Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vuauuuuuuuu :)))))

Vuauuuuuuuu :)))))

Ponedeljek. To mi delej 🙂 Dobro jutro, predvsem pa lep dan in full lep začetek delovnega tedna. No, nekako se mi zdi, da bi se danes tale forum moral spet začeti polniti in da ne bomo skoz tuki gor samo jest, pa moj zajček, pa moja Barbi, pa …. Marička ;)))) pa ježek… in zdej.. pozdravljena nioba.. pomoje soseda…. Uh. :)))

Torej, naj vam danes sije sonček direkt kje na …., da bo bolj zaleglo. Dobro jutro!!!!

Jani je pa včeri obiskal koštrunčkov bal na Jezerskem kjer je videl tudi svoje… hmmmm… soimenjake… vuauuuuuuu kolko volne :)))))))))))))

Heheh….koliko volne ……!!!!!!!
Jutro, Jani ! Moj vagabundo :))))))))) cmoka !

Dobro jutro, mafija! Kako – tako – na oko ane?
Ja, si tudi ti pogruntal ane, od kje naša nioba,
imamo nekaj malega skupnega!!!!!!!!!! Ampak,
se bomo prepustli kar ugibanju.

Lep dan vsem tudi jaz!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Uh zajček, res… koliko volne … madona, sej ni čudno, da s(m)o bili koštrunci čist preč…. 🙂

Jani je vesel, da je zajček končno… na dopustu :)))))))))))))))) cmoka!!!

Ma n’č se ne bomo predajali ugibanju :)))))) Marička… bo treba Niobo kar za ušeska… pa povprašat… s’ ki si ti? :))))))))))

Jani sumu, da je nioba… :))))))

… Jani sumi …. hehehehehehee in ne sumu :))))))))))))

Ja, pa jest tudi, da je naša nioba iz ……..
e………. iz………….. ma hudič vzemi vse
skupi, kar mi ne gre z jezika, k je tko
zakomplicirano ………………………………..

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ma sej ni tolk zakomplicirano no 🙂 ampak, jest čakam njo nej ona sama pove.. s kerega konca…. je :))))

A je za kostrunckov bal pisalo kaj v cajtngah al nic ?
Pa to je za znoret ! Kje vi vse to izveste prej ? Jaz pa ob sredah
v Kmeckem glasu berem :”je bilo”. No,sem vsaj na tekocem !

Jaz bi tudi sla na kostrunckov bal,smo vcasih doma tudi kaksno ovco ,pa kostruna imeli. Tako,za sunder.
No,sedaj veste vsi vse!
Doma sem od tam,kjer je bila vcasih tudi kaksna ovca.
Servus !

He, heh, heh, nioba (mislem, ej, le od kod tebi
to ime, dej, bodi dobra kot kruhek in povej!!!),
ali si doma iz ŠL hribov? (ŠL = Šri Lanških …)?

Ja seveda ! O Marija ! Saj sem ze razmisljala,da bi mi res lahko bilo drugace ime. Nisem glih okamenela,premajhna za tako pecino,kot je menda Nioba, pa tudi vzor mi ni ravno ,pa se 14 otrok je imela. To je popolnoma “za svetom” ! Kuga pa naj bom ! Prevec pravljice berem.
Marija,kaj studiras ? Mene strasansko mika,da bi kar se neki… Ti jezikovni tecaji so ravno za druzbo,pa dnarja se znebis.

o moj Jani :))))) pa moj Koštrunček :))) pa moj .. eh .. bin O’Laden pa že ni moj :))

a so ti volne kej pustili al si moral vso oddati :)))))

B.

Za koštrunčkov bal se je na veliko govorilo po radiu Sora :))))))))) no jebenti živlene, Nioba, važno da si na tekočem, pa četudi s tremi dnevi zaostanka 🙂

Aja, koštrunčkov bal ni to, ampak Ovčji bal na Jezerskem :)))9

O sunce presvetlo… ŠL hribi so ja tanartalepši no.. madona Nioba.. jest bi ti poslal mail.. a ga maš?

Jani je sam tolk firbčen, n’č druzga! Tko!!!!

Oooooooooooooooooooooooo moja Barbara, moja Dr. B. verjemte dohtarca, so nas čist do golga postrigl.. n’č od n’č ni ostalo… uh 🙂 ampak, lepo da se spomniš tud na mene 🙂 bogega koštrunčka.. pa :))))))

Jani pošilja moji Barbari enga velicga lubčka 🙂 Tko!!!

Hvala,Jani ! Sem vedela,da bom zvedela !
Tu pa mislim,da RA Sora ne lovi,bom pa se poskusila .Mogoce bo pomahalo,ce s tranzistorjem grem malo okol grica.?
Kje imajo pa stab ? Se v Zireh al v Skofji Loki ? Grem se magari tja nastelat,pa pocas proti domu.
Ja,tudi el. naslov imam. Seveda
Lep,lep,lep vsem

Hja.. če greš okol hriba.. mal pod vrhom.. glih čist mal pod vrhom… z severne strani… tam bi pa skor morala lovit.. tud ta radaio :)))))))))))))))))) (sam ne meč radio v luft ;)))) V glavnem, so se preselil v Škofjo loko in… uh.. no jest sem pač mislil, da si z sosednje doline, očitno pa si iz doline.. ki je sosednja sosednji dolini :)))))))))))

Jani zna orenk zakomplicirat.. ko ni treba :))))) Lep dan vsem skupaj 🙂

New Report

Close