Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vtisi

vtisi

Vtisi s potovanj vasih omiljenih svetovnih popotnikov:

Popotnik kris- celih nic (0) vtisov

Avanturist globokega in sirokega misljenja popotnik 811- prav tako konkurira zgoraj omenjenim s nic tockami

vito neverjetni pa ze malo prebira literaturo in poda tudi kaksen vtis malo s malo starejsim datumom, tam deset let stare informacije-zelo merljivo

Mislim, da tukaj ni ravno veliko prostora za dodatne komentarje!

Lp,
Shanti

Shanti spet pomota !
Imam zelo močan vtis , da s tabo nekaj ne štima
Priznam pa da je dolgčas ko te ni , še večji pa ko si
Ampak VTIS pa je , a ne ?
torej kar korajžno naprej , sam pazi da se ne spotakneš
kajti padec na trepalnice ni prav prijetna stvar .
Hvala ker se trudiš in mi vsake toliko polepšaš dan – to res znaš 🙂

Priznam, nisem napisal se nobenega vtisa, pa tudi tvojega prispevka ne najdem pod nobenim od tvojih mnogih imen.
Zdi se mi, da lazje pomagam popotnikom z odgovori na njihova konkretna vprasanja. Oblika vtisov na tem portalu je po mojem mnenju precej neprimerna za posredovanje koristnih informacij. Tudi sam se tezko spomnim kaksnega primera, da bi med vtisi kdaj nasel informacijo, ki bi mi kasneje na potovanju prav prisla.
Sem pa na drugacne nacine (forum, klepetalnica, osebna srecanja…) od uporabnikov tega portala dobil ze mnoge koristne nasvete. Hvala vsem, ki skrbite za to, da ta forum se ni dokonco izgubil svojega smisla.
Shanti, ce bos imel kaksno vprasanje, ki ne bo provokacija in na katerega ti bom znal odgovoriti, ti bom z veseljem pomagal!

Lep pozdrav in vesele praznike

Matic

New Report

Close