Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek VSI PODATKI ZA DEDKA MRAZA – NUJNO

VSI PODATKI ZA DEDKA MRAZA – NUJNO

Hotela sem plačati preko interneta (bankaneta) pa mi ne rata. Piše,da račun prejemnika ne obstaja.
Kaj se da plačati samo direktno na banki???
Do sedaj sem vse plačevala preko neta.

Hvala za info.

Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Ne, preko neta gre brez problemov. Sem ravnokar pogledala stanje na računu in so plačila lepo nakazana.

Meni je slo bp, samo sklic na stevilko je dolocil sam – datum. Zato sem moje in Gasperjeve podatke napisala kar pod naslovnika…

T

Ali se ze kaj ve katera predstava bo?
Lp N.

Ne še. Vse boste pravočasno zvedeli. Z darili smo morali pohiteti, da Analinč ne bo prej rodila, ostalo pa zveste postopoma. Vsi boste dobili lična vabila in vse napotke o lokaciji, uri, vsebini.

A bo meni tudi kaj dedek Mraz prinesel, ker bo prireditev ravno na moj rojstni dan, hehe?
Vsem zelim lep dan, Natasa

Rada bi prijavila še hčerkico prijateljice in njiju z možem. Je še kaj prostora???

Hvala! Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Ni problema,kar pošlji mail s prijavo in št.paketa.

kaja,ali si dobila naše plačilo in prijavo? Hvala,prijeten dan

Sem, vse je O.K.

Prosim,da pri plačilu navedete svoje forumsko ime , ker le tako lahko vem, kdo je plačal.

Katera je plačala danes za Jaka Ko ? Na seznamu imam dva fanta s tem imenom in sedaj ne vem, čigavo nakazilo je to: NINAKO ali PETKA ?

Kar pa se tiče povratne informacije o plačilu : če je vse O.K., ne bom vsaki posebej odpisala, ker mi enostavno ne znese.
Če pa je kakšen zaplet, bom sporočila.

prosim za link, kje bi se dalo o tem, kar organizirate, kaj prebrati, ker je to najbrž že kje napisano, jaz pa ne čekiram foruma najbolj sproti.

a je kakšna predstava in potem klicanje otrok na oder, kjer dedek mraz da darilo?

za koliko starega otroka je to že primerno? stari smo 20 mesecev.

hvala

evo link…..sori za pozen odgovor, a komaj folgam vse…..pod paketi imaš pa kaj vsebujejo paketi….

Prosim, da se javi na moj mail tista, ki je nakazala za Žan Ru – potrebujem forumsko ime in podatke o otroku.

Vodnarka – pošlji mi podatke o otrocih – imena ,prvi dve črki priimka, starost.

New Report

Close