Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vsi “ta novi-nove”

Vsi “ta novi-nove”

Hm, zanimivo, zanimivo, vsak dan se pojavi kaj novega…. Sem vesela, da se kletka širi, vseeno pa me zanima, koliko nickov uporabljate naenkrat?! Si upate priznati?! Saj je res, da je forum namenjen izmenjavi mnenj, se strinjam, vseeno pa se mi zdi, ker je naš forumček bolj zafrkantske sorte – kje je tu poanta?! Menjava nicka?! Zakaj?! Morda popestritev, a?! Pa saj ste že tako ali tako dovolj zanimivi!

V upanju iskrenih odgovorov lepo pozdravljeni.

ISKRENOST????????

saj to je VRLINA MOŠKIH!!!!!!!!!

če pa nove pupike prihajajoo……s sprevržkom čakava….in upava, da………

ojla žverčika, kje hodiš>>>??????in kaj počneš????????
a si dans kaj razigrana??????

cccccccc

leta letijo - iščem stevardeso.....

ker si tako iskreno razpoložen, mi razigrano priznaj, koliko ženskic ti je že dalo košarico?! Upaš?! :-))))))))))

Jaz jih uporabljam enih 6 komadov….. odvisno kolko spijem………

Dans ne morm bit Žverca…. mi manjka še en deci

zato pa si lahko Bitch……………….. ti res ne fali dosti.

Čisto preprosto in najbolj iskreno, kar je možno.
Na vseh forumih samo in enega s to razliko, da je
na enem od forumov označen š številko (1). Tako!
Dovolj iskreno? Mislim da in povem tudi dovolj iskreno,
da ne mislim spremeniti nicka, ker za to ne čutim nobene
potrebe. Nimam namena nikogar žaliti in mi zato ni potrebno
spreminjati nicka, ne govorim in ne pišem ničesar, za čemer
ne upam stati. Sem to, kar sem: danes razpložena za norčavosti,
neumnosti, seks, vse mogoče vragolije, zafrkancijo, zajebancijo,
a še vedno brez žaljivosti, jutri bom najbrž že malo jokala in objokovala
svoje življenje, hrepenela po nečem nedosegljivem, pojutrišnjem
bom najbrž preklinjala kot klošar s prazno košaro, ke v soboto bom
spet razigrana najstnica, v nedeljo svetovalska mati ……. jaz sem
čisto preprosto ženska – marija – ki ljubi življenje!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

hihiihi zakaj me nisi vprašala:

KOLIKO PUPIK SEM DAL KOŠARICO??!!!!!!!!!1

bi bil seznam zanimivejši…hiiiiiiiiiiiiii

česa pa ne upam?????kar izzivaj, da ne bom nič povedal…….hihihi

žverčika, a sem te spet razočaral ampak imam tudi zate nekaj:
preden grem spet v sivino tega dne……..

NAJBOLJSE SE DOBI SAMO ZA CENO VELIKE BOLECINE.

************rtistindirbslst

There can be only one BITCH!

it’s not possible…..
If you stand near by the road…. hehehehe – there are a lot of bitches….

who the **** is bitch?

i’m not……………

helčika…………o a si že vstala………………

daj povej, te kaj razganja…….po meni????

**

fuuuuuuuuuuuuuuuuul seeeeeee mi fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu-piiiiiiiiiiiip

Aha, mejbi še kakšna taka, ki zna lajat!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Draga moja, poglej si v angleškem slovarju kaj pomeni bitch in kaj pomeni whore. Mislim, da ne ločiš dveh popolnoma različnih pojmov. No ja, lahko te pa razsvetljim tudi jaz. Bitch = kuzla oz. psica, whore = kurb* oz. prostitutka, pocestnica, …. Samo toliko, da smo si na jasnem. Got it?! Pa brez zamere 😉

p.s. Če pravilno sklepam, je šlo v tvojem citatu za prostitutko. Mar ne? Ali po novem tudi kuzle stojijo ob cesti?

Dovoli me še eno majčkeno vprašanjce: WTF pomeni “near by the road”? Blizu zraven ceste oz. blizu ob cesti?

dobili smo eno razsvetljeno med nas.
Madona, a boš sedaj učila tudi tiste, ki pišejo napačno slovenščino, a?!
Hehehe, saj ni tako hudo, bomo vsaj deležni enih par dobrih lekcij….:-))))
Z angleščino pa se ne bom več hvalila, saj priznam, da si mojstrica, no! :-))))))))))))

…….. in resnično predstavlja svoj nick, ne de?
Čaki zdej, žverči, boš videla, kako se bo usulo !!!

marija, saj sploh ni pomembno…..
Ravno tako bo enkrat “hin” kot mi ostali….:-))) Pa bo šla vsa pamet po gobe….:-)))))))

Poglej draga moja, ne maži se ven. Priznaj, da si hotela malce pametovati, pa ti ni uspelo.

Smack my bitch up!

Hehehe, bitchi, katera zdaj bolj pametuje – ti ali jaz?! Kdo se je prvi vpiknil v napisano – ti ali jaz?! Nisem hotela biti pametna, saj te niti ne bi mogla dohajati, no! :-))))))))))

Lepo od tebe, da priznaš. Zdaj se pa lepo imej. Jutri sledi lekcija številka dve.

Smack my bitch up!

Poglej, draga Bitch, vse moje spoštovanje do tvojega znanja, nečesa pa o nas le ne veš. Nihče se pri nas na tem forumu ne hvali s svojim znanjem, nihče se ne izpostavalja in nihče, ampak res NIHČE nikogar ne popravlja: ne v poznavanju slovenskega jezika, ne v izpostavljanju in pisanju v tujem jeziku, smo kvečjemu tako zelo preprosta raja, da si pišemo v naših lastnih narečjih in se tudi tako mimogrede malo spoznavamo.

Misliš, da je res potrebno to, kar želiš početi ti? Nekako stopati stopnice ali dve višje? Biti nekaj izjemnega in posebnega s tem, da izpostavljaš sebe in svoje znanje. Saj to si – nekaj posebnega! Dovolj se ceniš se in to si namz vsem mogočim pokazala. Vse moje spoštovanje. Prav je tako! Le žaliti in ostalih popravljati res nima smisla, ker je to forum, kjer je zajebancija, vsaj tako sem ga jaz razumela. Ni pa to forum, kjer bi se spoznavali po izobrazbi, po poznavanju tujih jezikov, po ne vem čem še.

Torej, draga Bitch, pustimo naše znanje ob strani, skušajamo se zabavati. In če ti to tudi tukaj ne bo uspelo, če tudi tukaj ne boš našla sprostitve in … smeha, dobre volje… potem boš pa morala v še eno zelo visoko šolo in tam najti to, česar si želiš in kar najbrž iščeš !!!

Lep dan ti želim – o !

lekcije iz slovenščine in pravopisa pa ti lahko dam jaz. Mimogrede, do jutri nabavi Slovenski pravopis in poškili noter, kako se napiše beseda razsvetliti…….:-)))
En “j” ti preveč hodi v njej.
Pa brez zamere!

Marija, samo kapo dol!
:-))))))))))))))

Čuj, žverčika, poglej, kako čudovito misel sem našla:

“Samo s tvojim dovoljenjem ti lahko nekdo uniči dan!”

Lepo se imej, dekle drago. Kidam na lijevo!

New Report

Close