VSI PODATKI ZA DEDKA MRAZA – NUJNO
Dragi starši!
Cena udeležbe je isto kot lansko leto. To je 4.000 SIT. Dedek mraz nas bo prišel obiskati v nedeljo 19.12.2004 mislim da okoli 15. ure (te podrobnosti mi mora izdati še kaja – a datum zagotovo drži) v Festivalno dvorano. Sedaj pa nekaj izredno pomembnega. Vsi se zavedamo, da trenutno vse firme in organizatorji takih prireditev romajo v skladišča po igrače, zato je pomembno, da jaz čim prej javim točno število posameznih paketov, da jih rezervirajo. Tega pa ne morem dokler mi ne nakažete denarja in s tem potrdite, da se boste Dedka Mraza zagotovo udeležili. Še to, žal v primeru bolezni otroka, denarja ne morem vračati, ker tudi paketa ne morem preklicati, paketi pa se bodo tako kot lani dvignili pri PRIMOŽU. Vem, da se sliši grozno, a tisti ki so bili lani vedo, da s tako ceno komaj pridemo čez in midve s kajo pač ne moreva zalagati s svojega žepa. Ker me poleg vsega baše še čas, saj moram do poroda vse urediti bi vas prosila, da se datumov resnično držite. Zato vas prosim, da do naslednjega ponedeljka to je, 25.10.2004 nakažete denar na transakcijski račun, ki je isti kot lansko leto, to je št. 03100-3000104564
POLEG PRIPIŠITE:
-vaše forumsko ime (ZELO POMEMBNO, DA BOMO SPLOH VEDELI KDO JE NAKAZAL)
– ime otroka
– prvi dve črki priimka (ker se imena zelo ponavljajo)
– KOT LASTNIKA RAČUNA VPIŠITE DEDKA MRAZA, NASLOV LJUBLJANA
Hkrati pa vas prosim, da mi na mail [email protected] javite kateri paket ste si izbrali
Primer:
Analina, ime otroka, paket 0-2 A
Ker moram trenutno poklicati in doreči glede paketov bom objavila pakete čez kakšne pol ure in potem razmislite in čim prej napišite…..
Lp
A.
Ja, seveda. In za tri otroke 12.000 SIT.
:)))
P.S.: Pa ne, nisem analinina tajnica, ampak sem slučajno padla notri. :)))
Lep dan!
Hallo!!
Mi tudi pridemo! Če nam le Dedek mraz ne bo prinesel “ta velikega” darila ( dojenčka ) prekmalu! ;))
Zanima me pa, ali je cena 4.000 sit le za udeležbo ( tako si mislim ) in se darila plačajo potem še naknadno ( in če se, kakšna je cena posameznega darila? ) ali je to vse skupaj ( bi se mi zdelo pa kar ZELO poceni!! )
Upam, da ne utrujam preveč?
Nočko!
Vallery!