoja in napredka.

Iz katerega stoletja oziroma političnega sistema si pa ti pobegnil? Bivša Juga? Severna Koreja, Kuba? Kar tja se preseli, da te desničarji ne bodo motili. :))

Pojdi v nedeljo na referendum in glasuj PROTI noveli zakona, ker je zelo škodljiv za slovensko družbo oz. za vsako družbo. Teorija spolov je nekaj zelo škodljivega za otroke, ki bi jim te vsebine predstavljali že v vrtcih. Čuteče vzgojiteljice, učiteljice znajo začutiti otroka, mladostnika z istospolnimi nagnjenji im mu tudi razložit, kaj se mu dogaja in da ga tudi sprejmejo v njegovem doživljanju, tako se bo sprejemal tudi sam. Da pa bi otroke posiljevali s teorijo spola in vanje vnašali zmedo eksperimentiranja, se mi pa zdi skrajno neodgovorno.

LAWL.

In desničarji me res neznansko motite, prav na k***** mi greste, komaj vas prenašam. se sreča, da se z nobenim ne družim, TV in internetze pa z lahkoto ugasnem, ko vas imam prek glave. Desničarji mi lahko cuzate g****e. pa lep dan še naprej.

Kdor pripada 21. stoletju bo glasoval ZA. Kdor pa ne verjame v enakopravnost ljudi bo proti. Par stoletij nazaj so zensko ki je skenslala tipa proglasili za carovnico in sezgali. Upam da ni napredek prinesel samo pametnih telefonov (v katere so nekateri dobesedno zaljubljeni-ce je to normalno) ampak tudi premik v glavi.
Ce ne delujes po sistemu zivi in pusti ziveti potem mi to disi po najbolj crni zgodovini clovestva.
Zaradi mene se lahko clovek poroci s prucko ce mu to pase.

Napredek je vsekakor prinesel premike v glavi. Vedno več je premaknjenih. Drugače pa vse po starem, še iz starega Rima. Ni opaznega napredka civilizacije.

Pa z 5 letno deklico al 9 letno no, Islam ala Mohamed itd….. Varianta živi in pusti živeti 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Stvar je povsem egoisticna. Filozofija, jaz nimam taksnih problemov, zato bom proti. Pa se zupnik je rekel 😉
Pa smo spet pri postavljanju v drugo kozo. Kaj pa ce bi tebi komadirali -omejevali zivljenje, ker nisi po JUS-u? Kaj ce ti ali nekdo od tvojih postane manjsina?
Mene osebno stvar nic ne prizadane. No ali mi je zato lahko vseeno? Nimam pojma o cerkvenih naukih no ali ne pravi nekaj v stilu ne pocni tega kar noces da pocno tebi?

Glede na to kolikšno število primitivnežev se najde med homoseksualci jih niti slučajno ne mislm prit podpret.

Ja, primitivnost je pa res odvisna od spolne usmerjenost. Bebček.

Saj pravim, daj pobudo da se lahko poroča tudi 8 letne deklice, ali 9 letne no kot Mohamed…. 🙂 zakaj pa ne, pa pse, želve, ovce, in skupaj naj posvojijo otroke. Genialno!

Rus se poroči z PICO!
http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/russian-man-marries-pizza-because-6846784

Sami genialci!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Saj pravim, daj pobudo da se lahko poroča tudi 8 letne deklice, ali 9 letne no kot Mohamed…. 🙂 zakaj pa ne, pa pse, želve, ovce, in skupaj naj posvojijo otroke. Genialno!

Rus se poroči z PICO!

Sami genialci![/quote]

Naj te samo opomnim, da so te “genialne” ideje tvoje.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Še na vsazga pedra, k sm do dons naletel, je bil tud tko peder. O lezbikah pa itak škoda izgubljat besed. Kira dons pa ni lezba, ali vsaj bi.

V bistvu so pedri še hujši od žensk. Samo še več pravic hočjo met. Tak narod ti samo sranje dela, samo tečnari kako ga ljudje sprejemajo kot drugačnega, kako ga vsi obravnavajo ne fer,…tud če nč od tega ni res, važno, da se dramo nrdi, da se folk ubada z njim. Zato pa tud mamo te parade ponosa ipd drek.

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2928352/Woman-marries-emotional-wedding-ceremony-failing-meet-one-age-40.html

Rus se poroči z PICO!

Sami genialci![/quote]

Naj te samo opomnim, da so te “genialne” ideje tvoje.[/quote]

Bistvo je da je njemu VSEENO torej če mu je vseeno potem povem primere kaj vse se da nardit, ker je vseeno če se ”sosed” poroči s tipom, želvo 8 letno deklico itd.

…blablabla,se vidi kako zaostali narod smo…Volite ZA,da se ne bo čez nekaj let ali eno zapravljal denar za nove volitve…

Matkič bistvo je v tem, da ljudje k bi se poročili z želvo niso (bili) zavrženi in nimajo nič skupnega z volilno bazo, zato se za njih ne zavzema:) Zanimivi so le “zavrženi”… Isti k volijo za homo, volijo za migro… To bo še pestro.

Jst bi za uboge naredu skupni dom, uboge muslije pa uboge homije bi dal skupi živet, pa pobarval bi cel blok v marico ljubezni. DAS EXPERIMENT

Kaj pa če je to plan, da se jih da skupi, 1 na 1 pa ni nobenga:D Anihilacija:D + IN – DA je nič 😀 problem solved

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close