Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Vsi vemo, da gremo v 3. val, vlada pa tega ne prepreči!

Vsi vemo, da gremo v 3. val, vlada pa tega ne prepreči!

Nista bila dovolj že prejšnja dva?

Vlada načrtuje 3.val, pa ne sama, vse gre po planu korporacij…pa da vam še zdaj to ni jasno…to je za zjokat, res. Samo mi sami bi lahko to preprečili nekje na začetku, saj sedaj je že skoraj prepozno..na žalost.

Dejansko še obstajajo ljudje, ki imajo upanje v vlado oziroma upanje, da vlada dela dobro za ljudstvo. Svaka čast. In to po celem letu nategovanja.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

VLADA NAČRTUJE 3. VAL, piše en tu zgoraj, torej če vlada ne bi načrtovala 3. val le ta ne bo prišel, ravno ta trenutek pa poslušam vaše leve veljake kako je vlada zamudila ukrepanje v drugem valu, sedaj pa jo obtožujete načrtovanje tretjega vala.
Levaki ste zblojeni do kraja !

Dejansko še obstajajo ljudje, ki imajo upanje v vlado oziroma upanje, da vlada dela dobro za ljudstvo. Svaka čast. In to po celem letu nategovanja.
[/quote]
Jaz bi rekel kar celih trideset let nategovanja levih in desnih.. Saj je vse isto sranje.

Je napovedala 3.val,ker prihajajo velikonocni prazniki in nato prvomajski. Je treba ljudem prepreciti potovanje. Saj jih bodo tako lazje prepricali v cepljenje. Od zacetka cepljenja so proizvajalci rekli, da potrebujejo 18 mesecev da precepijo vecino prebivalstva, kar pomeni 5 valov. Ta bo tretji, jeseni cetrti in spomladi 22 peti. No takrat se bodo vsi grebli za cepivo, saj bodo vse clovekove pravice necepljenim dokoncno ukinjene.

Tisti ki pišete kao vlada načrtuje 3 val in vse je načrtovano, plandemija, virus ne obstaja…. ste ravno tisti ljudje zaradi katerih bo prišlo do 3 vala. Pa lep pozdrav.

Če ima Geert Vanden Bossche prav, te nobena vlada ne bo rešila. Nobeden namreč ne more preprečiti tega, da se virus prilagodi na cepiva.

Blesavo multinično prizadeto ima tokrat celo po eni strani prav.
Če se nihče ne bi upiral in bi se vsi obnašali kot debilna čreda ter se pocepili, res ne bi bilo tretjega vala. :)))

Seveda gre vse po načrtu. Če odpreš gostilne v regiji, ki ima slabše rezultate od regij kjer so zaprte, potem je to s točno določenim namenom.

Kaj nismo še v drugem valu?

Nisem ne za leve ne za desne, ampak za zdravo pamet, ki vam jo primankuje. Glede na leta bi lahkobil malo bolj razgledan, pameten in nehal verjeti nategunom, ki nas iz dneva v dan bolj nategujejo, strašijo. Res moraš biti usekan, da sploh pomisliš, da je kaj od tega natega res.

Blesavo multinično prizadeto ima tokrat celo po eni strani prav.
Če se nihče ne bi upiral in bi se vsi obnašali kot debilna čreda ter se pocepili, res ne bi bilo tretjega vala. :)))
[/quote]

Če verjames v ta virus, cepivo, izvoli in se cepi. Cepi sebe, svoje otroke, lahko tudi hišne ljubljenčke, kar hočeš, nas pa pustite pri miru. Nikoli se ne bom cepila z nepreverjenim cepivom, nikoli, niti otrok. Vsa dosedanja cepiva so preverjena in otroci cepljeni po rednem programu, samo za to cepivo pa ni šans, da meni in moji družini vbrizgajo. In to po 6 x na leto, saj niste normalni. Hočemo živeti ne pa umirati počasi po obrokih. Sploh se ne ve kakšni so stranski učinki na dolgi rok.

Če verjames v ta virus, cepivo, izvoli in se cepi. Cepi sebe, svoje otroke, lahko tudi hišne ljubljenčke, kar hočeš, nas pa pustite pri miru. Nikoli se ne bom cepila z nepreverjenim cepivom, nikoli, niti otrok. Vsa dosedanja cepiva so preverjena in otroci cepljeni po rednem programu, samo za to cepivo pa ni šans, da meni in moji družini vbrizgajo. In to po 6 x na leto, saj niste normalni. Hočemo živeti ne pa umirati počasi po obrokih. Sploh se ne ve kakšni so stranski učinki na dolgi rok.
[/quote]ti ideja,dy 6 krat na leto?sicer se os strinjam s tabo

Jaz bi rekel kar celih trideset let nategovanja levih in desnih.. Saj je vse isto sranje.
[/quote]

Zebljico na gravico.
Levi in desni so samo se eno orodje vec za razdvajanje naroda.
Ubistvu so samo druga plat istega kovanca.
Zakaj mislite, da americani recejo left oz. right wing?
Ker sta dve krili iste ptice 🙂
Bolj ocitno ze res ne more biti.

[/quote]

podpis

Tvoj Geert je tako kot tisti, ki je rekel, da bo naredil točo, če ga vržejo iz hiše. Toda on je pribežal, ko je toča že jela klestiti.

New Report

Close