Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vsi žurajo!

Vsi žurajo!

Razen mene……….

…..ki še bolj!
;-))))))))))))))))))))))))))))))))))
Yeah!

hi hi hi jaz grem tud zdaj žurat…upam ,da do nedelje pridem domov 🙂

Saj drgač te pa prnesejo…..
😉

hi hi hi sej znam letet

Ti si pa res na žuru,hehe…
😉

sem že doma.
nič več ne žuram:-))
zdej samo še kuham, perem, likam, drgnem:-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Pridna dečva!
Tko je treba.
😉

ZEEEEEEH……… ufffffffff, pa res sem ga…… do zgodnjih jutranjih ur………. zdaj pa mijaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuu

Kaj bo pa mali krofek v tebi reku!!!!????
Bemti !Neodgovorna že zdej!
😉

ampak se je naš urednik izprsil:-)))

gledal smo celo trebušni ples:-))
pa je blo kr fan:-))
škoda le, da je plesala ženska:-(

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

A ste mel slučajno Perlo?
(ona se zmeri neki hvali,kako z bauhom miga)
😉

ČE JE pERLA BJONDA, Z DOLGIMI NOGAMI, PA Z MIČKENO OBLINAMI (KAR SE MENDA ZA TREBUŠNO PLESALKO SPODOBI) OKOL TREBUHA, PA Z ENO TETOVAŽO NA RITI…NO…ČE JE TUDI ONA TAKA…..MORDA JE PA RES POTEM BILA:-)))9

Mali krofek je veseljak! Ko zasliši dobro muzko in dobi kapljico dobre kapljice… takrat se začne rokendrol………… haha………. juheeeeeeeeej!

Mislim,da ni bla Perla!
Kolkr se spomnim…nima tetovaže na riti.
;-)))

A mu boš dala ime Sprevrži?
;-))

se mi je zdleo, da bi se spomnu, če te že glih vprašam:-))
menda jo imaš ti točn 13, 34 cm pod popkom, ane?

Tolk dolzga tiča pa že nimam!
😉

ah, no, SP.
13 cm pa še mal je menda še pod povprečjem če bi moške poslušal :-))

:-(((((((((((((((((((

oh…a potem je še manj kot toliko??!!
kako pa sploh potem komu lahko ustrežeš?!
ojej
ojej

Soseda povabim….pol pa uštukava.
😉

ja, sej, ni ga čez komunizem…takrat je bilo vse v skupni rabi:-))

A zato je tolk Kitajcev!!!??

ko bi ti vedu, kaj sem jest en resen člouk v življenju,.
tukej se pa sam hecam.
a je to normaln?

Kak dober vic!!!!!!!!!!!!!!
Kulllllllllllllllllllll!!!
:-))))))))))

New Report

Close