Vsi ste na hrbtu!!!
Zdaj,ko ste se najedli,ste vsi v horinzontali,ne????
Samo jaz iščem dokumentacijo za seminarski (dve) nalogi po celem spletu,pa nič pametnega ne najdem…..jeb…ti….sunce……končno je nehalo lit iz oblakov……..samo vse je mokro,ni šans da grem rolat,ali na Pohorje ali plezat…tako mi preostane samo,da se lotim delat dalje sem.nalogo….
Uživajte danes,jutri je spet pon…eh,potolažite se,da delate samo trei dne…hi hi hi…:-)))))))))
Eh, jaz sem že celo popoldne na riti in bulim v to kišto, v katero buliš tudi ti… No, nisem onlajn, samo nekej pišem…
Na hrbtu sem bla do enajste, tako da se res ne bi spodoblo bit še celo popoldne…
Zdej bi bil nekako cajt za zamenjat položaj… samo res ne vem, kako bi se dala, ker stat se mi glih ne da… ;)))
čauči, lep nedeljski večer…
… no ja, smešni pa ste… na konc ste bli usi na riti ku jaz!
zdej zgleda, da pa ni nobenga več…
sprevržko: sem probala tvoj položaj, ma mi je vsa kri v glavo utekla in po celem telesu so mi začele mravlje laufat… brrrrrrrrrr…. sm se dala takoj nazaj dol… mislm, na rit…
razbojničk: hihi, a ti moker po dežku… hm hm… moker kot cucek mi se potem otresel v moji šukci, ane? ti lumpi ti… jaz sem pa prejle lizala banano, hihi… no, ne banano, sladoledk z okusom banane… ;)) njam njam… kdaj prideš lizat?
papa