Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek VSI STARŠI POZOR – DEDEK MRAZ

VSI STARŠI POZOR – DEDEK MRAZ

S kajo sva prejeli tri nakazila, ki jih ne moreva pokupčkati, ker niste navedli forumskega imena. Objavila bom le začetnici vseh treh v upanju, da mi boste še tekom dneva sporočili polna imena in priimke ter znesek, ki sta ga nakazale (da bom 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} sigurna, da ste ta prave in se ne bi javil kak drug) ter forumsko ime, ime in začetnici priimka otroka, starost in paket…..

začetnice so:

– T.L.
– K.K.
– T.S.D.

PROSIM ČIM PREJ!!!!!

Analina,

Poslala sem ti e-mail, če gre morda zame.

Se vnaprej opravičujem za nesporazum.

Lep dan in lp,
Natilana

Pa še dve, za kateri ne vem forumskega imena :

Vita G.
Sonja H.

Sonja H, hvala za info.

A lahko se jaz vprasam kaksen je dojencek newborn iz paketa – katere funkcije ima, kako velik je… Se ga splaca narociti?

katica če se splača..za kolk staro?

Punce,

prosim da se res držite navodil pri plačilu :

1. pripišite svoje forumsko ime in ime otroka

2.pošljite Analini mail s podatki o paketu

Vse večje težave imava pri uparjanju naročilo-plačilo. Imam vaše pravo ime, ne vem pa h kateremu forumskemu imenu paše.

Glede na to, da vas je plačalo šele polovica, prosim, da se vse, ki tega še niste storile, maksimalno potrudite.

Hvala.

Katera iz Fužin je plačala za svojega otroka? Lastnik računa je B.L.

S kajo sva prejeli tri nakazila, ki jih ne moreva pokupčkati, ker niste navedli forumskega imena. Objavila bom le začetnici vseh treh v upanju, da mi boste še tekom dneva sporočili polna imena in priimke ter znesek, ki sta ga nakazale (da bom 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} sigurna, da ste ta prave in se ne bi javil kak drug) ter forumsko ime, ime in začetnici priimka otroka, starost in paket…..

začetnice so:

– T.L.
– K.K.
– V.G.

Še vedno čakam, zato prosim javite se čim prej!!!!!

Za vse, ki me po mailu sprašujete, če je prišlo plačilo – čez vikend nimam vpogleda, ker nisem v službi. Vsa plačila, ki so bila opravljena od petka popoldne naprej, bom videla v ponedeljek zjutraj.

Analina živjo, sem poslala mejl, prosim lepo če čekiraš če je vse ok…
lp
Pati

Lep pozdrav!

Zelo se veselim srečanja ob Dedku mrazu.Malo sem razmišljala,da bi bilo lepo,da bi to srečanje tudi izkoristile me mamice,da bi se spoznale.Lahko bi imele kakšno priponko z forumskim imenom seveda le tiste,ki bi se želele izpostavit in se spoznavat.Mislim,da bi bilo lepo!

Kaj mislite?

lep vikend……….

l.p.Ninjetka ***************** Kdor ima dobro srce, ta ne potrebuje lepega obraza

Jaz sem za ninjetka :))))

vse ok…..

ta predlog so mamice že lani zavrnile……če bi se letos strinjale, si tako ali tako lahko vsaka izdela svojo priponko in jo nosi, če si to želi…..

Tako: jaz sem vplačala v petek popoldne.

Še mala anekdota, pridem na banko, prosim za položnico, pa seveda vprašam če moram napisati svoje pravo ime, ker bi morala svoje forumsko in bla bla bla…

Pa pravi dekle na okencu – a mate za Dedka mraza?

Jaz pa -ja ?!

Pa spet dekle – pol pa nič pisat položnice bom kar polog gotovine naredila! Kaj mora pisati? Aha: Manca1 in Nika_TO. Ja, vredu, je že.

In na moj presenečen pogled mi lepo pove, da že cel dan sprejema vplačila za dedka mraza in da se ravno navadila…

P.S. Analina; za paket sem poslala Kaji mail – upam da je vse OK

Noč
Manca1

ja za pakete se pošilja meni…ampak sem dobila 2-4 C?

Ja tocno tako 🙂

LP

Manca1

Upam, da niste pozabile , da je danes zadnji dan za vplačila.
Na seznamu vas je še okoli 30, ki ste preko maila prijavile svoje otročke, plačilo pa še čakava.

Pri vplačilu obvezno navedite svoje forumsko ime.

kaja, a je prišlo nakazilo od Acerole?

mail sem poslala pa Analini…

Nič ni videti, razen če je vplačala pod kakšnim drugim imenom.

hmmm :((((

bom povprašala…

Če plačam danes popoldan preko teledoma, a bo v redu?

LP, Nataša

O.K., danes do 24:00 je čas.

Živjo, Analina!

Tukaj sva še dve, ki bi se vam s svojima malčkoma radi pridružili na rajanju za Dedka Mraza.
Najini podatki pa so naslednji:

nanazan, Žan BAčak, paket 2-4 A
Dunja, Lara UKmar, paket 2-4 B

Plačala bom pa danes preko Klika in upam, da mi bo uspelo. Verjetno gre to preko plačilnega naloga, ne?

Samo prosila bi te, če mi lahko javiš, da si dobila moje podatke in če je vse v redu s plačilom.

Hvala in lp
Dunja

New Report

Close