Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vsi žurajo!

Vsi žurajo!

ljudje tako pravjo.
da sem resna.
zelo resna.

brez smisla za šalo.

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Komi sem tipkovnico trefnu……
hahahahahahaha

a se ti po tem, kar pišem, zdi, da nisem resna’!

??!!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

zelo zapleten ta tvoj stavek….ga bom raj študiral en drug dan.
😉

pa potem odgovori vsaj tja do 100 leta.

Tvojga al mojga?

TI DAM PREDNOST.
TVOJGA:-)9

Ne vem zakaj…sam ob tem tvojem postu sem pomislil na tiča!
😉

hahaha, se bom potrudila, pa ob tvojih postih poskušala še jaz misliti na kaj podobnega.-)))))

me zanima, če mi bo ratal:-)))

Tko nekako naredi: Pejd do kavča,kjer smrči tvoje muško,odpni mu šlic, pa poglej,če se kaj skriva tam spodi!
;-))))
Aja,če slučajno ne opaziš nič, pol bi ti pa lahko tud jest kej pomagu…
;-)))

nič nisem opazila:-))
bila je samo črna tema.-))

torej?
bo kaj dodatne pomoči?

Ja za take hude primere pa je skor obvezen moj obisk na domu….;-)

No jaz sem za ta vikend zaključila.. 🙂

Seksa blo kej…al ste sam tankal?
😉

ker ne tankam,sem se mogla sprijaznit ,samo z prvo navedeno stvarjo 🙂

A pol si se pa zbudila?
😉

Ne pol sem hotla še…

A tako?
Pa a veš, da ti pol klinca ne verjamem nič!
😉

Waw zdej sem pa vesela k si en prvih ,ki pravi da mi ne vrjame… se že bolj počutim ,danes bi zdržala tudi brez vsega.. hi hi hi

Brez česa bi zdržala?

brez pravljice

A tako ti seks poimenuješ?
Zanimivo!Pravzaprav kul!
🙂

aha ,pa še veliko skupnih stvari imata 🙂

Odvisno,kdo ti jih pripoveduje…
😉

rabiš rdeč tepih, da te dočaka?

New Report

Close